Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
po chuj ktokolwiek z nia rozmawia?
- ConeyIsland
Bo ona wzbudza większe emocje niż inni i zna od kuchni, hehe, kuchnię mistrzów mizoginie ty
ale czy sklamala
Widzę, że w nowym layoucie Weszło w końcu zrobiono porządek z komentarzami.
Mniej więcej w stylu GlamRapu.
Mniej więcej w stylu GlamRapu.
dodatkowo żałobna czerń celnie odzwierciedla nastroje na moment przed utratą sponsoringu spółek skarbu państwa czy np. ostatniego strumienia hajsu z ministerstwa cyfryzacji
wiadomo, ze nikt tam, ani na glamrap, nie zagladal dla komentarzy, tylko dla publicystyki Kowala czy Jana Michalczeskiego
wiadomo, ze nikt tam, ani na glamrap, nie zagladal dla komentarzy, tylko dla publicystyki Kowala czy Jana Michalczeskiego
Siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy i startujemy
muszę rozchodzić
-
blessdamic
Czy ja tam, kurwa, widzę Twarowskiego?
tak
ja w sumie dalej nie wiem, za kim oni byli, jak przeciw pisowi to głąby nie umiały odczytać wyników
ja w sumie dalej nie wiem, za kim oni byli, jak przeciw pisowi to głąby nie umiały odczytać wyników
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Podstawowe pytanie - po co ktoś to nagrywał i opublikował? 
sylwester z twarowskimi
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Czekamy, nie przegapcie tego że na Kanale Sportowym Extra będzie to show, bo główny zbanowany na tydzień.
jest ktoś w posiadaniu wiedzy czy przemek przemo rudzki zdołał już rzucić jakieś nawiązanie do tego, że obejrzał dokument beckham na netflixie w sytuacji, która nia miała żadnego powiązania z tym czego dotyczył akurat temat??
Nie wiem ale wczoraj w RMF dzwonili do niego żeby porozmawiać z nim o tym dokumencie
- ConeyIsland
Do końca roku mają tylko być, cóż potem miłościwi panowie, cóż potem? Do c+ nie przejdą raczej więc meczyki zostają chyba tylko
to ten słynny młody dynamiczny zespół
Przypomnieliscie mi ze PL bedzie musiało wrócić do Canal+, niedziela poranek i humor popsuty
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
ogladam sobie wlasnie wczorajsze meczyki na YT i kurka z rokiego to sie robi pan dziennikarz. nie pierdoli, że tak to ujmę, się w tańcu. ciśnie kuleszę że ma koneksje polityczne, mówi że za probierzem nie przepada ale później potrafi stanąć w jego obronie (jak wjechał temat tego, że tłiterowicze mieli za złe michałkowi że krzyczał na chłopców w przerwie z mołdawią llllooooollll). wincyj takich mejwenów.