AKASH

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

RIVALDO111
Zbanowany

AKASH

Post autor: RIVALDO111 »

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
rubinstein

Re: AKASH

Post autor: rubinstein »

najlepszy sałntrak do palenia skorki banana
odsluchajcie od tylu o 22:22 (czasu srodkowoeuropejskiego) w jakims ustronnym miejscu, a otworza sie wrota do hyperborei i mozna zrobic zlot slizgerow, wypic 2 czy 3 browary jakies
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

rubinstein pisze: 13 lip 2023, 20:03 wrota do hyperborei
Do klubu Jasnego*
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

okrutna chujnia ten utwor :lol: niesamowite ze ktoś tego może słuchać na poważnie
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
8es

Post autor: 8es »

Lubię dziwne klimaty ale na niego nie mam bani
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket :joint:
Awatar użytkownika
1909

Post autor: 1909 »

A ja lubię dziwne klimaty i gdyby nie świadomość, że nawija to przygłup wierzący w niemal każdą foliarską teorię, to pewnie bym propsował
to kurwa forum rap, nie wizaż
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

jak już mam słuchać odklejeńców to wolę słuchać Mediuma przed przejściem na Tau, przynajmnmiej produkcjnie był to poziom nieosiągalny dla innych, flow i ekspresja również na najwyższym poziomie
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

bez sensu, raz ze te przecieradla sie rozleca w moment to przeciez zajebie w kopule i wszystko rozjebie, bez sensu ;/
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

mam nadzieje ze gdy ujrzy ze faktycznie jest okrągła to przynajmniej przeprosi ze robił ludziom wodę z mózgu
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
bialyjelen

chuja, powie pewnie ze eksperyment nie wyszedl i trzeba powtorzyc kiedys, takie pojeby sie nigdy nie przyznaja do bledu
Tiger

Post autor: Tiger »

Usunięto...
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2023, 16:51 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bialyjelen

opis filmu:
Spoiler
Jest to kompilacja filmów belgijskiego autora o pseudonimie godgevlamste, który wykazuje, że żyjemy w kraterze na gigantycznej kołyszącej się kuli otoczonej inną kulą plazmy-lustra, z prawdziwym Słońcem po jednej stronie i jego lustrzanym odbiciem z drugiej. Plazma odzwierciedla na niebie obraz pełnej Ziemi w postaci... Księżyca nazywanego dalej Księżycem. Model opisuje jak działają fazy Księżyca, cykl dnia i nocy naszego krateru, ruch gwiazd i planet, przypływy, odpływy oraz pory roku, i jaką rolę odgrywa w tym prędkość światła. Kiedy już wiesz, że patrzysz w lustro przestajesz się dziwić, że widzisz zawsze przód głowy.
Korzystając z mapy Księżyca autor znajduje obszar na jego powierzchni, w którym położony jest nasz krater: Sulpicius Gallus M - odzwierciedlany na niebie jako Syriusz. Światło odbijane przez kratery na Ziemi odzwierciedlane jest na niebie jako planety i gwiazdy. Odpowiadają za to dwie bliżej położone warstwy atmosfery/firmamentu. Obrót Ziemi i różnica czasu w jakim światło pokonuje dystans pomiędzy warstwami firmamentu tworzy iluzję gwiazd i planet krążących po niebie w przeciwnych kierunkach. Daje to klucz do zrozumienia: światopoglądu naszych odległych przodków i ich obsesji mapowania kosmosu w budowlach megalitycznych; map Starego Świata i późniejszych fałszerstw historyczno-naukowych, które według autora zaczęto wprowadzać po średniowiecznym kataklizmie. Tzw. lodowy asteroida obwiniany za epokę lodowcową mógł być w rzeczywistości wielkim kawałkiem lodu z większego oceanu, który po wpadnięciu do krateru zamroził jego dolną część - dawne Morze Śródziemne - dzisiejszą Antarktykę. To wydarzenie sprawiło, że nie rozumiemy dzisiaj co pokazują nam stare mapy sprzed epoki Renesansu. Jaki jest cel fałszerstw? To, że prawdopodobnie nie wierzysz temu co teraz czytasz? Świadomość niewolników zamknięta jest w małej piłce, podczas gdy elity kolonizują Większą Ziemię udając, że latają w kosmos. Czym naprawdę zajmuje się NASA? Dlaczego oficjalne zdjęcia Ziemi, planet i kosmosu to kompozyty komputerowe? Dlaczego elity boją się globalnego ocieplenia? Co oznacza kolonizacja Marsa? Gdzie leży Atlantyda i kim są Atlanci? Kim byli Wikingowie? Jak rozumieć obce cywilizacje? U kogo zadłużony jest cały świat? Czym jest Drzewo Życia? Kim jest pasożyt żerujący na ludzkości i co teraz robi?
Rok 2020 pokazał, że z ludźmi można zrobić wszystko, a skoro tak, to już to dawno zrobiono. Teraz zasłona zostanie zdjęta, być może nawet dosłownie i o tym jest ten film.
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

niezawodne żółte napisy xD
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Chyba nie dowiemy sie czy ziemia jest plaska czy nie jest...

https://glamrap.pl/akash-zniknal-ale-uj ... -w-kosmos/
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
bialyjelen

e tam, twardo przy swoim, napisal na swoim profilu, ze nasza mateczka ziemia niezmiennie pozostaje plaszczyzna
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Musial zniknąć z fb i instagrama bo dowiedzial się prawdy o ziemi i tera goni go FBI jak mc terminatora
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

20 koła na takie głupoty :wall:
A mógł zorganizować za tą kwotę rewanż freestyle battle VNM vs W.E.N.A.
Chociaż ...... xD
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

zobaczył że jednak okrągła i psychika całkowicie się rozjebała dla jego?
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

AKASH
Najbardziej zadziwia mnie fakt, że mimo iż nikomu nie ubliżam choć słowa cisną się na usta, prowadzę serię eksperymentów, które mają dowieść czy teoria kuli ziemskiej jest faktyczna, ponieważ mam do tego pełne prawo bez względu na przyjęte normy, których się nie kwestionuje, a Wy natomiast jedyne co potraficie z siebie wykrzesać to wulgaryzmy, wyśmianie i oczernianie, podczas gdy nie macie pojęcia o co tak na prawdę chodzi i do czego odnoszą się moje słowa zacytowane na tym portalu. Przykro mi, że jest w Was tyle nienawiści, niezrozumienia i osądzania, podczas gdy projekt jest wciąż w trakcie realizacji. Misja stratosferyczna wykazała brak jakiejkolwiek krzywizny ziemi, czym podzieliłem się na swoich profilach w dniu startu balonu. Gdy projekt w pełni ukaże się w przyszłym roku, wówczas będzie czas na komentarze i wnioski. Nikt nie jest idealny. Z pewnością przyznam się do błędu, jeśli badania wykażą sprzeczne wnioski z przyjętymi założeniami.
Nie mam zamiaru Wam ubliżać. Jedyne co mogę zrobić to życzyć Wam wyrozumiałości i dojrzałego podejścia do sprawy. Mowa nienawiści nic nie da, dzieli i poróżnia. Nie mam zamiaru brać w tym udziału. Świadomie zdecydowałem się poruszyć tematy, które wzbudzają tyle kontrowersji, nie dla rozgłosu czy promocji a dla promowania treści, które dziś są mieszane z błotem, mimo iż nikomu nie szkodzą.
Mimo wszystko, bez względu na poglądy i podziały społeczne, pozdrawiam Was serdecznie i życzę Wam powodzenia w nadchodzących trudnych czasach.
Uszanowanie.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
ODPOWIEDZ