Sportowy Offtopic
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Sportowy Offtopic
No ale pewnie to też związane z tym, że oni ciągle tam grają jakieś mistrzostwa. Właśnie tego nie uwzględniłem jeszcze w moim hejcie na te dyscyplinę, a no umówmy się w piłce nożnej czekasz na ten mundial i raz na cztery lata się fajnie ogląda Kostarykę z Koreą nawet, a tam co roku Wielki turniej plus dodatkowo liga Narodów, memoriały wszystkich świętych zmarłych i to też jest takie, że już każdy ma to gdzieś. W futbolu też chcieli przeforsować mundiale co dwa lata i też zmierza to w stronę coraz większej liczby meczów i nie podoba mi się to zwiększanie turniejów itd, ale przynajmniej na ten moment nie przeszło to żeby grali co roku coś.
A na plus siatkówce tylko oddam, że mają te okresy że grają kluby a potem kadry, tak w nożnej też bym widział bo te przerwy na reprezentacje nikomu nie służą w klubowej a i kadry narodowe się chuja zgrają w dwa treningi przedmeczowe. A tak by zrobili np w jednym roku turniej a w drugim od tam czerwca do sierpnia eliminacje, a od września zaczynamy w klubach i lecimy bez przerw (czy tam z przerwą zimową) do Maja
A na plus siatkówce tylko oddam, że mają te okresy że grają kluby a potem kadry, tak w nożnej też bym widział bo te przerwy na reprezentacje nikomu nie służą w klubowej a i kadry narodowe się chuja zgrają w dwa treningi przedmeczowe. A tak by zrobili np w jednym roku turniej a w drugim od tam czerwca do sierpnia eliminacje, a od września zaczynamy w klubach i lecimy bez przerw (czy tam z przerwą zimową) do Maja
I dalej nie ma, choć psy wymienili na pokera, nawet cały segment o dartach jest, a o półfinałach me cisza, a mówimy o kraju o przywoitym/dobrym poziomie jeśli chodzi o repre i taki 2 tier europejski jeśli chodzi o ligę
Choc i tak lepiej niż na DW gdzie wazniejszym tematem od me w siatkówce jest seksizm w szachach
Choc i tak lepiej niż na DW gdzie wazniejszym tematem od me w siatkówce jest seksizm w szachach
Szwaby w siatę nie liczą się od kilku lat. Zwykłe ogórki. A jeszcze ich liga mocno spadła.
Biłem do jej ogólnego poziomu. To już nie czasy Friedrichshafen czy Berlina, gdzie liczyli się w Lidze Mistrzów czy w CEV.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Czyli to koniec
Matka Krzysztofa Stanowskiego lajkuje taki wpis
Ciekawe czy teraz będzie pranie brudów
Matka Krzysztofa Stanowskiego lajkuje taki wpis
Borek, który stał się parodią samego siebie, nudziarz i bumer Smokowski, śmieszny Pol, którego nie da się traktować poważnie.
A po drugiej stronie Stanowski, który już dawno wyszedł ponad sport i stał się czołową postacią medialną w kraju.
Co tu więcej dodawać?"
Ciekawe czy teraz będzie pranie brudów
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
tvp nie ma sublicencji ani do ekstraklasy, ani do lm 
-
genocidegeneral
jak mnie wkurwiają te pedały siatkarskie, siedzę sobie na grupkach piłkarskich paru i nawet tam muszę trafiać na takie gówno

Spoiler

spokojnie już za rok memy o polskich siatkarzach, gdy trzeba przejść ćwierćfinał igrzysk olimpijskich
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Krzysztof Piątek strzelił 1 gola w ostatnich....28 meczach.
Ciekawe kiedy polska liga.
Ciekawe kiedy polska liga.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
dzisiaj o 19 stal mielec - zaglebie lubin
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Marcelino już poleciał z OM, Enrique może trochę dłużej wytrwa ale też niedlugo podzieli pewnie los rodaka
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ciekawe jak to będzie z tą Premier League. Reszty i tak nie śledzęSportoweFakty": Maksymalnie do końca 2023 roku Viaplay ZNIKNIE z polskiego rynku!
Jego licencje mają zostać sprzedane innym podmiotom"
- ConeyIsland
Pojebane, że Monaco wygrało z Deportivo 8:3 w lm 03/04 w fazie grupowej, a nie w pucharowej, co mi się przywidzialo i cały czas siedziało w głowie 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Wrestling i jego fenomen w USA to serio coś niesamowitego dla mnie
Serio że takie g..o powyżej 15 roku życia zapełnia stadiony na 60-70 tysięcy.
Najlepsze jest to jak tam często kamera pokazuje podnieconych 40-50 Latków takimi ,,walkami" Czasami myślę że to jakiś Truman Show a widownia to aktorzy.
Najlepsze jest to jak tam często kamera pokazuje podnieconych 40-50 Latków takimi ,,walkami" Czasami myślę że to jakiś Truman Show a widownia to aktorzy.
Przecież Stany to kraj zjebow i debili.RIVALDO111 pisze: ↑20 wrz 2023, 14:02 Wrestling i jego fenomen w USA to serio coś niesamowitego dla mnieSerio że takie g..o powyżej 15 roku życia zapełnia stadiony na 60-70 tysięcy.
![]()