MATA ZACZEPIA OSTREGO
Pamiętacie jak łódzki raper powiedział, że nie poda ręki Żabsonowi, bo to zły człowiek? Teraz Mata w kawałku "RÓŻOWE OSH33" staje w obronie swojego kolegi i wysyła kilka linijek w stronę Ostrego.
"Dzwoni O.S.T.R. mi na iPhone
Tłumaczy dwie godziny, czemu w jego opinii kurwą jest Żabson (chyba ty)
W chuju mam to no i wychodzę na balkon
Kręcą brudy na nas, jakby byli kurwa pralką, ale franią rozjebaną
Chociaż się starają bardzo leją wodę na podłogę i spływają za nią na dno
Jeszcze trochę znamedropuje
Patrzcie na tytuł dissu, stare chuje
Jak się splujesz, gwarantuję, że twój fanbase mnie spróbuje
Z ciekawości, potem na Glamrapie się zbuntuje w złości
A ja wypromuję Oshee"
Boje sie odpalic reszte numerow ale te rozowe oshee spoko numer nawet, sam bicior jest dojebany imo Kurwa szkoda ze mata poszedl w te piszczenie i efekty wokalne, imo to totalnie nie pasuje do niego chociaz momentami musze przyznac ze "jakos" to brzmi (co nie zmienia faktu ze jak caly numer jest na tych efektach to wkurwia niemilosiernie), posluchalbym takiego maty w klimatach jak z pierwszej plyty np
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Wlasnie chciałem napisać ze to co on pierdoli to jest jakiś dramat. Jade se do Bułgarii chce bym jak Messi pije se oshee mam w chuj pieniędzy ciocia mowi ze wydaje sztosy nie chce być proruski joł. Kurwa teraz wyjdzie jeden z drugim i powie ze nie chodzi o tekst tylko ze ma bujać ale tu ani jedno ani drugie.
Z tym ostrym tez dobre, w kawałku taki buńczuczny ale jednak dwie godziny słuchał przez telefon jak ostry wyzywa żabę od kurew
Łąsą pisze: ↑31 gru 2020, 19:13
prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Kurde, ja tam jakimś twardogłowym oldschoolowcem nie jestem, wręcz przeciwnie, ale tu jest takie stężenie gimbouniwersum, że nie rozumiem, co się dzieje i chyba nawet nie chcę. To grafomaństwo i product placement towaru z Żabki to jest genzie postironia, czy co?
Temat Ostrego pomijam, bo jakkolwiek uważam go za cringe, tak gdzie on a gdzie mata, no contest i nawet nie ma co odpowiadać.
Dokładnie, olać go - Ostry i tak na tym nic nie zyska, a Mata jak taki wyszczekany to trzeba było przez telefon kawę na ławę wykładać, a nie po czasie bo tak odwagi nie brakowało
Jak nagra cos na miarę JWWC to pogadamy
Chociaż ostry jakby to dobrze rozegrał miałby pole do punktowania młodego
Mata zaliczył ostry spadek popularności. Przypominam że on pre orderze robił diamenty.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Dodano po 42 minutach 3 sekundach:
syn ostrego 14/15 lat
to mu stary idola nie zdissuje chyba co
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Ostry nie musi go dissować - wystarczy spojrzeć na komentarze. Ostry wygrywa to bez dissu, a Mata bardziej sobie zaszkodził niż pomógł. No chyba, że szybko nagra piosenkę w stylu Żółtych flamastrów i grubych katechetek na post truskulowym bicie z sampelkiem żeby pokazać się jako dobry pogubiony chłopak
Zresztą, faktycznie spadły mu mocno wyświetlenia
Polski hip-hop wychował pokolenie bezczelnych, w złym rozumieniu tego słowa, przysłowiowych p****ów z białaczką.
OSTR może sobie być popularny albo nie, nagrywać kozaki albo nie, to całkiem nieistotne. Tu nie chodzi też o robienie z niego świętej krowy, którą umówmy się, jeśli był to gdzieś w połowie 00', czyli dawno temu. Po prostu rap bazował mimo wszystko na szacunku do zasłużonych weteranów. Dobrze by było gdyby ktoś rozczochrał mu grzywkę w ramach edukacji.