Formuła 1 / motorsport
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Formuła 1 / motorsport
no i zajebiście, jest przekocur i ja mu kibicuje ogólnie teraz najbardziej
dawno nie było tak solidnego debiutanta w stawce
Spoiler
oprócz latifiego oczywiście
Lawson też wygląda spoko w tej taczce
Dziś znowu nad Tsunodą na jego torze, ale i tak to Japoniec i Daniel Ric zostają na 2024.
Max wystarczy że będzie 5 w sprincie w Katarze i ma tytuł, chociaż chujowo tak w sobotę świętować
Max wystarczy że będzie 5 w sprincie w Katarze i ma tytuł, chociaż chujowo tak w sobotę świętować
Andretti ze zgodą od FIA ale się cieszę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pięknie. Mam nadzieję że wejdą z buta w grę choć to trudne, ale by dupa zapiekła wszystkich co im kładą kłody pod nogi.
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Przecież to nie przejdzie, bo będą kasę dzielić na 11 a nie na 10 + 1000 innych powodów.
przejdzie
-
genocidegeneral
wymuszają trzy pitstopy poprzez ograniczenie długości każdego stintu do 18 okrążeń, przekroczenie = czarna flaga
- zemsta1camzata
no ale w czym jest problem, znaleźli nietypowe uszkodzenia opon więc na jednen wyścig muszą ograniczyć długość stintu co da więcej pitów i emocji a wy pajacujecie
Ja tam nie wiem bo czterech ostatnich wyścigów nie widziałem i chyba nie ma co żałować XD
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
No fchuj emocji było
no dla fanów murzyna na pewno zabrakło emocji
- zemsta1camzata
XDDDDDD
Miałem na myśli bardziej to, że po prostu w tym sezonie jest 0 jakiejkolwiek walki o tytuł, już w zeszłym przynajmniej Leclerc w pierwszej połowie walczył z Maxem i z Ferrari XD, a w tym nic. Oczywiście wyścigi mogą być ciekawe mimo tego że wiadomo kto wygra, ale jednak ostatnio mam takie meh i stwierdziłem że jebać
Hamilton i Leclerc DSQ, Sainz na podium, Saergant z pierwszym punktem
Swoją drogą że Max wczoraj nie dostał kary za to wywiezienie Leclerca to nie kumam.
Swoją drogą że Max wczoraj nie dostał kary za to wywiezienie Leclerca to nie kumam.