Słucham tego technicznego mumbo jumbo, widać że zajawa jest, ale potem słucham tych bitów i absolutnie nic zwalającego z nóg w nich nie ma xD nie wątpię że zna się na sprzęcie który posiada, chociaż w filmie nie porusza jakichś zaawansowanych tematów, ale Steez to nie jest objawienie za które go uważająRafał81000 pisze: ↑29 sie 2023, 18:04 Na chwilę przed startem nowego projektu mamy dla Was pierwszy odcinek z krótkiej serii, którą przygotowaliśmy wraz z newonce we współpracy z Porsche Polska. Zobaczycie w niej kulisy naszej pracy w studio. Na pierwszy ogień intro na temat sprzętu, na którym powstają bity na nowy album oraz retrospekcja w produkcję poprzednich albumów. To pierwszy z czterech odcinków - stay tuned, bo konkretne ogłoszenia już wkrótce.Spoiler
PRO8L3M - PROXL3M (2023)
Re: PRO8L3M - PROXL3M (01.12.2023) [Zapowiedź]
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
W sumie na miejscu Pr08l3mu to bym wszystkie te zestawy opchnął po znajomych, by sprzedawali na allegro
100-150 komórek razy średnioe 3000+ to prawie pół miliona czystego dochodu
Złoto
100-150 komórek razy średnioe 3000+ to prawie pół miliona czystego dochodu
Złoto
Za ile najtaniej idzie wyłapać komórkę?
Na razie licytuję za 3100, ale mogą mnie przebić jeszcze. Mam szansę to kupić za mniej niż 5k?
Na razie licytuję za 3100, ale mogą mnie przebić jeszcze. Mam szansę to kupić za mniej niż 5k?
A po chuj w sumie?
- Rafał81000
Ostatnio widziałem jak ktoś sprzedawał za 1,5 ale rozstrzał cenowy jest bardzo duży, bo i ludzie kupowali po 5000 (a widziałem posty o chęci kupna i za około 7000 XD).
Spoiler
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- zemsta1camzata
dobry ten singiel
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Ma ktoś ten telefon może na sprzedaż?
- gods bidness
Pytanie na ile pokrywalna jest taka oferta. Kupić Nokię za parę stów i sprzedać za parę tysi brzmi jak fajna okazja. To samo z winylami. Ostatnio chciałem kupić Hajp Hajs Hejt Tedego na winylu, które chodziło koło 130 zł.i się okazało, że nigdzie już nie ma, za to jest do wzięcia na allegro za 500 zł. I spoko, tylko czy ktoś to faktycznie kupi? Zaraz może być dotłok. Bo jak faktycznie są ludzie gotowi płacić po kilka koła za nokię z napisem Problem czy winyle za 500% rynkowej wartości, to może i bym się zaczął angażować w kupno takich badziewi z potencjałem na reselling. Pytanie tylko czy faktycznie są chętni na to czy tylko chętni, żeby to wystawić i czekać z nadzieją na fana, co akurat za dużo piw przy kompie wypił czy się zjarał, podniecił i się szarpnie.Rafał81000 pisze: ↑07 wrz 2023, 22:52150 sztuk które były do kupienia online wyprzedały się w około 10 minut. Drugie 150 sztuk będzie do powinięcia z bagażnika od chłopaków na spotkaniu które będzie dzień przed premierą płyty.
Jako ciekawostkę dodam, że widziałem na różnych grupach posty o chęci kupna tych telefonów i ludzie oferują chore pieniądze za to. Od 1000 do nawet 5000 zł ktoś chciał zapłacić XD
Pamiętam jak Światła miasta chodziły za chore pieniądze. Sam sprzedałem kasetę lata temu w czasach studenckich za ponad stówę, a kupiłem za jakieś 20 zł. Teraz normalnie była re-edycja i na każdym nośniku jest to do kupienia za grosze.
Ja mam w dupie tą Nokię.gods bidness pisze: ↑08 paź 2023, 22:16 Pytanie na ile pokrywalna jest taka oferta. Kupić Nokię za parę stów i sprzedać za parę tysi brzmi jak fajna okazja. To samo z winylami. Ostatnio chciałem kupić Hajp Hajs Hejt Tedego na winylu, które chodziło koło 130 zł.i się okazało, że nigdzie już nie ma, za to jest do wzięcia na allegro za 500 zł. I spoko, tylko czy ktoś to faktycznie kupi? Zaraz może być dotłok. Bo jak faktycznie są ludzie gotowi płacić po kilka koła za nokię z napisem Problem czy winyle za 500% rynkowej wartości, to może i bym się zaczął angażować w kupno takich badziewi z potencjałem na reselling. Pytanie tylko czy faktycznie są chętni na to czy tylko chętni, żeby to wystawić i czekać z nadzieją na fana, co akurat za dużo piw przy kompie wypił czy się zjarał, podniecił i się szarpnie.
Pamiętam jak Światła miasta chodziły za chore pieniądze. Sam sprzedałem kasetę lata temu w czasach studenckich za ponad stówę, a kupiłem za jakieś 20 zł. Teraz normalnie była re-edycja i na każdym nośniku jest to do kupienia za grosze.
Chodzi o resztę eventu
- gods bidness
Co to jest "reszta eventu", bo chyba się nie doinformowałem?
Wg opisu ze strony to „kilka kozackich akcji”, o których będą informowali numery z tych telefonów. Czyli pewnie będą mogli dzień wcześniej kupić koszulkę z ich sklepu za jedyne 500 zł.
ze po tym nft jeszcze sie ktos daje dymać na te exclusivy od tych faryzeuszy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Steez u winiego wspominal o tych akcjach, juz nie pamietam dokladnie co tam bylo, ale na pewno jakis koncert/melanz o ktorego dacie i miejscu dostana info wlasnie tylko osoby z tymi numerami
No pewnie tak to będzie wyglądać koncert w pizdziszewie małym (w najlepszym wypadku na wylacznosc), transport i nocleg we własnym zakresie ale na numer przyjdzie kod rabatowy na 20% i welcome beer gratis na inne wydarzenia
Cena jest zaporowa a skala zarazem zbyt mała by profit z tego byl tak spory by zrobić coś ciemawego po odjęciu kosztów a zarazem ilość tych telefonów zbyt spora by mogło coś to być coś wyjątkowego; następnym razem 30 telefonow po 11k, roboty mniej, profit lepszy a i tak zejdzie
Cena jest zaporowa a skala zarazem zbyt mała by profit z tego byl tak spory by zrobić coś ciemawego po odjęciu kosztów a zarazem ilość tych telefonów zbyt spora by mogło coś to być coś wyjątkowego; następnym razem 30 telefonow po 11k, roboty mniej, profit lepszy a i tak zejdzie
- Rafał81000
- Oportunistycznyebaka
Komicznie to wyglada, w sensie zrealizowane jest świetnie i ktoś włożył mnóstwo pracy w montaż, ale postać Steeza… coś tam próbuje brzdękać, nie ogarnia sprzętu, rzuca fachowymi nazwami, a w produkcjach, które nie posiadają w chuj długich sampli brzmią trochę amatorsko. Przecież to co tam odpierdala na tej konsoli z tonacjami, wypisz wymaluj Robert nie mogę teraz rozmawiać robie bita M. A melodyjka jakby ktoś nałożył na casio syntezatory jakieś 
Nie zmienia to faktu że Steez producent roku a lamusy dupa cicho
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora