[film] Co to ja ostatnio widziałem
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [film] Co to ja ostatnio widziałem
człowiek z ziemi - 10/10 bo o mnie
coherence 7/14 baba jako glowna bohaterka ciezko kibicowac ale pomysl fajny plus jeden aktor byl przystojny a dwoch wygladalo tak samo
the wicker man 6/0 dobre do pospiewania i chwalenia swiatowida plus humor brytyjski dla kumatych & obrotnych
pewnie obejrze cos jeszcze i napisze recenzje dajcie lapke w gore suba oraz kliknijcie dzwoneczek
coherence 7/14 baba jako glowna bohaterka ciezko kibicowac ale pomysl fajny plus jeden aktor byl przystojny a dwoch wygladalo tak samo
the wicker man 6/0 dobre do pospiewania i chwalenia swiatowida plus humor brytyjski dla kumatych & obrotnych
pewnie obejrze cos jeszcze i napisze recenzje dajcie lapke w gore suba oraz kliknijcie dzwoneczek
Czas krwawego księżyca - jestem świeżo po seansie, więc napiszę tylko, że dobrze się to ogląda. Trzy i pół godziny, które w sali kinowej mijają szybciutko.

@Połas Właśnie nie mogę się doczekać - nawet nie sprawdzałem zapowiedzi, żeby sobie nie zepsuć seansu to produkcja przypominająca w jakimś stopniu "Aż poleję się krew" ?
O widzisz, właśnie mi przypomniałeś, że Aż poleje się krew to jedna z moich poważniejszych zaległości
Jak uda mi się ogarnąć seans na dniach, to dam Ci cynk!

Filmu nie widziałem, ale czytałem książke i to nie będzie raczej podobne do Aż Poleje się krew. Ino paliwo będzie łączyć oba filmy
Kreacja Day-Lewisa w tym filmie to jeden z najlepszych popisów aktorskich jakie widziałem w życiu
Ech tam, przeszarżowana
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Co to znaczy przeszarzowana w odniesieniu do tej roli?
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Method acting jest tematem szeroko dyskutowany, chociaż w odniesieniu do DDL dla mnie zawsze się sprawdza
czy chlopi sero sa tacy super i warto?
O 21 zaczynam seans to ci powiem później
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
O ile Twojego Vincenta doceniam za stronę techniczną, ale z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że mnie fabularne nudził, tak Chłopów oglądało mi się naprawdę dobrze i pod względem akcji tam cały czas było napięcie. Mirosław Baka doskonały. Kamila Urzędowska
No i ładny żart z Wieniawy oraz w sumie z Rodzinki.pl 

spoko film ale nie jakis dojebany, patent z malowaniem fajny gimmick ale w 90% scen niepotrzebny

nie wiem, czemu zbiera tak srednie recenzje. jak dla mnie jeden z najlepszych kryminalow, jakie wyszly w ostatnim czasie. znakomity benicio del toro, ale on ma taka morde, ze moglby po prostu patrzec w obiektyw kamery i i tak dobrze by sie to ogladalo. na minus moze az za duzo watkow majacych zmylic widza, na plus rezyseria, stylowo to jest zrobione. w ogole nazwisko debiutanckiego rezysera wydawalo mi sie dziwnie znajome i rzeczywiscie, po sprawdzeniu okazalo sie ze jego robota to m.in. klipy do the hills, starboya czy can't feel my face weeknda
- scam_sakawa
Obejrzałem właśnie Młode Wilki, piękny polski film
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Warto, nie nudziłem się ani przez moment. Cieszy mnie zwłaszcza że udało się tę Reymontowską kobyłę skondensować w interesujący i zrozumiały dwugodzinny film. Poza tym fajna obsada, na plus Boryna, Antek, Hanka, Organiścina i Dominikowa, props za nieoczywiste wybory Ewa Kasprzyk, Musiał, Pierdziawa. Jagna trochę płaska, myślałem że coś więcej pokaże a była tylko bezwolną kukiełką. Wizualnie wiadomo props, zajebiście wyglądały zmiana pór roku, wesele Boryny. Przepiękna muzyka (nie myślałem że kiedykolwiek spropsuję cos od L.U.C) wrócę do niej na pewno i do całego filmu też. Imo wysłanie na Oscary "Zielonej granicy" zamiast "Chłopów" to byłby błąd
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
@moody podbijam, również polecam ten film (nie wiem czy nie pisałem tego przypadkiem)
A mnie wynudził ten Gad. Według mnie zdecydowanie za długi, bo cała sprawa i zagadka wokół niej nie była jakaś skomplikowana czy nadzwyczajna. Dobrze się oglądało, ale mnie nie porwał
Ja tam nie polecam, skusiłem się bo uwielbiam kryminały i rzeczywiście słabizna, nic dziwnego , że takie noty i lipne recenzje.