Grande Connection
Re: Grande Connection
czemu ta mityczna "normalna robota" zawsze jawi się jako gównorobota xD Jak palacz co zawsze chętnie poczęstuje szlugiem, ej weź się za normalno robote ziomeczqu zug zug
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
Chuj, że masz pięć razy lepszą pensję, ale normalna robota, i ruchanko, hehe, uczy życia nauczy
Dodano po 1 minucie 4 sekundach:
Chuj, że masz pięć razy lepszą pensję, ale normalna robota, i ruchanko, hehe, uczy życia nauczy
Grande Connection to reinkarnacja Laika, zawsze na takie coś będzie popyt, ale w końcu się znudzi.
Ciężki orzech do zgryzienia. Z jednej strony laik naprawdę ładnie potrafił i chyba nadal potrafi coś napisać, z drugiej strony Grande to pierdolony idiota, który chuj wie o co się przypierdala już i jest wszystkim tym, czym nie chciałoby się widzieć na Youtube. Z trzeciej strony Laik...
- marmolad_k2
Andrzej Lepper to prawdziwy hip-hop.
- CeHaTeHaCe
Grande Connection pisze:rap ma wiele podgatunków więc już pominę technikę
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 30 lis 2023, 19:10 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
szacun za ten ostatnik filmig
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
wytrzymalem do momentu jak wygania Josefa ze sceny przez to ze nie wie kto to Big L. Gatekeeping za mocno wchodzi juz u tego pana
- The_Punisher
Wyjaśni mi ktoś co ma znajomość klasyki do tego kto jest jakim raperem? Np. żeby być dobrym piłkarzem nie musisz wiedzieć kto to był Pele, Maradona czy Beckenbauer. O ile rozumiem czepianie się złej muzyki czy toksycznego przekazu, tak zarzut że ktoś nie zna klasyki jest dla mnie nie zrozumiały.
- scam_sakawa
Wiedza o rapie to V element hyphopu (lub VI bo jeszcze obsuwa)
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Nie ma nic zupełnie. Myślisz że Chief Keef słuchał molesty?The_Punisher pisze: ↑24 lis 2023, 16:04 Wyjaśni mi ktoś co ma znajomość klasyki do tego kto jest jakim raperem? Np. żeby być dobrym piłkarzem nie musisz wiedzieć kto to był Pele, Maradona czy Beckenbauer. O ile rozumiem czepianie się złej muzyki czy toksycznego przekazu, tak zarzut że ktoś nie zna klasyki jest dla mnie nie zrozumiały.
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- The_Punisher
Zdaję sobie sprawę że wiedza o rapie może być ważna. Jednak uważam że sama znajomość klasyki nie wpływa na to jak ktoś nawija. Możesz znać wszystkich raperów z dawnych lat i być totalnym łakiem, możesz też nie znać żadnego i mieć dobrego skilla w nawijce.
Chuja się zna = nie wie jak nawijać = chujowo nawija
Naczynia połączone, patrz na józka
Naczynia połączone, patrz na józka
aktualna cena tego programu wynosi 365,31 złfredzel pisze: ↑22 sie 2022, 0:21 Widzieliście to?
Grande żydek próbuje opchnąć jakieś swoje pierdy o stoicyźmie godne petersona za 600zl, a to dopiero pierwsza czesc z pięciu tego super projektu xD
https://grande-connection.teachable.com/
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
- CeHaTeHaCe
asłuchalne, pozdrawiam i czekam na więcej