Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Premier League - liga angielska
O czelsi byłaby inna gadka tera jakby sterling (chyba) z wolnego mm celniej uderzył w weekend i weszłoby piękne okno 
Ale jaranko że liga angielska wróci do C+, te historyjki Rudzkiego, te kursy buków i tabela od Nahornego, człowiek czeka jak na Kevina w wigilię
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- ConeyIsland
Ja jestem chyba jedynym człowiekiem na świecie który nie psioczy na viaplay. Nigdy mi nie zacinało, jakość ładna, cena spoczo...
Oj tak byczku +1
za to canal+ chuj w dupę za te kilkadziesiąt sekund opóźnienia zawsze i wszędzie
za to canal+ chuj w dupę za te kilkadziesiąt sekund opóźnienia zawsze i wszędzie
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Nie no viaplay zajebiste, canal+ chujowe, potwierdzam tez
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Nie no viaplay najlepsza platforma do gladania meczów, nie ma cię na chacie oglądasz sobie meczyk później albo skrót, pełen luz, interfejs
- ConeyIsland
Osobny props dla viaplay leci ode mnie za ich dokumenty o angielskiej piłce
no ja nie pisałem tego na poważnie, chyba nie każdy skumał. Też lubię Viaplay oprócz kujona Zachodniego. Ludzie jeszcze cisną tego Źelaznego, ale ja studia przed i pomeczowego nigdy nie oglądam to nie wiem.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Viaplayka jest TOP, jestem zniesmaczony, że to pierdolnie po roku. Ciekawe czy kadra komentatorska wróci do C+ bo bez Pełki i Twaro to ciężko będzie słuchać Rudzkiego albo jakiegoś Kosowskiego.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Oczywiście że props dla Viaplay za ogarnięcie liczby transmisji.
- ConeyIsland
Jak via robi out z Polski to jak to wygląda z ich abonentami? Mam pakiecik w upc / play jak coś. Po prostu nie będzie via to i nie będzie płatności jak rozumiem?
Dla mnie ta Viaplay spoko, ale 55 zł za oglądanie samej PL (bo w BL wyjebane) to dużo, a jak przejdzie do Canal+, to jeszcze inne ligi + seriale/filmy (bo na Via słaba oferta). Nie będę płakał w sumie.
props viaplay za brak reklam, wygodna apke i solidne opakowanie premier league w materiały okolomeczowe. natomiast nie moge sie przekonać do ekipy, ktora tam pracuje i na plus z nowych twarzy moglbym wymienic radka przybysza, pawła dąbrowskiego i marcina pawłowskiego. natomiast trio, ktore mnie meczy to: zelazny, zachodny (chociaz do niego zaczalem sie powoli przyzwyczajać) i targowski
szkoda, ze sie zawijają, bo mega wygodnie mi sie u nich oglądało premier league, f1, bundeslige, le i lke + od dzwona włączałem ksw i snooker/rzutki. w f1 tez widac, ze sporo kasy pompują, bo prawie na kazdym wyscigu maja swoja ekipę i jak sobie przypomnę te reklamy przed startem wyścigu w eleven to az mna trzęsie
szkoda, ze sie zawijają, bo mega wygodnie mi sie u nich oglądało premier league, f1, bundeslige, le i lke + od dzwona włączałem ksw i snooker/rzutki. w f1 tez widac, ze sporo kasy pompują, bo prawie na kazdym wyscigu maja swoja ekipę i jak sobie przypomnę te reklamy przed startem wyścigu w eleven to az mna trzęsie
- ConeyIsland
ja mam via za 20 pln w upc/play dlatego tez dużego plusa mają ode mnie za to.
co do ekipy to jakbym na siłę do kogoś miał się przyjebać to rzeczywiście do żelaznego. zachodny wkurwia jak lata oczami i nie patrzy na rozmówcę ale merytorycznie jest dobry. a, no i wasyl... no wasyl nie jest zwierzęciem telewizyjnym.
co do ekipy to jakbym na siłę do kogoś miał się przyjebać to rzeczywiście do żelaznego. zachodny wkurwia jak lata oczami i nie patrzy na rozmówcę ale merytorycznie jest dobry. a, no i wasyl... no wasyl nie jest zwierzęciem telewizyjnym.
jeszcze ten stary dziad, kibic tottenhamu jest tragiczny
zapomnialem o szkieletorze
w koszulach we wzorki, to juz lepszy od niego byl fojut xD
- ConeyIsland
o hui mowie jaki szkieletor, zapomniałem o nim, nie moge nawet znalezc jak on sie nazywa, definicja slowa asluchalny 
Mam od roku i również nie miałem ani jednego problemu. Zajebista to byla opcja, wygodna aplikacja, mecze do otworzenia, przycisk przewijania o 15 sek, wszystko udostepnione, fajni komentatorzy. W programy pomeczowe i studio mam wyjebane, nawet sekudny tego tego nie widzialem, to sie nie wypowiem, ale cala reszta props.
Poprzednio angielska oglądałem na playerze i to jest dopiero gówno aplikacja, niebo a ziemia z viaplay.
Poprzednio angielska oglądałem na playerze i to jest dopiero gówno aplikacja, niebo a ziemia z viaplay.
- stratemirat
Za Viaplay będzie tęsknota, dobre transmisje bez reklam na strumyku dawali, szkoda, że swoim piractwem zabiłem ten europejski konglomerat