Damski hip-hop w Polsce
- Bryx Fenrir
Re: Damski hip-hop w Polsce
Niespodzianka in plus, bicik co prawda nie za bardzo mi siadł, bo podobny mocno do mnóstwa innych, natomiast panie poleciały bardzo dobrze
- gods bidness
Z nowego serialu Netflixa. Dość źle wyważony dla mnie światopoglądowo, ale nawet spoko.
Całość:
Niezłe gówno w tym temacie. Biedne dziewczyny 
Na razie tak to wygląda: Fagata >>> Young Bambi >>> >> endżi z undadasea > alternatywki różne, yung leokadia > głos Dianki >>>> undadasea; dziarma >>>>>>> Oliwka Brazil > Ewa Szwesta > patusiary > inne różne
Trzeba przyznać, że Oliwka zrobiłą movement w Polsce i wysyp podobnego gówna ale bez tej charyzmy, którą miała Brazil 
Witam drodzy użytkownicy. Śmieszna historia. Na pierwszej stronie tego tematu napisałem:
Całkiem przypadkowo dzięki jednemu z userów odkryłem Maggy Moroz. Całkiem sympatyczna dziewczyna, coś jak Missy Elliot, bardzo fajne klipy, kibicuję
Jakiś projekt robi gdzie konceptem przewodnim jest jedzenie.
Dzisiaj przesłuchałem poniższy numer Sista Flo z Maggy na fituringu i w 1:23 zostałem zdissowany za to, że dałem jej propsy i przedstawiony w klipie tak a nie inaczej
Trochę szkoda, że za porównanie do Missy Elliot odpowiedziała mi tak niewdzięcznie. Sytuację pozostawiam do oceny Wam. Beka nieco
Całkiem przypadkowo dzięki jednemu z userów odkryłem Maggy Moroz. Całkiem sympatyczna dziewczyna, coś jak Missy Elliot, bardzo fajne klipy, kibicuję
Dzisiaj przesłuchałem poniższy numer Sista Flo z Maggy na fituringu i w 1:23 zostałem zdissowany za to, że dałem jej propsy i przedstawiony w klipie tak a nie inaczej
Sista Flo - Procent ft. Maggy Moroz
Trochę szkoda, że za porównanie do Missy Elliot odpowiedziała mi tak niewdzięcznie. Sytuację pozostawiam do oceny Wam. Beka nieco
- gonny_trebor
- Moderator
koleżanka podesłała
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Aż strach pisać.
- FruitOffTheWall
@fromage @2rzyn wiecei co robic
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
@Jose prosiłbym o opinię w tej sprawie 
Tak ci się wydaje. Ona wolałaby być porównana do oliwki bazyl lub innego lachociągusa a Ty ją akurat do missy musiales xd