[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
ciekawe o co chodzi z s0mplem
why u bully me
why u bully me
W takim razie Snax bierze mvp 
- cloud
- chmura
s1mple pewnie obrażony, że gra popsuta i do czasu, aż jej nie naprawią to nie będzie grał
no czekajac na late poll, to se ogladalem troche IEM SYdney
no i Gamer Legion rozjebali to faze, dostajac juz 6-11 w pizde ;d
zrobili 11-11, pozniej przegrali runde
i przy 11-12, volt zajebal clutcha 3v1
no i w dwoch dogrywkach odjebali grubego kardigana
snax calkiem calkiem wypadl imo
snax mvp tego meczu co wiele mówi o fantastycznych umiejętnościach grubaska
Aleksi co rucha granatami mouz 
Dodano po 18 minutach 25 sekundach:
b1t smurfuje
Dodano po 18 minutach 25 sekundach:
b1t smurfuje
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
raz się udało i już wielkie navi
możemy to wyjaśnić na aim_map
możemy to wyjaśnić na aim_map
Snax
Szkoda, że nie zajebał tego clutcha
Szkoda, że nie zajebał tego clutcha
ence 0 - 13 faze na anubisie, ktorego wybrali ence
ale kurwa zlomowanie
ale kurwa zlomowanie
snappi miękka faja jebana out
Te wyniki obecnie to i tak coinflip, trzeba poczekać do następnego roku jak zacznie się klarować ranking.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- bialyjelen
i gierka bedzie grywalna
tutaj polecam recenzje bartusia hypera wolnego
tutaj polecam recenzje bartusia hypera wolnego
Spoiler
z tymi obrażaniami to też tak wsm miałem, ze zadawałem z nejda 82 w 2 co mnie dziwiło, ale bardziej zdziwiło mnie jak mnie typ z novy zajął na strzała w ciało xd odbijanie się od teamatów też topka we wkurwianiu
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Ogólnie shotguny są w chuj OP, szczególnie autopompa. Na ciasnych mapach jak Nuke idealnie siedzi, biegasz i kasujesz.
Dzisiaj miałem za to wyrównany pojedynek dwóch cziterów, którzy testowali, które ściany można skanować i na ile mogą sobie pozwolić, na szczęście ten z mojego teamu miał lepszy setting
Dzisiaj miałem za to wyrównany pojedynek dwóch cziterów, którzy testowali, które ściany można skanować i na ile mogą sobie pozwolić, na szczęście ten z mojego teamu miał lepszy setting
Complexity w finale, to wiele mówi o tej gierce 
Dodano po 1 dniu 2 godzinach 44 minutach 10 sekundach:
Ez dla dziadków
Dodano po 1 dniu 1 godzinie 2 minutach 44 sekundach:
Pierwszy większy turniej w CS2 i już się szykuje spora szufla
Dodano po 1 dniu 2 godzinach 44 minutach 10 sekundach:
Ez dla dziadków
Dodano po 1 dniu 1 godzinie 2 minutach 44 sekundach:
Pierwszy większy turniej w CS2 i już się szykuje spora szufla
Twistzz z Cadianem do Liquid, Faze chce za to wyciągnąć frozena z mouz, ponadto Falcons ma iść na grubo i sypać pojebanym hajsem, więc nie zdziwię się jak wyciągną s1mple'a z Navi. Na Twistzza czaiło się też Vitality, więc prawdopodobnie na wylocie będzie Magisk, który może dołączy do zonica właśnie w Falcons. Wesoło się zapowiada koniec roku.
jeżeli chodzi o simpla to wątpię, tam w navi połowa to kostylewy więc imo odpada, co do reszty to bardzo ciekawe i liczę na te transfery
- checollada
Chciałbym żeby już się skończył ten misz masz z rangami:( jestem słaby w csa, nie znam nawet wszystkich map. mam ochotę sobie pograć wieczorem na odstresowanie i próbuję wbić te range w premier. Zostały mi do zrobienia 4 zwycięstwa jeszcze, ale gra zwariowała ostatnio i myśli ze powinienem grać z coraz lepszymi ludźmi XD ostatnio miałem 5 zwycięstw z rzędu, bo zawsze mi sie trafił w drużynie jakiś kozak co solo rozpierdalal wszystkich. ostatnie gry już mi losuje ludzi z rangami 10-11k, a ja nie umiem zabić nawet 5 przez cała grę. oni mnie wyzywają od upośledzonych, ja sie irytuje, zamiast odpoczywać i sie fajnie bawić to tylko wkurwiam się
chciałbym już wrócić do swojej strefy komfortu i grac z ludźmi, którzy tez uczą się grac, eh
chciałbym już wrócić do swojej strefy komfortu i grac z ludźmi, którzy tez uczą się grac, eh