Molesta - Skandal (1998)
- bialyjelen
Re: Molesta - Skandal (1998)
o kurwica nie znalem tego wykonu wybitnego komika
-
LuckyStrike
Vienio stabilnie czyli chujowo, zawsze uważałem, że był najsłabszym raperem z tej ekipy.
E-kolega @Sialala wyjaśnił wszystko swoim postem.
E-kolega @Sialala wyjaśnił wszystko swoim postem.
- marmolad_k2
ten track na 25lecie największe gówno jakie słyszałem od dawna, nawet z zalewie tego syfu który produkują obecnie raperki.
Vienio do beki lojalnych, Włodek pięknie na czasownikach leci, nie wstyd wam?? jak śmiecie wypuszczać taki numer bez Wilka i Pelsona.
btw, Vienio najgorszy pseudo grajek o tylu lat, Laik już go kiedyś pięknie podsumował
Vienio do beki lojalnych, Włodek pięknie na czasownikach leci, nie wstyd wam?? jak śmiecie wypuszczać taki numer bez Wilka i Pelsona.
btw, Vienio najgorszy pseudo grajek o tylu lat, Laik już go kiedyś pięknie podsumował
-
dziejaszek
O czym on mówi, jaki track? 28 dzień wrześniowy? Bez Wilka?
- marmolad_k2
Chodzi o to?
raczej chodziło o to, było na poprzedniej stronie
- marmolad_k2
To prawda, gwałt na klasyku, a Vienio to już w ogóle szkoda gadać.
prawda to, jak to odpaliłem jakoś po premierze to mi się mina wygięła jak ta emotikona :s
Nie ośmieszali by się już.
W tym kawałku można się przyjebać do wszystkiemu w tym tworze, ale do tego akurat nie. Tak czy siak chuj w ten projekt, przykro się na to patrzy, powinni im zabronić ruszać tego jako dobra narodowego. Dzieło większe od artysty, to niech się nie wpirrdalają
cztery żubry i dwie kurwy
Jak odkopywać to legendarne rzeczy
Jedna z moich ulubionych płyt na vinylu.
Jedna z moich ulubionych płyt na vinylu.
- marmolad_k2
Takie kanały są potrzebne, lubię wiedzieć, co kupuję.
-
nescafeklasyg
Ogólnie to w chuju mam ten album i do niego nie wracam obecnie ale jeśli ktoś go pierwszy raz usłyszał w 2010 to w ogole się nie dziwię że nie kuma ocb z tą legendarną płytą.To już jest inna rzeczywistość niż to co w 90tych czy wczesnych 00, wtedy te kawałki robiły robotę totalnie, nikt nie patrzył czy oni potrafią rapować i im kurwa nie wyliczał rymów, wtedy przede wszystkim na osiedlach wyglądało inaczej, nie było wszędzie kamer i było kurwa mroczno i mistycznie a gdzie nie wyszedłeś na miasto to były grupki panów którzy wyglądali jak 1:1 typy z tego albumu.
Ogólnie nie jaram się molestą, vienio mnie zawsze strasznie wkurwiał, ale jeśli bym miał wybrać top od nich to byłaby to "taka płyta" tam był mega ciężki, apokaliptyczny i niepokojący klimat, moim zdaniem niesłusznie ten album jest pomijany w róznych rankingach ważnych czy tam wpływowych płyt.
Ogólnie nie jaram się molestą, vienio mnie zawsze strasznie wkurwiał, ale jeśli bym miał wybrać top od nich to byłaby to "taka płyta" tam był mega ciężki, apokaliptyczny i niepokojący klimat, moim zdaniem niesłusznie ten album jest pomijany w róznych rankingach ważnych czy tam wpływowych płyt.
- marmolad_k2
A jest w jakichś pomijany?
ale oni wyglądali jak lamusy. kaczego i chaty nie liczę, ale og molesta to po prostu jakieś nikty świdrujące ulicznikownescafeklasyg pisze: ↑03 lut 2024, 17:02 gdzie nie wyszedłeś na miasto to były grupki panów którzy wyglądali jak 1:1 typy z tego albumu.
jasny wracaj na forum
nie wiem, na mnie nigdy wrażenie nie robili
pierwszy dres rap w pl to firma, a nie te lamusy warszawskie
pierwszy dres rap w pl to firma, a nie te lamusy warszawskie
jasny wracaj na forum
wilku bez zębów też morda spod ciemnej gwiazdy