Netflix / HBO GO / Disney+ / Apple TV +
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Netflix / HBO GO / Disney+ / Apple TV +
Dokładnie, obejrzałem co chciałem na netflixie i od roku nic dobrego się nie pojawiło.
Muszę anulować to gowno
Muszę anulować to gowno
Ja lubię Netflixa, bo czasami pojawiają się fajne klasyki, które można sobie odświeżyć. Raz dodadzą np. Dawno Temu w Ameryce, raz Gorączkę czy Vanilla Sky i to jest spoko, a samych produkcji Netflixa raczej nie sprawdzam
-
peterkurten
Jaka teraz platforma najlepsza? Bo już też rzygam tym netflixem a w sumie nic innego nie mam w tym momencie
- ConeyIsland
zależy co kto lubi. wczoraj czytalem ze viaplay ma tylko lekko ponad 1% udzialu w PL rynku. dla mnie jest #1 bo są kryminały, jest skandynawskie kino i premier league. wczoraj po raz pierwszy od niemal roku odpalilem hbo (watahę po raz drugi jadę) - ich oferta nie jest pod moja gusta, ot co.
Prime Amazona sobie weź. Jest najtańszy, a ma sporo dobrych seriali, fajne starsze i cenione filmy. Jest co oglądać.
- MalkoNTENT
Po zakupie nowego sprzętu od Apple są 3 darmowe miesiące w Apple TV. To jest 3 miesiące od aktywacji czy od razy się nalicza?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Od aktywacji
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/koniec-polsat-go-nowy-pakiet-polsat-box-go-ile-kosztuje pisze:Z końcem sierpnia zakończy działalność darmowa platforma streamingowa Polsat Go, natomiast w serwisie subskrypcyjnym Polsat Box Go pojawia się pakiet kosztujący 30 zł za cały rok. - Chcemy skupić się na produkcji kontentu - uzasadnia Stanisław Janowski, prezes Polsatu.
- Korben Dallas
Ma ktoś wolne miejsce w C+online? Albo ma ochotę się zbić?
Anybody else want to negotiate?
uderzaj do wujasa zapaleńca ekstraklasy co ogląda przez satelitę żeby Ci dał numer klienta bo każdy abonent ma dostęp do C+ online za freeko z tego co kojarzę
- Korben Dallas
Ktoś chętny na C+ online? 37 zł miesięcznie, kanały sportowe Canalu, Eleven i Polsaty Premium, do tego jakieś podstawowe, no i filmy i seriale w serwisie. Jak coś to priv.
- ConeyIsland
Po nowym roku jak viaplay zniknie a c+ dostanie premier league to wrzuć ten post jeszcze raz 
na ile osob to mozna rozłozyć?Korben Dallas pisze: ↑29 wrz 2023, 21:50 Ktoś chętny na C+ online? 37 zł miesięcznie, kanały sportowe Canalu, Eleven i Polsaty Premium, do tego jakieś podstawowe, no i filmy i seriale w serwisie. Jak coś to priv.
- Korben Dallas
To już jest po rozłożeniu, na dwie osoby.
six feet under od 1 listopada na netflixie
- MalkoNTENT
X lat temu oglądałem jeszcze na jakiś stronach, i usunęli jak byłem gdzieś na 3 sezonie. Z chęcią bym dokończył, ale nie wiem gdzie dokładnie skończyłem a nie chcialoby mi sie zaczynać od nowa.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Na angielskiej wikipedii są streszczenia odcinków większości seriali, ja sobie w takich przypadkach w ten sposób przypominam
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_S ... r_episodes
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_S ... r_episodes
Ja na YT wpisuje nazwę serialu i dodaje recap.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
będzie szansa na Westworld w jakimś normalnym serwisie dostępnym w Polsce? to jest, kurwa, kuriozum, że muszę wypożyczać z serwisów przeróżnych serial płacąc jednocześnie comiesiecznie tym głąbom z hbo haracz
zwłaszcza, ze w sumie nie planowałem obejrzeć nawet więcej niż pierwszy sezon eh
zwłaszcza, ze w sumie nie planowałem obejrzeć nawet więcej niż pierwszy sezon eh