Barto Katt - Sookie (2023)
Re: Barto Katt - Sookie (13.10.2023) [Zapowiedź]
Wszystko niby poprawnie, ale nudne w chuj
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No ten singiel tak średnio mi siadł, przesłuchałem i nie mam zamiaru więcej może przy odsłuchu całości inaczej wejdzie, ale pierwszy singiel top w chuj i słuchane codziennie
gorszy niż pierwszy, ale i tak spoko
Pierwszy singiel sztosik, drugi gorzej.
Czekam, do zoba na koncercie
Czekam, do zoba na koncercie
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
- CeHaTeHaCe
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
irytujące niestety
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Spodziewałem się od strzała wymieszanej karuzeli gatunkowej, a tutaj mocne zdziwienie bo krążek został podzielony na dwie części z czego pierwsza posiada zarys old-schoolowy, którego słucha się świetnie, wprowadza w surowy klimat porannego rapu otoczonego aurą vintage, aby później przetransportować słuchacza do wieczornej części nocnej eskapady w towarzystwie nowocześniejszych brzmień z nutką wariacji, bardzo fajny krążek oraz ciekawy pomysł na muzyczną godzinową podziałkę, pierwsza od 7:00 zaś druga od 21:00. Muszę jeszcze kilka razy odsłuchać CD i się bardziej zagłębić,ale z tego co zapamiętałem to "Hydroxyzinum" dość ładnie wybrzmiewa jakościowo i poza tym super numer "Winston Wolfe" też miał dobrą realizację.
nowe lepsze dni na razie mój faworyt, bardzo ładna płyta i cieszę się, że stoi już na mojej półeczce z polskim rapem i że mogę identyfikować się z barto katt dzięki koszulce sookie
- CeHaTeHaCe
świetna w chuj płyta z naciskiem na pierwszą część, zamówiłem z instrumentalami. nawet do przerywanego bitu w sookiensynie się przekonałem i do tap scroll ale z Barto tak już jest że ten lot łapiesz dopiero po odsłuchu całości
a i kocham bajki kurde więc osobny props dla 7:00
a i kocham bajki kurde więc osobny props dla 7:00
Re: Barto Katt - Sookie (2023)
Niestety mimo że są spoko rzeczy całościowo poziom Sztucznych/Yuppie nieutrzymany, do tego po pierwszych odsłuchach jakieś niegramotne fragmenty mi się rzuciły w uszy, mam dość w stolicy być co to znaczy w ogóle
- przedszkolanek
no całościowo słabawo, bywało dużo lepiej już
Potwierdzam, szału niestety nie ma. Przesłuchałem ze trzy razy i kompletnie nie chce mi się wracać.
szału nie ma, prawda, ale za bit w Pardon czy w Kokos i Kolendra

Ma ktoś może na sprzedaż CD ? Wczoraj przesłuchałem cały album na rowerze i bardzo przyjemnie się tego słuchało, nie które bity 10/10, płyty trochę nie równa, pierwsza część zdecydowanie lepsza ale całość na duży plus.
@KejMart odezwij się na priv w sprawie cd