FPL slizgawka.eu $$$$
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: FPL slizgawka.eu $$$$
Chuj mi w dupę, zamieniłem Diabyego dwie minuty przed deadline na maddisona
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- ConeyIsland
Miałem nosa żeby estupiniana usadzic na ławie.
Diabyego Miałem na liście do kupna ale odpuściłem, ech...
Diabyego Miałem na liście do kupna ale odpuściłem, ech...
Nie zapisałem zmiany Casha z ławki za Akanjiego, do tego Estupinian w składzie, który nawet nie wychodzi na drugą połowę, dobry początek 
- ConeyIsland
3:1 odrabiajoo
Edit
4:1 dziekuje dobranoc
Ale bedzie szal na watkinsa po weekendzie uuu. A znając życie Wolves ich zatrzymają w przyszły weekend elo
Edit
4:1 dziekuje dobranoc
Ale bedzie szal na watkinsa po weekendzie uuu. A znając życie Wolves ich zatrzymają w przyszły weekend elo
- the badman
- Artysta
Haha dałem Estu na ławkę ale Botman nie gra więc wlezie i jeszcze Mitoma blank i zolta kartka, no zapowiada sie wysmienita kolejka 
- ConeyIsland
Botman, madison, solanka - cała trójka była z mojego składu pod znakiem zapytania. Tylko solankę dałem na ławę a tu botman oszczędzany po urazie kurr...
- the badman
- Artysta
Saka typie za to oddawanie karnych to wywalam Cię z mojego składu, ja potrzebuje pazernych skurwysynów a nie dobre serduszka, elo
No Saka pojebus.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- ConeyIsland
Na plus na te chwile odegaard, triplier, pope i napadzior z luton
Chuj w dupe botmanowi, bruno, doku, haalandowi
Maddison, wierze w ciebie
Chuj w dupe botmanowi, bruno, doku, haalandowi
Maddison, wierze w ciebie
- the badman
- Artysta
U mnie każdemu w dupe chuj poza Bowenem. Mam 29 punktow i zaraz spadne za 1mln , Salah ratuj
-
UlicaRzadzi
Nie gram z wami w lidze slizgawawkowej, ale przebijcie tą obronę: Estupinian, Botman, Dias

U mnie calkiem spoko bo 60 pkt + wpadnie 9 z bonusów, ale żeby nie bylo zbyt dobrze to na ławce mati kasz 5pkt + saka 8pkt bo myslalwm że nie zagra
u mnie nie super ale ok. Niby 41 pkt 2 poniżej Average, ale zostało mi jeszcze 4 piłkarzy, którzy zagrają.
- the badman
- Artysta
A u mnie tylko Awoniyi i mam 29-2 i spadłem z 300k na 1,5mln. Jeszcze Salaha okradli z asysty, Saka oddawał karne i ogolnie to chyba najgorsza kolejka w zyćku mym
-
szoumidelej
mi siadlo wc w tej kolejce, 71 i nastepny mecz morrisa i kabore, widzialem ze wzrosly ceny tych ktorych chcialem powijac wolnymi transferami takze dobra decyzja
brakuje napadziora lepszego od morrisa za 5,5-6,5 i pomocnika za 4,5, zawsze mozna bylo kogos takiego znalezc, ale moze i lepiej bo bedzie trzeba trafiac z opcjami typu bowen mbuemo diaby
brakuje napadziora lepszego od morrisa za 5,5-6,5 i pomocnika za 4,5, zawsze mozna bylo kogos takiego znalezc, ale moze i lepiej bo bedzie trzeba trafiac z opcjami typu bowen mbuemo diaby
No ja w poprzedniej miałem 58 pktów, 10 poniżej average, zjebało mnie z 300k na jakoś poza milionem, a w samym GW byłem 7.5milionowym graczem około. Jebana obrona Newcastle, w którą nie wlazłem. Ale spoko, teraz trochę wrócę, mam Wildcard, pozbywam się problemów takich jak podwojenie United, piłkarze Chelsea, etc.the badman pisze: ↑01 paź 2023, 10:09 A u mnie tylko Awoniyi i mam 29-2 i spadłem z 300k na 1,5mln. Jeszcze Salaha okradli z asysty, Saka oddawał karne i ogolnie to chyba najgorsza kolejka w zyćku mym
Wiem, że on ciut droższy, ale co myślisz o Awonyiu?
