To jesteś w czepku urodzony albo po prostu nie widzisz, że ktoś jest odpalony. FACEIT to jest jakaś bariera, ale i tam spotkasz cheaterów. Ja na przestrzeni roku zagrałem może ze 100 gier na FACEIT i miałem z 5-6 powiadomień, że osoba, którą zreportowałem dostała bana. Grając kolejkę Premium. I to że możesz zawołać admina, to też jakiś mit. Potrafiły być spierdolone serwery, które lagowały i nikt nigdy nie przyszedł. Takie przywileje to mają tylko w fplu.
Dodano po 13 godzinach 1 minucie 43 sekundach:
Heroic wrzuca na ławkę cadiana, co za idioci
No ewidentnie coś w środku nie działało, tyle razy się dławić w finałach i półfinałach to tylko ence potrafi, tylko że maj moim zdaniem gorszy skład.
Lepsze jest galacticos cloud9, które pomimo takiego okresu jest chujowe i jeszcze na Twitterze wrzucili zdjęcia boombla.
Ta gra to jest syf większy niż beta cs:go
Chłop dostaje ode mnie łeb, słyszę też dzwięk głowy i typ dostaje równe 0 dmg, kolejna runda typowi wystaje pół dupy zza rogu, tapuje go kilkoma kulkami, 22 w 1 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
GJ valve, skurwysyny zajebane
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.