Young Thug
Re: Young Thug
postawiłem na best friend i mamy kolejną oświeconą osobę, kolezanka sie zajarala na maksa, ale to moze moj urok nie wiem
pilkarz
- przedszkolanek
nie wierzę, że forumek odradzał na początek Jeffreya
przecież refren i zwrotki w Kanye West uwiodą każdego, tam tylko prechorusy są lekko problematyczne
a mój ulubiony numer startowy pt. "no ale jak ci się on może nie podobać, posłuchaj tego" to OD z barteru
a na fanów rocka zwykle działa obecność Eltona w High, tzn rodzi się dysonans poznawczy i zaczynają myśleć, że chyba nie jest to w sumie takie złe
przecież refren i zwrotki w Kanye West uwiodą każdego, tam tylko prechorusy są lekko problematyczne
a mój ulubiony numer startowy pt. "no ale jak ci się on może nie podobać, posłuchaj tego" to OD z barteru
a na fanów rocka zwykle działa obecność Eltona w High, tzn rodzi się dysonans poznawczy i zaczynają myśleć, że chyba nie jest to w sumie takie złe
no ziomek mówił, że bardiej eksperymentalne rzeczy na początku go odrzucają a na Jeffery masz Harambe czy RiRi, które są jednymi z większych(i piękniejszych
) odlotów Bae
- przedszkolanek
wrzucałem numer w temat future'a jakiś czas temu, ale spadł, od paru dni znowu hula
Future - 600 Days No Sleep ft. Young Thug
zeszłotygodniowy feat u francuzów
Saïk - Team work feat Young Thug & Laioung
Future - 600 Days No Sleep ft. Young Thug
Spoiler
Saïk - Team work feat Young Thug & Laioung
Spoiler
Do Bartera trzeba podejść parę razy i pięknie wejdzie; potwierdzone infobsergio pisze: ↑06 wrz 2019, 11:28 Sprawdziłem wszystko co mi koledzy polecili, i to co mi wyraźnie odradzili na początek, no i taki Barter 6 mnie strasznie wymęczył i nic nie zostało, za to Webbie i Kanye West siadło strasznie i cały Jeffery leci na rotacji od wczoraj, także chuj wie jak to ze mną jest
Mi Kanye siadło od pierwszego, puściłem dziewczynie i jej też się podoba, więc dla znajomych "słucham różnorodnej muzyki, od Taco po Bon Iver na nic sie nie zamykam xd" to jest dobry kawałek
Tak się zastanawiam, czy zwrota w Sacrifices jest jego najlepszą w karierze. No i chyba tak. To co on tu wyczynia.
Jakie są wasze typy?
Jakie są wasze typy?
Ode mnie Old English z koleżkami. Wejście, stosunkowo zwykły jak na Thuggera bit, więc mógł pokazać się z czysto rapowej strony i nie zawiódł ani trochę. Cały czas potrafię sobie polecieć cały kawałek razem z nim.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
A mnie dzisiaj jakoś tak Numbers z Bartera uderzyło. Przepiękny track.
niekoniecznie najlepszy pewnie, ale chyba mój ulubiony to
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
to jest banger że łeb urywa
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
Z SS3 Drippin zdecydowanie mój ulubiony track.
- przedszkolanek
względne nowości
Jacquees - Verify ft. Young Thug & Gunna + Joe Moses - All Rap (Audio) (feat. Young Thug & RJMrLA)
e:
Highly Suspect - Tokyo Ghoul ft. Terrible Johnny & Young Thug [Official Visualizer]
Jacquees - Verify ft. Young Thug & Gunna + Joe Moses - All Rap (Audio) (feat. Young Thug & RJMrLA)
Spoiler
Highly Suspect - Tokyo Ghoul ft. Terrible Johnny & Young Thug [Official Visualizer]
Spoiler
- przedszkolanek
Music guest Young Thug performs "Hot" with Gunna for the Tonight Show audience.
ale mnie ten bit drażni, kurwa
no i Gunna>>>Thugger
Spoiler
no i Gunna>>>Thugger
BBC mianowało Thuggera najbardziej wpływowym raperem XXI wieku. Oczywiście słusznie
http://www.bbc.com/culture/story/201910 ... ial-rapper
http://www.bbc.com/culture/story/201910 ... ial-rapper
- przedszkolanek
czy ja wiem czy aż tak, a future gucci offset i jeszcze kilku innych