Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
azar

Re: Wini - rozmowy

Post autor: azar »

i bardzo dobrze odpowiedział przecież, Laik wyjaśnił kwestię takich głupich pytań dawno temu
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
Mystair

Post autor: Mystair »

Koza (poza tym fragmentem o Białasie, gdzie sam się już gubi w tym co tam gadał u Flinta) to całkiem z sensem gada i treść bardzo spoko, tylko że jak już napisał ktoś mega irytujący styl bycia
MOB
Awatar użytkownika
bilderberg

Post autor: bilderberg »

Koza to taki typ pseudo intelektualisty który będzie pierdolił o jakiś filozofiach i bytach niestworzonych a jak się go ktoś zapyta o powiązany temat jak Wini o konflikt Indie Pakistan to będzie udawał że no no coś tam było ale tak na prawdę nie wie że chodziło o Kaszmir ale nie przyzna się do tego że nie wie.
Jebać go, mam nadzieję że szybko zniknie ze sceny jak wielu wannabe wywrotowców w plhh
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

jak to leciało?

ajn rand najmniej walid filozof xx wieku

pis joł
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
dziejaszek

Post autor: dziejaszek »

Jedyne co mnie w nim wkurwia, to te "true, true" itp. Poza tym spoko rozmowa.
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Borygo ma jakąś kosę z Winim? Mieli dobre relacje, stopro wydało dwie płyty rekina (imo najlepsze w jego karierze). Aż dziwne, że jeszcze nie było rozmowy z nim, żadnych ficików, cisza. Trochę jak cisza z popem, drogi się rozeszły i raczej bez pojazdów, ale chyba relacje chłodne.
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

ile tych kos? juz ktos pisal o mesie i sokole w tym temacie

do tego wiadoma kosa z sobota, sagem i tonym
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Bartek

Post autor: Bartek »

Z Aśka Tyszkiewicz mu nie po drodze tez.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Nie wiem, jak z Borygo, może Wini ma żal, że wyciągnął do niego rękę przy "Rap not dead", a Borys potem uciekł na swoje, ale Borixon generalnie teraz nie udziela wywiadów. Tak mi napisano, jak chciałem zrobić, chociaż ja jestem karasiem, a Wini szczupakiem krulem wód, więc może gdyby on poprosił to byłoby inaczej.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

ogkush pisze: 25 wrz 2019, 8:58 ile tych kos? juz ktos pisal o mesie i sokole w tym temacie

Ogólnie Mesa to cały Szczecin nie lubi. Czy Wini ma z nim kose czy niechęć jak całe miasto? To nie wiadomo, ale Sobota ma kose z Mesem na pewno.
daveyo

Post autor: daveyo »

Wini x Adma - rozmowa
Spoiler
Awatar użytkownika
Korben Dallas

Post autor: Korben Dallas »

Śliczna i miła dziewczyna, ale charyzmy zero.

Jakie życie, taki rap.
Anybody else want to negotiate?
3rzypo3rzy

Post autor: 3rzypo3rzy »

ogkush pisze: 25 wrz 2019, 8:58 ile tych kos? juz ktos pisal o mesie i sokole w tym temacie

Aaa z Sokołem to dlaczego? Pierwsze słyszę
Kutendo95

Post autor: Kutendo95 »

Wcześniej się nią nie jarałem i nie śledziłem ale po tym wywiadzie w chuj doceniam, fajna dupa
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

w sumie to nie spina

spenser o tym pisal pare stron temu
coś w stylu
jak wychodziło Essa Sound/Bóg jest miłością to ktoś zapytał, czy Wini zrobi fizyki tego czy nie bo były tylko odsłuchy
no i Wini odpisał że zrobię jak Sokół i Marysia Starosta będą mieli 200 tysięcy lajków na FB
no i Sokół odpisał cośtam po swojemu jakoś tak że chciał kąśliwie i że dziękuje Matheo-bogu i Winiemu
no i potem Wini zrobił fizyki
no i nagrał filmik arcydzieło 10/10 jak jedzie na poczte i wypisuje papier żeby na koszt Sokoła i w końcu nie umie wysłać bo wpisał siebie jako odbiorcę czy chuj wi co (uwielbiam tą scenę) i wrócił się do Stopro i poprosił panią od poczty firmowej żeby wysłała do Sokoła płyty do Prosto
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

ale pozniej Winicjusz z Sokołem wystąpił w jego programie na rebelTV więc to raczej wyjaśnione już dawno
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Jose pisze: 25 wrz 2019, 9:26 Nie wiem, jak z Borygo, może Wini ma żal, że wyciągnął do niego rękę przy "Rap not dead", a Borys potem uciekł na swoje
Ze stopro kazdy kto zdobecie jakis fejm to zmyka szybciutko, najdluzej to był chyba Sobota, ale taki Borixon, Bonson, Major są tego najlepszym przykładem.

A czy Wini wyciągnął rękę do BRXa? Być może, jednak Rekin w wywiadzie dla poznanskiego rapu powiedział, że napisał do Winiego z prośbą o kontakt do Step Records, bo tam chcial to wydać. Wysłał mu też singiel Papierosy po czym Wini powiedział, że on go wyda.
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

ogkush pisze: 26 wrz 2019, 7:47 w sumie to nie spina

spenser o tym pisal pare stron temu
coś w stylu
jak wychodziło Essa Sound/Bóg jest miłością to ktoś zapytał, czy Wini zrobi fizyki tego czy nie bo były tylko odsłuchy
no i Wini odpisał że zrobię jak Sokół i Marysia Starosta będą mieli 200 tysięcy lajków na FB
no i Sokół odpisał cośtam po swojemu jakoś tak że chciał kąśliwie i że dziękuje Matheo-bogu i Winiemu
no i potem Wini zrobił fizyki
no i nagrał filmik arcydzieło 10/10 jak jedzie na poczte i wypisuje papier żeby na koszt Sokoła i w końcu nie umie wysłać bo wpisał siebie jako odbiorcę czy chuj wi co (uwielbiam tą scenę) i wrócił się do Stopro i poprosił panią od poczty firmowej żeby wysłała do Sokoła płyty do Prosto
https://youtu.be/Px0_6nvJOIg

Wini król :rotfl:
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

daveyo pisze: 25 wrz 2019, 20:16 Wini x Adma - rozmowa
Spoiler
przewinąłem od razu do komentarzy i nie zawiodłem się
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
tomek5lg

Post autor: tomek5lg »

najlepsze cycki w rapie, i obok jakaś ruda :lol:

ogólnie to tak po rozmowie i zachowaniu jest bardzo spoko ale rap jakoś nie pokazuje tej lepszej strony jak w tym wywiadzie, tu jest kobieca i normalna a w kawałkach robi z siebie hetere albo faceta z cipą :eek:
ODPOWIEDZ