Dokładnie, a teraz napierdala w jutubach jaka ta repka jest chujowa.FruitOffTheWall pisze: ↑16 paź 2023, 12:52 dobra dawać ekstraklasę chuj z tą repą
ale kosmiczną beke mam z tego jak borkowi prawie dygnoł w majtach bo ŻE STRZELILI GOLA NA 1:1 HAHAHA KURWA MAĆ
Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
trochę się zreflektował w mocy futbolu odnośnie tego właśnie, ale oczywiście musiał dorzucić swoje pierdolone trzy grosze na temat TURBO
ja się kurwa pytam, czy ten osobnik ma być w kadrze do pięćdziesiątki czy co tu jest grane do chuja?
ja się kurwa pytam, czy ten osobnik ma być w kadrze do pięćdziesiątki czy co tu jest grane do chuja?
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
z grosikiem jest tak że on zawsze daje jakiś impuls, jakiś bo jakiś ale to zajebsicie świadczy o naszej reprezentacji 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Przecież Kamiński pet powinien bramkę strzelic po dograniu grosickiego
no nie mogę przeboleć, idę na te Czechy i pluje na nich
no nie mogę przeboleć, idę na te Czechy i pluje na nich
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
Kamiński to powinien zaciąć i wystawić na pustą Świderskiemu, no ale...
wkurwia mnie to ciągłe pierdolenie o grosickim, bo chłop wejdzie na ostatnie 10 minut, da jedno dobre podanie i eksperty - GDZIE JEST TA MŁODZIEŻ?!
zibi stonoga wam powie gdzie
przespaliśmy chyba odpowiedni moment na tę mityczną zmianę pokoleniową, którą trzeba było zacząć w 2018, ale piękny Adam wyłożył już chuja na to, a każdy kolejny selekcjoner się bał i teraz czekają nas mroczne wieki
to jest moja prawda futbolu brawo romku
zibi stonoga wam powie gdzie
przespaliśmy chyba odpowiedni moment na tę mityczną zmianę pokoleniową, którą trzeba było zacząć w 2018, ale piękny Adam wyłożył już chuja na to, a każdy kolejny selekcjoner się bał i teraz czekają nas mroczne wieki
to jest moja prawda futbolu brawo romku
Od 2018 roku jest taki zjazd tej reprezentacji że boję się co będzie za dwa lata, kurwa jak równy z równym będziemy grać z jakimiś andorami i wyspami dzikich węży
- scam_sakawa
To po co my się jaramy jakimiś zwycięstwami w U-coś tam jak nic z tego nie wynika od lat? xD
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
bo innych zwyciestw nie mamy
juz za czasow niemalych sukcesow mlodziezowek Michala Globisza rozkminiono, ze pan Michal ochoczo siega po 16-latkow najbardziej rozwinietych fizycznie, zeby stlamsic rywali pod tym wzgledem, a jesli chodzi o starsze kategorie juniorskie to w krajach pilkarsko rozwinietych najzdolniejsi 19- czy 21-latkowie normalnie popierdalaja w seniorach, a do U-ilestam trafiaja odrzuty
juz za czasow niemalych sukcesow mlodziezowek Michala Globisza rozkminiono, ze pan Michal ochoczo siega po 16-latkow najbardziej rozwinietych fizycznie, zeby stlamsic rywali pod tym wzgledem, a jesli chodzi o starsze kategorie juniorskie to w krajach pilkarsko rozwinietych najzdolniejsi 19- czy 21-latkowie normalnie popierdalaja w seniorach, a do U-ilestam trafiaja odrzuty
- ConeyIsland
Arkadiusz Milik
To dobrze, że po słabym występie selekcjoner nie składa go na stosie i nie podpala pod nim ognia, a następnie nie sprawdza, czy aby na pewno dobrze się pali.
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... wa/wlh11gp
Selekcjoner reprezentacji Polski, Michał Probierz w rozmowie z Mateuszem Borkiem na antenie „Kanału Sportowego” zdiagnozował problemy, jakie ma ta kadra. Podkreśla, że brakuje nam wzrostu zwłaszcza przy stałych fragmentach gry.
– Na pewno brakuje wzrostu w tym zespole. To jest istotne, bo przy stałych fragmentach gry, przy bronieniu i w ofensywie, brakuje takiej możliwości, aby był jeden czy drugi wysoki zawodnik. Widać, że w innych zespołach jest co najmniej dwóch, trzech piłkarzy powyżej 190 centymetrów, którzy wchodzą i potrafią stworzyć przewagę w polu karnym – mówił Probierz.
Piłkarze wyjściowej jedenastki reprezentacji Polski
średnio 184,4 cm wzrostu.
Piłkarze wyjściowej jedenastki reprezentacji Mołdawii
średnio 181,6 cm wzrostu.
> Chujnia i gunwo z Farerami
> drugi blamaż z Mołdawią
> Mam to! Panowie, brakuje nam jednego dryblasa!
> drugi blamaż z Mołdawią
> Mam to! Panowie, brakuje nam jednego dryblasa!
Nie wiem jakim cudem strategia na wrzutki i potężne wyrzuty z autu Dziczka, który gra, bo ma ważne centymetry, nie zadziałała
cztery żubry i dwie kurwy
Przecież Probierz jest znany z tysiąca wrzutek na wysokiego napadziora
Z tego co pamiętam to Cracovia za czasów probierza była jedną z najwyższych drużyn w Europie 
Szkoda ze dziczek nie moze sam sobie wrzucic pilki na łeb
-
BouncedDuck5106
Spoiler
- ConeyIsland
Czyli Bułki z Grabarą nie doczekamy się prędko na kadrze w znaczącej roli- Na teraz jest taka hierarchia bramkarzy, której nie zamierzamy zmieniać ze względu na to, że jest to dobre dla całokształtu. Wojtek jest numerem jeden, drugi jest Skorupski, a trzeci Bartek Drągowski - dodał selekcjoner reprezentacji Polski, podsumowując dyskusję na temat bramkarzy.
Na szczęście Probierz kończy pracę już w marcu.
Cieszmy się, że Holandia jednak wygrała z Grecją, bo jeśli mielibyśmy grać w barażach z Holandią to RiP Euro xD