[film] Freestyle (2023) (Netflix)
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [film] Freestyle (2023) (Netflix)
Ogólnie film 4/10 chociaż to i tak litościwa ocena.
- scam_sakawa
Tak to jest jak fajnopolacki Netflix chce adaptować okołohyphapowe tło do swoich produkcji.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
i to po polsku
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
tam Ryfa Ri pisała jej teksty i chyba też uczyła rapować, ale no brzmi to strasznie marnie. Ale sam serial dość znośny w przeciwieństwie do filmu Freestyle.
Nasłuchałem się o tym jak Ćpaj Stal i ktoś tam jeszcze uczył tego Musiałowskiego rapować, jak chodzili po klubach, fristajlowali itp a on tam ile rapuje? Jeden raz w filmie? W sensie dobrze, no ale robili z tego taki motyw jakby on tam miał co najmniej epkę w 90 min filmu przerymować.
Ten film takie Uncut Gems dla ubogich.
Nasłuchałem się o tym jak Ćpaj Stal i ktoś tam jeszcze uczył tego Musiałowskiego rapować, jak chodzili po klubach, fristajlowali itp a on tam ile rapuje? Jeden raz w filmie? W sensie dobrze, no ale robili z tego taki motyw jakby on tam miał co najmniej epkę w 90 min filmu przerymować.
Ten film takie Uncut Gems dla ubogich.
pewnie było więcej rapowania ale wycięli w cholerę, widocznie nie wyszło to za dobrze