Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
18
30%
Cracovia
4
7%
Lechia
10
17%
Motor
3
5%
Piast
10
17%
Widzew
15
25%

Liczba głosów: 60

Awatar użytkownika
mql
Moderator

Re: Ekstraklasa

Post autor: mql »

Myśliwiec się wydaje zaskakująco sensowną postacią, ciekawe czy podoła

propsy @erbek ze ślizgu za posadę asystenta
pardon

Post autor: pardon »

Spoiler
pojebane uniwersum
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Wracamy do zmagań. Już o 20:30 Wielkie Derby Śląska. W tym samym czasie w odwiecznej wojnie w Katowicach zmierzą się drużyny GKS Katowice i Zagłębia Sosnowiec. To będzie gorący wieczór na Śląsku.
nic na potem
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

W sumie czekam, mam w głowie takie Wielkie Derby Śląska jak Doda śpiewała, trybuny krzyczały zrób loda a na boisku hasali Jurek Brzękol czy Gabor Straka. A i sam mecz był zacny wtedy, piękne czasy.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

Post autor: FruitOffTheWall »

derby=remis
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

potter pisze: 15 wrz 2023, 12:05 mam w głowie takie Wielkie Derby Śląska jak Doda śpiewała
wrzuty Górnika na Ruch pod piosenki Dody to luźne top5 lirycznych popisów na trybunach

ja liczę na srogą napierdalankę, kartki, krew i wybite zęby, ale brak kibiców gości może trochę utemperować panów piłkarzy
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

derby śmierdzą solidnym 0:0
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

Szatnia Ruchu napakowana niebieskimi chacharami, to może mieć niestety znaczenie w kwestii rozstrzygnięcia wyniku. Też liczę na ostrą grę i wielkie emocje, niekoniecznie związane z poziomem sportowym.
nic na potem
Bartuz

Post autor: Bartuz »

joey pisze: 15 wrz 2023, 12:28
potter pisze: 15 wrz 2023, 12:05 mam w głowie takie Wielkie Derby Śląska jak Doda śpiewała
wrzuty Górnika na Ruch pod piosenki Dody to luźne top5 lirycznych popisów na trybunach

ja liczę na srogą napierdalankę, kartki, krew i wybite zęby, ale brak kibiców gości może trochę utemperować panów piłkarzy
WIĘC NIE MARTW SIE CHORZOWSKI PSIEEEE....
Piękne derby, ile ganianek na osiedlach czy pod stadionem, zapowiedzi, okolicznosciowe gadzety, moje pierwsze derby (ofc na wyjeździe) :joint:
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Po wczorajszej kompromitacji Sylwestrzakc i Frankowskiego związek powinien ich schować do szafy na przynajmniej na pół roku. Po chuj jest ten var, skoro te pedały nie mogą z niego skorzystać po pokazaniu drugiej żółtej kartki, by się upewnić, czy dobrze widzieli faul.
A propos jeszcze wczorajszego meczu z Piastem, to Vuković tym pajacowaniem do Joshue stracił u wielu szacunekkk
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall
Zbanowany

Post autor: FruitOffTheWall »

pajacowanie czyli co robił?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Rozwala mnie ta medialna nagonka na Sylwestrzaka po pomylce jakich sporo co kolejke xD zwlaszcza jak mowimy o Josue ktory i tak jest specjalnie traktowany i ma przyzwolenie na pajacowanie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
porter

Post autor: porter »

Gdzie niby masz co kolejkę sporo pomyłek takiej wagi dla przebiegu meczu? Ilu zawodników dostaje drugą żółtą kartkę za rzekomy faul, którego nie było? W tej lidze raczej działa to w drugą stronę, ewidentne faule na drugą żółtą lub pomniejsze notoryczne przekraczanie przepisów spotykają się z pobłażliwością sędziów.
Awatar użytkownika
jajca

Sam sobie odpowiedziales, przeciez zignorowanie faulu na druga zolta to blad identycznej wagi, notabene wlasnie Josue jest chyba najwiekszym obok Jedrzejczyka beneficjentem tego i dosc czesto nurkowanie, szarpanie rywali a nawet sędziów uchodzi mu na sucho. zwroc uwage jak Josue gra w meczach pucharowych, ja mam wrazenie ze w porownaniu do ligi wrecz unika gry kontaktowej podczas gdy w lidze nieustannie dąży do zwarcia. Nie czaje czemu na boisku nie moze byc jak w rugby gdzie nikt nie kwestionuje decyzji sedziego tylko skupia sie na grze, przeciez zaden sedzia nie zmieni decyzji bo go jedrzejczyk popchnie
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
porter

Post autor: porter »

No spoko, identycznej wagi. Ale nie ma takich błędów sporo co kolejkę, bo mielibyśmy kilka meczów w każdej kolejce zepsutych przez sędziów. A tak nie jest, więc Twoje zdziwienie w kwestii nagonki jest moim zdaniem dziwne.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

dawać tego pedro henrique do rakowa, chłop ma potencjał, gdyby nie poprzeczki i słupki to może byłby na równi z exposito w klasyfikacji, a on nie miał 4 karnych jak przystojny portugalczyk
i cannot be a thug they dont dress this well
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

jajca pisze: 17 wrz 2023, 12:13 po pomylce jakich sporo co kolejke
dawaj po jednej z ostatnich trzech kolejek
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

jajca pisze: 17 wrz 2023, 12:13 Rozwala mnie ta medialna nagonka na Sylwestrzaka po pomylce jakich sporo co kolejke xD
a nie, to luz, jak co kolejkę wypaczają wyniki, to jebać

mogę się mylić, ale taka nagonka - jedna, druga, osiemnasta - może w szerszej perspektywie przyczyni się do zmniejszenia liczby błędów sędziowskich i wypaczania wyników (a może nawet do wyplenienia procederu przestępczego, bo akurat w przypadku tego meczu były bardzo ciekawe ruchy na giełdach azjatyckich i pan sędzia Sylwestrzak w specyficzny sposób kontrolował jego przebieg). na koniec sezonu to mogą być dwa punkty, które zadecydują o tytule mistrzowskim.
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
jajca

No na przyklad wlasnie piast akurat w 2 ostatnich meczach mial pecha do sedziow, bo i z ruchem i z radomiakiem mieli nieodgwizdane ewidentne faule w polu karnym rywali, ale nie widzialem absolutnie nigdzie nawolywan, zeby zawiesic albo zastrzelic sędziow tamtych meczow, ciekawe czemu xD
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Swoją drogą temu że Warta rozkłada za każdym razem nogi przed Lechem w zamian za użyczenie im stadionu i możliwość zarobienia czegokolwiek za dzień meczowy, to też powinno się temu przyjrzeć jakoś mocniej, a najlepiej zakazać takiego procederu.
Stawiają się czasem każdemu w tej lidze a z Lechem od kiedy awansowali bilans 0-0-7, 2-12 w bramkach
ODPOWIEDZ