Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
i bardzo dobrze odpowiedział przecież, Laik wyjaśnił kwestię takich głupich pytań dawno temu
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Koza (poza tym fragmentem o Białasie, gdzie sam się już gubi w tym co tam gadał u Flinta) to całkiem z sensem gada i treść bardzo spoko, tylko że jak już napisał ktoś mega irytujący styl bycia
MOB
- bilderberg
Koza to taki typ pseudo intelektualisty który będzie pierdolił o jakiś filozofiach i bytach niestworzonych a jak się go ktoś zapyta o powiązany temat jak Wini o konflikt Indie Pakistan to będzie udawał że no no coś tam było ale tak na prawdę nie wie że chodziło o Kaszmir ale nie przyzna się do tego że nie wie.
Jebać go, mam nadzieję że szybko zniknie ze sceny jak wielu wannabe wywrotowców w plhh
Jebać go, mam nadzieję że szybko zniknie ze sceny jak wielu wannabe wywrotowców w plhh
jak to leciało?
ajn rand najmniej walid filozof xx wieku
pis joł
ajn rand najmniej walid filozof xx wieku
pis joł
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
-
dziejaszek
Jedyne co mnie w nim wkurwia, to te "true, true" itp. Poza tym spoko rozmowa.
- Bunnymen77
Borygo ma jakąś kosę z Winim? Mieli dobre relacje, stopro wydało dwie płyty rekina (imo najlepsze w jego karierze). Aż dziwne, że jeszcze nie było rozmowy z nim, żadnych ficików, cisza. Trochę jak cisza z popem, drogi się rozeszły i raczej bez pojazdów, ale chyba relacje chłodne.
ile tych kos? juz ktos pisal o mesie i sokole w tym temacie
do tego wiadoma kosa z sobota, sagem i tonym
do tego wiadoma kosa z sobota, sagem i tonym
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Z Aśka Tyszkiewicz mu nie po drodze tez.
Nie wiem, jak z Borygo, może Wini ma żal, że wyciągnął do niego rękę przy "Rap not dead", a Borys potem uciekł na swoje, ale Borixon generalnie teraz nie udziela wywiadów. Tak mi napisano, jak chciałem zrobić, chociaż ja jestem karasiem, a Wini szczupakiem krulem wód, więc może gdyby on poprosił to byłoby inaczej.
-
MalinowyJogurt
Wini x Adma - rozmowa
Spoiler
- Korben Dallas
Śliczna i miła dziewczyna, ale charyzmy zero.
Jakie życie, taki rap.
Jakie życie, taki rap.
Anybody else want to negotiate?
-
3rzypo3rzy
Wcześniej się nią nie jarałem i nie śledziłem ale po tym wywiadzie w chuj doceniam, fajna dupa
w sumie to nie spina
spenser o tym pisal pare stron temu
coś w stylu
jak wychodziło Essa Sound/Bóg jest miłością to ktoś zapytał, czy Wini zrobi fizyki tego czy nie bo były tylko odsłuchy
no i Wini odpisał że zrobię jak Sokół i Marysia Starosta będą mieli 200 tysięcy lajków na FB
no i Sokół odpisał cośtam po swojemu jakoś tak że chciał kąśliwie i że dziękuje Matheo-bogu i Winiemu
no i potem Wini zrobił fizyki
no i nagrał filmik arcydzieło 10/10 jak jedzie na poczte i wypisuje papier żeby na koszt Sokoła i w końcu nie umie wysłać bo wpisał siebie jako odbiorcę czy chuj wi co (uwielbiam tą scenę) i wrócił się do Stopro i poprosił panią od poczty firmowej żeby wysłała do Sokoła płyty do Prosto
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
ale pozniej Winicjusz z Sokołem wystąpił w jego programie na rebelTV więc to raczej wyjaśnione już dawno
- Bunnymen77
Ze stopro kazdy kto zdobecie jakis fejm to zmyka szybciutko, najdluzej to był chyba Sobota, ale taki Borixon, Bonson, Major są tego najlepszym przykładem.
A czy Wini wyciągnął rękę do BRXa? Być może, jednak Rekin w wywiadzie dla poznanskiego rapu powiedział, że napisał do Winiego z prośbą o kontakt do Step Records, bo tam chcial to wydać. Wysłał mu też singiel Papierosy po czym Wini powiedział, że on go wyda.
https://youtu.be/Px0_6nvJOIgogkush pisze: ↑26 wrz 2019, 7:47 w sumie to nie spina
coś w stylu
jak wychodziło Essa Sound/Bóg jest miłością to ktoś zapytał, czy Wini zrobi fizyki tego czy nie bo były tylko odsłuchy
no i Wini odpisał że zrobię jak Sokół i Marysia Starosta będą mieli 200 tysięcy lajków na FB
no i Sokół odpisał cośtam po swojemu jakoś tak że chciał kąśliwie i że dziękuje Matheo-bogu i Winiemu
no i potem Wini zrobił fizyki
no i nagrał filmik arcydzieło 10/10 jak jedzie na poczte i wypisuje papier żeby na koszt Sokoła i w końcu nie umie wysłać bo wpisał siebie jako odbiorcę czy chuj wi co (uwielbiam tą scenę) i wrócił się do Stopro i poprosił panią od poczty firmowej żeby wysłała do Sokoła płyty do Prosto
Wini król
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

najlepsze cycki w rapie, i obok jakaś ruda 
ogólnie to tak po rozmowie i zachowaniu jest bardzo spoko ale rap jakoś nie pokazuje tej lepszej strony jak w tym wywiadzie, tu jest kobieca i normalna a w kawałkach robi z siebie hetere albo faceta z cipą
ogólnie to tak po rozmowie i zachowaniu jest bardzo spoko ale rap jakoś nie pokazuje tej lepszej strony jak w tym wywiadzie, tu jest kobieca i normalna a w kawałkach robi z siebie hetere albo faceta z cipą