Mata
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Mata
SBM jest ostro w tyłku, bo zupełnie nikt nie wypalił z nowych.
Jakieś zasięgi ma tylko Zimmer,Białas i Fukaj. Niby podpisali Jacusia ale to żadna wielka topka.
Jakieś zasięgi ma tylko Zimmer,Białas i Fukaj. Niby podpisali Jacusia ale to żadna wielka topka.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Byłem na tym koncercie, nikomu nie polecam, jeden z gorszych występów jakie widziałem - Mata po 3 kawałkach stracił kondycje i tylko robił jakieś podbicia.
Liczyłem bardzo mocno na CBW MIXTAPE, ale tam było jeszcze gorzej, raperzy nie pamietali swoich zwrotek, zero energii.
Liczyłem bardzo mocno na CBW MIXTAPE, ale tam było jeszcze gorzej, raperzy nie pamietali swoich zwrotek, zero energii.
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
-
tomeczek2301
powiedz kto cię zmusił na ten koncert to pomścimy
-
tomeczek2301
już mogłeś napisać ze kolega byl i nie polecaszz
- marmolad_k2
Ale masakra, Ty miałeś za darmo, ale ludzie za to zapłacilisychy pisze: ↑24 sie 2023, 7:52 Byłem na tym koncercie, nikomu nie polecam, jeden z gorszych występów jakie widziałem - Mata po 3 kawałkach stracił kondycje i tylko robił jakieś podbicia.
zgodnie z zasadą: rap - od debili dla debili
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ciekawe czy on już zarobił na ,,rapie" 10-20 mln złotych
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- the badman
- Artysta
Chyba Ty nieudaczniku jebany, kurwa boli go bo jeden to najlepszy napastnik na świecie a drugi raper co robi wyświetlenia jak Drake, choć się bić jak taki mocny
Spoiler
offtopic
-
tunetime111
Wyświetlenia jak Drake xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
co to za ukrainiec po prawej na tym zdjęciu, zapytasz go która godzina, a on pewnie eeeee pereproszoju, ale ja ni pamieniaju
ja pierdolę fryzura na hełm, łańcuch z alpaki, koszulka z targowiska w spodnie, brakuje tylko ortaliona na wixapol, nie sposób mieć gorszej stylówki
ja pierdolę fryzura na hełm, łańcuch z alpaki, koszulka z targowiska w spodnie, brakuje tylko ortaliona na wixapol, nie sposób mieć gorszej stylówki
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No tu idzie niby o to , że Mata poszedł globalnie, ale to takie marketingowe pierdu pierdu, bo jak go zna 10 obcokrajowców poza Polską to będzie dobrze