MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
patrząc jak fiziev bronił zapasy w drugiej rundzie, to ciężko byłoby to wygrać w walce
Nie bardzo rozumiem, Fiziev nie miał conditioningu?
No nie ma takiej kondycji jak Gamrot, więc w dalszych rundach nie broniłby już tak dobrze.
Poza tym o jakiej niby świetnej obronie mówimy jak został obalony i ucieczka zajęła mu z półtorej minuty? I to Gamrot w takiej pozycji odpoczywa a Fiziev się męczy
Poza tym o jakiej niby świetnej obronie mówimy jak został obalony i ucieczka zajęła mu z półtorej minuty? I to Gamrot w takiej pozycji odpoczywa a Fiziev się męczy
To proste - jak pójdę leżeć to w końcu odpocznę
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
Wiem jak to się kończy, nie jestem głupcem
Będę bogaty w kurwę! lub martwy, okaże się wkrótce
conditioning to nie kondycja XD
takie rzeczy się zdażają nawet jak ktoś ma jebane metal zamiast piszczeli, poza tym to chvj wie co się dokładnie w nodze rozjebało, zresztą tam coś było z tego co pamiętam z nogą na której stał, a nie kopiącej
takie rzeczy się zdażają nawet jak ktoś ma jebane metal zamiast piszczeli, poza tym to chvj wie co się dokładnie w nodze rozjebało, zresztą tam coś było z tego co pamiętam z nogą na której stał, a nie kopiącej
Fiziev dostał lowa w pierwszej rundzie, który mu wygiął trochę to kolano + po próbie sprowadzenia kiedy skakał na jednej nodze utrzymując równowagę też dziwnie wylądował jak już Gamer go puścił, do tego krzywo stanął przy tym kicku no i kolano nie wytrzymało, on już kilka lat temu mial tam rozjebane więzadła
Spoiler

a co do tego conditioningu to mi chodzilo, ze jak taki taj zwariowany napierdala sie z taka duza czestotliwoscia to jest zahartowany w tym rozumieniu, ale jak tu Prez wspomnial, ze mial rozjebane wiezadla kilka lat temu to daje inna perspektywe na to a Gamrot dolozyl do tego cegielke, a nad tymi tajami to widocznie ktos czuwa jak sie migaja kontuzji hehe
tylko wiesz conditioning to ty możesz sobie robić na piszczelu, a nie na skręcie kolana
no ta, ja wtedy mialem w glowie to co pisal o kontuzjach nogi na poprzedniej stronie, wiec z ta kontuzja kolana ten conditioning nie ma nic wspolnego
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Oficjalnie- Bartosiński vs Parnasse
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Olivieira podobno wypada i Volk ma walczyć z Makhachevem za tydzień
Gamer niby był rezerwowym do tej walki, ale może to i lepiej że nie idzie na przemiał tak szybko
u Volkanovskiego mimo że starzenia jeszcze nie widać to młodszy też już nie będzie więc im szybciej ten rewanż tym lepiej
teraz miał zaplanowaną walkę z styczniu z Topurią którą możliwe że też zrobi
bo czemu nie
życzę mu żeby to ogarnął i potem zbił do 135 po 3 pas
niestety Costa też prawdopodobnie wypada
Gamer niby był rezerwowym do tej walki, ale może to i lepiej że nie idzie na przemiał tak szybko
u Volkanovskiego mimo że starzenia jeszcze nie widać to młodszy też już nie będzie więc im szybciej ten rewanż tym lepiej
teraz miał zaplanowaną walkę z styczniu z Topurią którą możliwe że też zrobi
życzę mu żeby to ogarnął i potem zbił do 135 po 3 pas
niestety Costa też prawdopodobnie wypada
-
tomeczek2301
szkoda w chuj, że charles wypadl...
volk bez obozu, średnio to może wyglądać
volk bez obozu, średnio to może wyglądać
może nie zrobi wagi i jednak gamer wjedzie
-