Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
56
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 126

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: eddy_wata »

nasz najlepszy mecz w ostatnich czasach i prawdziwe pokazanie potencjalu to 1;1 z espana za sousy siwego bajeranta
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

To 1:1 z Hiszpania to już jakimś mitem obroslo jak Wlochy za Brzeczka, gdzie 1pkt i wyciągnięty karny zaburzają percepcję, w tamtym okresie mieliśmy obronę dziurawa jak sito obecnie; zreszta wystarczy na liczby z tego meczu spojrzeć
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

To 1:1 fartowne, ale wtedy chcieliśmy grać trochę do przodu, za mojego życia tylko pod Siwym taki styl prezentowaliśmy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Post autor: bronek »

Bez kitu za siwego bajeranta sie dzialo na boisku, wyniki byly takie sobie ale gra mogla sie podobac i mysle ze z czasem wyniki tez by przyszly wtedy, niestety sam przystojny portugalczyk nie patrzyl na to tak pozytywnie i sie katapultowal bez sentymentu
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużego
Awatar użytkownika
eddy_wata

no wynik moze fartowny, ale chodzi o gre, pileczka chodziła taka prawda, zreszta wyniki siwego w salernitanie to nie jest przypadek, to jest gosc z warsztatem, zwłaszcza, ze mamy duzo grajkow z ligi włoskiej, tez mysle, ze gdyby nie jego charakter pozaboiskowy to bysmy mieli z naszych orzelkow pod jego batutą pociechę
8es

Post autor: 8es »

exyou pisze: 11 wrz 2023, 9:00
8es pisze: 11 wrz 2023, 4:39 pierdole taką reprezentacje, jest 4:37 na 6 do pracy, a po tym meczu jestem tak nabuzowany negatywnymi emocjami że nie zasnąłem nawet na minutę.
Wstyd istnienia po prostu mam oglądając co oni 'grają' tu musi psycholog wjechać
No tak kurwa rzeczywiście.

Ludzie puknijcie się w łeb, to tylko piłka nożna.
Przeżywacie jakby to była sprawa życia i śmierci i dlatego tak jest że te marnoty tak grają bo czują oddech tylu ludzi.

Zazdroszczę takim Czechom że oni mają podejście na zasadzie będzie to będzie nie to nie, hokej ważniejszy, napijemy się piwa to najistotniejsze.

Dlatego Czesi pomimo chujowego potencjału ludzkiego grają bardzo dobrze bo tam nie ma presji.

Ale Czesi nie muszą leczyć kompleksów sportem bo to zawsze było MIESZCZAŃSTWO a nie jak Polaki chłopy pańszczyźniane.
Gościu kurwa mieszkałem pół roku w Czechach i widzialem co tam się dzieje w barach kiedy ich reprezentacja gra w hokeja. Emocji w chuj, bo to jest sport, drużyna narodowa, rywalizacja, o chuj Ci chodzi w ogóle? Każdy przeżywa na swoj sposób. Różne rzeczy różnie działają na różnych ludzi ja jestem kibicem tego sportu, co weekend oglądam parę spotkań chyba że mnie na chacie nie ma i dlatego po takim meczu nie umiałem zasnąć. Mam się puknąć w łeb, bo piłka nożna która jest moją zajawka od zawsze wzbudza we mnie emocje? To tylko piłka nożna. :wall: Kurwa dajmy na to jesteś wielkim fanem seriali. Oglądasz od dawna duzo rzeczy, premiery sledzisz to wszystko. Jara Cie to. Wyczekiwałeś na nowy sezon. Objerzalej. mówisz kurwa ale to zjebali. Jesteś zawiedziony/wkurwiony/cokolwiek. Typie jebnij się w łeb! To nie jest sprawa życia śmierci to tylko serial. Kurwa co żeś w ogóle za logikę tu wprowadzil
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket :joint:
Awatar użytkownika
eddy_wata

imagine dyskutować z exyou
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

To tylko piłka nożna, najważniejsza z nieistotnych rzeczy.

A Polacy są słabi bo nie mają mentalu zwycięzców.
Bo kto ma go mieć Piotruś Zieliński czy Kiwiorek który się boi swojego cienia?
Bakan

Post autor: Bakan »

Mecz z Francją wyglądał strawnie, głównie dlatego, że Francja mając na skrzydłach Mbappe i Dembele i wiedząc, że chuja umiemy w ataku pozycyjnym, oddała nam piłkę, nastawiając się na kontry. Gdyby Zielowi wpadło na 1:0 to mecz zmieniłby się w Argentyna-Polska, czyli jedno wielkie oblężenie naszej bramki. Nie dajcie się zwieść, że w tym starciu było coś do ugrania.