szoumidelej pisze: ↑01 paź 2023, 10:46 mi siadlo wc w tej kolejce, 71 i nastepny mecz morrisa i kabore, widzialem ze wzrosly ceny tych ktorych chcialem powijac wolnymi transferami takze dobra decyzja
-
szoumidelej
no awoniyi jedyny sensowny ale sprobuj na wc ulozyc sklad on, haaland, watkins z przodu tak zeby to jako tako wygladalo. hudsona odoia obserwuje tylko nie wiem czy oni tam nie rotuja bo kupili 100 osob przez dwa okienka i sami dalej rozkminiaja wyjsciowa 11 
- ConeyIsland
Na tę chwilę 54 punkty. Czekam jeszcze na Mbeumo + Morrisa po raz drugi w tygodniu. Nie ma tragedii.
natomiast tak jak pisałem, nie mam kompletnie pojęcia co na przyszły weekend...
natomiast tak jak pisałem, nie mam kompletnie pojęcia co na przyszły weekend...
Wchodzę ja, cały na biało - aktualnie 14 punktów, to chyba mój rekord chujowizny. Z pozytywów z ławy wejdzie Cash +6pkt, do gry został potężny Mbeumo, Sterling i Kabore. Więc na spokojnie dwójka pomocników hattrick, Kabore asysta plus czyste i kolejka jeszcze wyjdzie na plus
. Aktualnie zastanawiam się nad zajebaniem potężnego minusu by przebudować skład, znów kurwa robię ten sam błąd, że jako fan Liverpurzu trzymam Darwina licząc, że to będzie różnica. Naturalnym ruchem byłoby wyjebanie go za Watkinsa (nie mogłeś poczekać jednej kolejki z tymi punktami), ale przy czerwonej Joty, urazie Gakpo już raczej nie ma chuja by nie grał w pierwszym składzie. W związku z tym szukam jakiegoś rozwiązania, które pozwoli mi zagrać 3/4/3 z atakiem Nunez, Watkins, Haaland. Nie wiem też czy jest sens zagrać teraz spory minus na raz, czy nie rozłożyć tego na dwie kolejki, zaraz przerwa na repry i byłoby jeszcze bardziej chujowo gdyby po tych minusach połowa składu skończyła z kontuzjami.
A nie masz Wildcarda?
Dla mnie najtrudniejsze pytania tego Wildcardu to czy brać 0 osób z united, czy jednak zmieścić Fernandesa oraz czy podwajać pomoc Tottenhamu, a jeśli nie, to którego wziąć. Te pytania są powiązane, bo na obecny moment wygląda na to, że albo Bruno + Maddison albo Son + ktoś tańszy zamiast Fernandesa, kto jest lub nie jest Maddisonem.
Salah, Bowen, Diaby to opcje, których już jestem pewien, że je chce.
Po tym jakie piekło zgotowały mi Chelsea i United boję się podwajać jakąkolwiek ofensywe. No z wyjątkiem duetu Alvarez, Haaland.
Dla mnie najtrudniejsze pytania tego Wildcardu to czy brać 0 osób z united, czy jednak zmieścić Fernandesa oraz czy podwajać pomoc Tottenhamu, a jeśli nie, to którego wziąć. Te pytania są powiązane, bo na obecny moment wygląda na to, że albo Bruno + Maddison albo Son + ktoś tańszy zamiast Fernandesa, kto jest lub nie jest Maddisonem.
Salah, Bowen, Diaby to opcje, których już jestem pewien, że je chce.
Po tym jakie piekło zgotowały mi Chelsea i United boję się podwajać jakąkolwiek ofensywe. No z wyjątkiem duetu Alvarez, Haaland.