1. Korzenie
2. Chcemy uciec (+ Dj Tort)
3. Na wstecznym (+ Dj DBT)
4. Duże Rzeczy (+ Dj Medyk)
5. Sny na jawie (+ Joanna Solarska)
6. Gwiazdy
7. Na zewnątrz (+ Smarki Smark)
8. Coraz lepiej (+ Joanna Solarska)
9. Lataj (+ Dj Medyk)
10. Usta ulic (+ Zkibwoy)
11. Światło (+ Joanna Solarska)
12. Jeden raz (+ Tetris)
13. Żeby być
Właśnie sobie odświeżyłem ten cdek, wszystko się tam zgadza, wszyscy trzej w swoim prajmie, panowie kładą piękne zwrotki na świetnych bitach Menta, fajne gościnki BRDSRC i Tetrisa, dla mnie topka podziemnych wydawnictw.
straszliwie się tym jarałem jak wyszło, dzięki za podbicie, muszę wrócić. w ogóle posłuchałbym jeszcze jakiejś wspólnej kawaliny od tych graczy. absolutnie nierealne, wiem.
Jak cos to nie wiem o co poszlo, ale od lat sie ras z weną nie przecinają w ogóle. Jest dziwne biorac pod uwage ze sie angazowali w rozmaite rzeczy a ras pajacuje w newonce i prowadzi quiz dla redbulla. No i dosc sucho gadaja w wywiadach o sobie, np ras mowil ze w sumie ma wyjebane w potencjalny beef wena-tede
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
No ta, ale zapytali go w wywiadzie kto jego zdaniem jest lepszym raperem bitewnym to powiedzial ze ma to w dupie, o dobrym ziomku z ktorym nagrywasz bengery bys tak nie mowil
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
też nie wiem o co tam poszło i czy to w ogóle nie jest jakoś sztucznie wytworzony konflikt Ras od pewnego czasu potężnie dystansował się od sceny i generalnie chyba coraz bardziej miał w kutasie tę grę. jedyne z czym się odsłaniał w opiniach, to że Sokół najlepiej pisze w Polsce i że Oskar czy Taco to ścisła topka. a odkąd zwinęli Rasmentalism, na sociale wrzuca tylko ziomeczków, których promuje w majorsie, dla którego pracuje.
kshaq pisze: ↑26 paź 2020, 19:53
Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
dupy nie urywa, nie wracam, ich solowe rzeczy z tamtych okresów (wyższe dobro, dobra muzyka ładne życie) o wiele lepsze
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
pamiętam że to wyszło w podobnym czasie co producencka quiza i mając ograniczone fundusze postawiłem na kupno tamtej płyty
i w sumie żałuję
kupiły mnie fiuturingi topki podziemia
młody robak jeszcze nie wiedział że to TA płyta będzie o wiele fajniejsza
tutej są spójne, ciekawsze bity; dwójka dobrych raperów którzy się fajnie uzupełniają i nagrali płytę którą można przesłuchać od początku do końca bez skipów a ja bardzo take płyty lubię
i wydanie fizyczne miało więcej skrzydełek, w reklamach podpasek jest to zaleta
rzeczywiście szkoda że te cuty w "lataj" zmienili na zagramaniczne bo te polskie były lepsze full
dawno tego nie słuchałem, ale dzisiaj sb wrócę z przyjemnością bo w sumie o istnieniu obu płyt na co dzień nie pamiętam xD