A druga sprawa jest taka, że o ile krytykowałem wtedy Michniewicza za ten autobus, to teraz zastanawiam się, czy on po prostu nie dokonał poprawnej diagnozy i nie dostosował do tego gry. Psychikę polskiego reprezentanta jest krucha. Jeśli straci bramkę w pierwszym meczu, to jest w stanie otrząsnąć się z tego dopiero 2 tygodnie później na Malediwach, kiedy on sam jest już po 3 meczach i odpadnięciu z turnieju, a trener jest zwolniony. Tak więc patrząc na tę bandę chuja, to zaczynam bardziej rozumieć tych Brzęczków i Michniewiczów.
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

A ja mam wrażenie że to właśnie tłusty w pewnym sensie zrobił z nich takie pizdy.
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

a wczesniej to niby nimi nie byli?
Bakan

Ale tłustego nie było jak wychodzili obsrani na Senegal, czy Słowację. Oni zawsze pierwszy mecz przegrywają, a potem załamanie nerwowe i koniec turnieju. To są takie pizdy, że tracą gola i jest koniec świata, więc Czesiu zadbał o to, by nie stracili z Meksykiem, a dalej jakoś będzie.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

ale przecież zespoły Czesia tak grają niezależnie jakich ma piłkarzy, teraz poszedł do Arabii i grają tam mecze z 30% posiadania i o wiele mniejszą liczbą strzałów niż rywal. Imo on inaczej nie potrafi niż opcja, że tak diagnozuje swoje zespoły, on jest bardziej trenerem który patrzy na rywala i jak go zneutralizować niż myśli 'co my możemy tutaj zrobić samemu'.
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

historia zweryfikuje cześka "zadaniowca" pozytywnie

Obrazek
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Fernando Santos nie zostanie zwolniony we wtorek z funkcji selekcjonera reprezentacji Polski. Portugalczyk spotkał się z prezesem PZPN w Warszawie, lecz nie zapadły żadne konkretne decyzje. Jak poinformował dziennikarzy team manager kadry Jakub Kwiatkowski, kolejnych wiadomości możemy spodziewać się jeszcze w tym tygodniu, kiedy dojść ma do drugiego spotkania obu panów.
Bakan

potter pisze: 12 wrz 2023, 11:49 ale przecież zespoły Czesia tak grają niezależnie jakich ma piłkarzy, teraz poszedł do Arabii i grają tam mecze z 30% posiadania i o wiele mniejszą liczbą strzałów niż rywal. Imo on inaczej nie potrafi niż opcja, że tak diagnozuje swoje zespoły, on jest bardziej trenerem który patrzy na rywala i jak go zneutralizować niż myśli 'co my możemy tutaj zrobić samemu'.
Tu jest dużo racji, ale ten mecz z Meksykiem, był w moim odczuciu karykaturalny, nawet jak na niego. Takie miałem odczucie oglądając go. On tam nie chciał spróbować czegokolwiek.
8es

Post autor: 8es »

polska meksyk najgorszy mecz jaki widziałem w życiu to na pewno
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket :joint:
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Bakan pisze: 12 wrz 2023, 10:41 Ale tłustego nie było jak wychodzili obsrani na Senegal, czy Słowację. Oni zawsze pierwszy mecz przegrywają, a potem załamanie nerwowe i koniec turnieju. To są takie pizdy, że tracą gola i jest koniec świata, więc Czesiu zadbał o to, by nie stracili z Meksykiem, a dalej jakoś będzie.
Ale za Sousy właśnie tak nie było bo nawet jak tracili bramkę to nie było psycha sitting tylko walka.
Awatar użytkownika
eddy_wata

8es pisze: 12 wrz 2023, 12:37 polska meksyk najgorszy mecz jaki widziałem w życiu to na pewno
a ogladales mecz z albania X?D ten ostatni zdecydowanie najgorszy od czasow fornalika, zwlaszcza biorac pod uwage poziom rywala, meksyk to jednak poziom wyzej, jak nie dwa
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

w meczu z albanią do nieuznanej bramki nasze chujki przynajmniej były na boisku, z meksykiem zostali w szatni więc w kategorii gówna czy sraczka u mnie również mecz z meskykiem był większą klaką
ODPOWIEDZ