Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Roki panem dziennikarzem to spokojnie z 2 lata jest, pewnie więcej
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- bialyjelen
merytorycznie topka, dobrze ze popracowal ze specjalista w kontekscie wymowy, na pewno jemu to dodalo pewnosci siebie, a i lepiej sie go slucha
Ej, przy całym moim uwielbieniu do Tetryków, to wytłumaczcie mi, o co chodzi ludziom, którzy odpalają domówki?
Co, puszczasz sobie mecz w TV, wyciszasz i zamiast komentarza słuchasz ich pierdolenia? W pale mi się to nie mieści
Co, puszczasz sobie mecz w TV, wyciszasz i zamiast komentarza słuchasz ich pierdolenia? W pale mi się to nie mieści
ja tylko cofam do momentu, kiedy gol wpada i sobie pierdolą
- Cuba L1br3
No ja tak robię, bo nie mogę słuchać pierdolenia komentatorów. Oczywiście jak oglądam sam, bo wiadomo że jak z kimś, to o pierdoleniu komentatorów mogę pogadać wtedy z ziomkiem. Tylko, że ja nie traktuję już piłki nożnej poważnie, więc pewnie dlatego podoba mi się ich podejście, bo ich przeważnie mecz też nie bardzo interesuje
Dzisiaj dokładnie takie same rozkminy mialem, podobnie kim są ludzie a bardziej co w życiu im nie wyszło odpalający wszelki3 możliwe poranki i komentujący za każdym razem wszystko jak leci na żywo, i to nie z generatora gpt jak riwaldo a odnosząc się do poruszanego wlasnie tematu
albo komentarz Gapka i Kowala albo wszystkie przedmeczowe zapowiedzi, studia i pomeczowe, sporo mają czasu ci ludzie.
poranki kanału sportowego budzą taki cringe już w zrzutkach na tt kanałowym, że ja serio nie wiem czy bym nie umarł w trakcie oglądania - wolę nie próbować ofc, ja już nie mam czasu nawet na jeden program ekstraklasowy w tygodniu a co dopiero na poranne posiadówki z kurwa pszemkiem rudzkim (to już nie wróci)
- ConeyIsland
ja wiosną + trochę w tym sezonie oglądałem eleven gol live i magazyn premier league w viaplay. eleven odpuszczam powoli ale PL prowadzony przez mlody i dynamiczny zespół póki co co tydzień sprawdzam.
Jak ktoś ma taką podzielnośc uwagi, że moze sie skupić na robocie i słuchaniu to jestem w miare w stanie zrozumieć (chociaz kurwa i tak pewnie sa lepsze rzeczy do posłuchania, w sensie mowa o poranku KS), ale jak ja np. tak nie umiem to mi cięzko znalezc czas zeby posłuchać jakiegoś podcastu 1,5h raz w tygodniu, a co dopiero codziennie nakurwiać to wszystko
A co do odpalania komentarza to chyba wolałbym sobie taki odpalic zamiast komentatorów na Polsacie
A co do odpalania komentarza to chyba wolałbym sobie taki odpalic zamiast komentatorów na Polsacie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
jak oglądasz jakiś mecz dla beki np reprezentacje Polski w TVP Sport gdzie możesz sobie wyłączyć komentarz, to wtedy odpalenie z lapka komentujących tetryków jest jak najbardziej odpowiednie, polecam
Jakie angielskie programy o pile polecacie? Moze być o premier league
wszystko przemysława rudzkiego
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
pierdoli kocopoły
[quote=sztyc post_id=880767 time=1698792170 user_id=30
Nic przemysława rudzkiego
[/quote]
Poprawiłem
Nic przemysława rudzkiego
[/quote]
Poprawiłem
taki fajny psikus mi psujecie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Może nie o sporcie i nie przez dziennikarzy sportowych, ale warto.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
srednia rzecz
Dodano po 6 minutach 6 sekundach:
zartowalem
daliscie suba?
Dodano po 6 minutach 6 sekundach:
zartowalem
daliscie suba?