OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Zapoznaj się z komiksem serial strata czasu
Ja wytrzymałem z pół sezonu
Ja wytrzymałem z pół sezonu
@bunnyhareDołączam się do poprzedników, totalne zmarnowanie czasu, Twoje spostrzeżenia to nic w porównaniu z tym co się wydarzy w późniejszych epizodach czy też sezonach ,masz nadzieję na to, iż nie uświadczysz gorszej głupoty, a tutaj scenarzyści w tym aspekcie nie zawodzą i im dalej w las tym serwują jeszcze gorsze dyrdymały i żeby było tego mało to nakręcili dodatkowo 4 poboczne serie, które są tak samo idiotyczne jak podstawa, jeśli chodzi o zombie to tylko "Kingdom" " The last of us" oraz "Ash kontra martwe zło" a reszta do pieca, jeden użytkownik wspomniał wyżej o komiksie i rzeczywiście to klasa, mogli zrobić dokładną kalkę i lepiej by to wyszło.
Oglądałem na bieżąco TWD. Po finale była tylko wielka ulga, że już koniec.
Po drodze dotrwałem do 4 sezonu Fear the Walking Dead. W pewnych momentach był dużo ciekawszy niż TWD, ale jak pojawił się ten murzyn z kijkiem to odpuściłem. Ostatnio z ciekawości obejrzałem odcinek przygód Daryla w Francji. No typowe bzdurne TWD. Nie warto.
Po drodze dotrwałem do 4 sezonu Fear the Walking Dead. W pewnych momentach był dużo ciekawszy niż TWD, ale jak pojawił się ten murzyn z kijkiem to odpuściłem. Ostatnio z ciekawości obejrzałem odcinek przygód Daryla w Francji. No typowe bzdurne TWD. Nie warto.
to jest pojebane że tyle osób lubi postapo a nie ma dobrego serialu w tym klimacie
- Bunnymen77
Dobra, to odpuszczam sobie.
Kiedyś widziałem pierwszy odcinek Sukcesji i był w pytkę. Warto? A może ktoś ma coś ciekawego do polecenia (rozwazam też ponowne obejrzenie Rodziny Soprano)? Jakby co, to z nowych seriali mało co oglądałem.
Kiedyś widziałem pierwszy odcinek Sukcesji i był w pytkę. Warto? A może ktoś ma coś ciekawego do polecenia (rozwazam też ponowne obejrzenie Rodziny Soprano)? Jakby co, to z nowych seriali mało co oglądałem.
Sukcesję warto byku, jeszcze jak
Sukcesję warto, z HBO niezmiennie polecam Curb Your Enthusiasm
no i na apple tv For All Mankind, Shrinking, Severance, zacząłem też Black Bird i po pilocie wydaje się ciekawy
no i na apple tv For All Mankind, Shrinking, Severance, zacząłem też Black Bird i po pilocie wydaje się ciekawy
- MalkoNTENT
Oglądam Bodies, zaciekawił mnie, ale muzyka tak wkurwia że już nie mogę wytrzymać. Nienawidzę tworzenia pseudo klimatu takim gównem. I w ogóle nie czuć brytyjskiego sznytu
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
po obejrzeniu nowego sezonu rozczarowanych na netflixie odpaliłem sobie ten serial od początku i zabawa jest równie przednia co za pierwszym razem, wykręcony i czasem prymitywny humor simpsonowski to jest to co mnie podnosi na duchu
No i skończyłem cały Legion, świetny serial, praktycznie dorównuje w moim rankingu Utopii.
Trzeci sezon to już totalny odjazd na kwasie. Gorąco polecam! Aż mnie kusi żeby od nowa odpalić
Trzeci sezon to już totalny odjazd na kwasie. Gorąco polecam! Aż mnie kusi żeby od nowa odpalić
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
@MalkoNTENT i jak tam, dokończyłeś to Bodies? Bo właśnie myślę czy się zabrać za to
- ConeyIsland
Morderczynie. Nowość na viaplayu (ich produkcja). Jestem po trzecim odcinku, jest dobrze...
- MalkoNTENT
@kaznicki nie dokończyłem. Po 6 odcinku odpuściłem. Jak wcześniej wspominałem ciężko mi się to oglądało przez estetykę. Fabularnie też mnie nie rozjebało jakoś, mino że uwielbiam taką tematykę.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- ConeyIsland
Piąty odc skończony.ConeyIsland pisze: ↑01 lis 2023, 15:33 Morderczynie. Nowość na viaplayu (ich produkcja). Jestem po trzecim odcinku, jest dobrze...
Dawno nie pamiętam polskiej produkcji z aktorami grającymi tak... naturalnie. Props jak stąd do Arizony.
@ConeyIsland a da się bez napisów coś zrozumieć?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
- ConeyIsland
Wyjątkowo właśnie da się. Elegancki serial, skończyłem dopiero.
Viaplay proszę pana
Viaplay proszę pana