Kanye West
Re: Kanye West
Wrzucam wersję z YT, bo podobno krakenfiles krzaczy się u niektórych
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Runaway, Welcome to Heartbreak, Blood On the Leaves, Jesus Walks i Saint Pablo top 5 numerów Kanye, opinia?
Nic kontrowersyjnego. Same zajebiste numery.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Welcome To Hearbreak, Father Stretch My Hands, Off The Grid, Flashing Lights
I oczywiście POWER
I oczywiście POWER
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Waves, I Wonder, POWER, Welcome to Heartbreak, Hold My Liquor.
Wolves, Welcome to Heartbrake, Blame Game, No Church in the wild, All day
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Saint Pablo, Jezus walks, through the wire(wersja live), all falls down I father stretch my hands pt 1+2
Ale nawet top 30 by nie starczyło żeby zrobić liste najlepszych
Ale nawet top 30 by nie starczyło żeby zrobić liste najlepszych
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
trudne się wylosowało ale "Devil in a new dress" gdzieś trzeba byłoby upchnąć
- piernikowyskoczek
ale fajnie, że doceniacie welcome to heartbreak
dzięki temu numerowi zacząłem być fanem
dzięki temu numerowi zacząłem być fanem
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Niepopularna opinia, ale Bad News > Welcome To Heartbreak
- piernikowyskoczek
herezja
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Come To Life, Life Of The Party, Use This Gospel, Devil in a New Dress, Through The Wire i masa innych, nie umiem wybrać tylko 5 
ja do tej 5 wybrałem takie numery w których totalnie wszystko gra, jest dużo innych zajebistych numerów ale które mają jakieś mankamenty
nie wiem jak można np Off the Grid wrzucać do top 5 jak kurwa wersja oficjalna się zacina co 5 sekund bo jest ocenzurowana
albo np Gorgeous, gdzie osoba która wpadła na pomysł takiego mixu powinna dostać lepe na odmułe bo zwrotki i bit są zajebiste
w Pinocchio Story wkurwia mnie że nie ma wersji studyjnej chociaż rozumiem koncepcje, najlepsza jest ta z VH1 Storytellers
na Devil In a New Dress partie Kanye są gorsze niż to co Rozay odjebał, szczególnie pod względem tego jak są przewinięte
i tak można wymieniać
nie wiem jak można np Off the Grid wrzucać do top 5 jak kurwa wersja oficjalna się zacina co 5 sekund bo jest ocenzurowana
albo np Gorgeous, gdzie osoba która wpadła na pomysł takiego mixu powinna dostać lepe na odmułe bo zwrotki i bit są zajebiste
w Pinocchio Story wkurwia mnie że nie ma wersji studyjnej chociaż rozumiem koncepcje, najlepsza jest ta z VH1 Storytellers
na Devil In a New Dress partie Kanye są gorsze niż to co Rozay odjebał, szczególnie pod względem tego jak są przewinięte
i tak można wymieniać
Ghost Town, Everything I Am, Spaceship, Come to Life, Runaway
We Don't Care, Slow Jamz!!, Touch The Sky, Flashing Lights, Heartless, nie wiem Paranoid może? to top 5 do 808s
Dodano po 52 sekundach:
ogólnie dla mnie Kanye przed 808s > Kanye po 808s
808s to dziwna płyta mamy na niej innego Kanye Kanye Testa
Dodano po 52 sekundach:
ogólnie dla mnie Kanye przed 808s > Kanye po 808s
808s to dziwna płyta mamy na niej innego Kanye Kanye Testa
All of the lights, Cant tell me nothing, Blood on the leaves, off the grid, wolves
Spaceship, Runaway, Devil In A New Dress, Real Friends, Violent Crimes
Wyciekło 51GB muzyki z czasów pracy nad Dondą. Jestem na tyle leniwy, że poczekam na jakieś perełki, tymczasem poniżej 2 przykłady:
https://krakenfiles.com/view/jCiprntqLG/file.html - Heaven And Earth (ft. Buju Banton)
https://krakenfiles.com/view/42gR5uLeds/file.html - In God's Country (ft. Justin Bieber & Pharrell)
https://krakenfiles.com/view/jCiprntqLG/file.html - Heaven And Earth (ft. Buju Banton)
https://krakenfiles.com/view/42gR5uLeds/file.html - In God's Country (ft. Justin Bieber & Pharrell)