PRO8L3M - PROXL3M (2023)
Re: PRO8L3M - PROXL3M (01.12.2023) [Zapowiedź]
Niestety to wszystko prawda - nie jest dobrze.
Po raz pierwszy mam coś takiego, że włączam PRO8L3M i mam wrażenie, że ten beat już wielokrotnie słyszałem. Panowie wnieśli swego czasu świeżość na scenę i każdy teraz kopiuje ich brzmienie.
Także podczas odsłuchu jest efekt "ale to już było".
Po raz pierwszy mam coś takiego, że włączam PRO8L3M i mam wrażenie, że ten beat już wielokrotnie słyszałem. Panowie wnieśli swego czasu świeżość na scenę i każdy teraz kopiuje ich brzmienie.
Także podczas odsłuchu jest efekt "ale to już było".
sam numer prosto z generatora kawałków pro8l3mu, ale obrazek bardzo przyjemny dla oka (i zawsze rspkt za brudne, wolskie bramy, jaał)
trójkąt bermudzki wola mokotów
dlaczego niektórzy postujący tu obracają sie w słodkiej naiwności że problem zaskoczy nową przewózką
wideo z nawiązaniami fajne ale spodziewanie sie że duet który zakręcił już drugie okrążenie z patentem art brutu nagle wyjdzie z niszy rapu dla krzyśków którzy coś tam kiedyś bujali sie na osiedlu ale teraz grzecznie robota i kobita i 520i e39 w gazie to mem po bandzie
wideo z nawiązaniami fajne ale spodziewanie sie że duet który zakręcił już drugie okrążenie z patentem art brutu nagle wyjdzie z niszy rapu dla krzyśków którzy coś tam kiedyś bujali sie na osiedlu ale teraz grzecznie robota i kobita i 520i e39 w gazie to mem po bandzie
Up, juz po art brut 2 widac bylo, ze chlopaki leca na tym samym i na jedno kopyto. Kiedys sluchalem, dzisiaj jest mi wstyd
-
milford966
fujka ohydka
- piernikowyskoczek
newonce płonie
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- przedszkolanek
bit intrygujący ale bardziej chujowy niż dobry
a oskar brzmi jak taco (na pierwszej zwrotce) albo bedoszpaku (na drugiej)
potężny jest regres tego człowieka
a oskar brzmi jak taco (na pierwszej zwrotce) albo bedoszpaku (na drugiej)
potężny jest regres tego człowieka
Ale nudy ten singiel 
Ale gówno ja pierdole serio przydała się bym im zmiana stylu kurwa nie wiem steez 4 płyta z rzędu te same kurwa bity, a Oskar się dostosowuje pisząc te same nudne zwrotki
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
W momencie, kiedy Oskar mówi "potrzebujemy czegoś prostszego" powinna nastąpić refleksja... Ale wjeżdża bit, Oskar nawija te swoje gęste rymy, a ja mam przed oczami scenę jak oni siedzą w studiu i na jakimś twórczym zatwardzeniu rozkminiają, co tu jeszcze wymyślić, żeby słuchacz otrzymał PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI, jakby do każdego kawałka podchodzili z założeniem, że tworzą jebane rapowe dzieło sztuki, które za 100 lat będzie pokazywane następnym pokoleniom w rapowym muzeum, pudełko musi KURWA ŚWIECIĆ W CIEMNOŚCI, a w ogóle mordo zróbmy limitowaną edycję z olschoolową Nokią, zajebisty pomysł, co? I później siedzi Steez z chujem w łapie i odświeża komentarze, czekając na wpisy tych typów od "na co dzień rapu nie słucham, ale PRO8L3M to coś więcej niż rap". Definicja rapowego tryhardu. A ja wracam se do zapętlania Bonsouli i niedobrze mi się robi na samą myśl, że miałbym tego słuchać drugi, trzeci, czy kolejny raz dla przyjemności
-
Bisclavret
Spoko nawet ten odrzut z widma
- przedszkolanek
myślę, że jednak głównym narzędziem ich rozkminek jest kalkulator już od dawna a nie przechodzenie do historiiedenmar pisze: ↑07 wrz 2023, 19:09 mam przed oczami scenę jak oni siedzą w studiu i na jakimś twórczym zatwardzeniu rozkminiają, co tu jeszcze wymyślić, żeby słuchacz otrzymał PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI, jakby do każdego kawałka podchodzili z założeniem, że tworzą jebane rapowe dzieło sztuki, które za 100 lat będzie pokazywane następnym pokoleniom w rapowym muzeum, pudełko musi KURWA ŚWIECIĆ W CIEMNOŚCI, a w ogóle mordo zróbmy limitowaną edycję z olschoolową Nokią, zajebisty pomysł, co? I później siedzi Steez z chujem w łapie i odświeża komentarze, czekając na wpisy tych typów od "na co dzień rapu nie słucham, ale PRO8L3M to coś więcej niż rap". Definicja rapowego tryhardu.
chyba ground zero było ostatnim projektem, przy którym można było jeszcze sądzić, że chodzi o cokolwiek więcej
ten klip trochę chujowo przekminili, chociaż props za Andrzeja . A sam numer, no cóż…owszem z generatora, ale czy to zle? Osobiście nie widzę ich w żadnej innej konwencji, a dawno nic od nich nie bylo wiec chetnie posłucham
^dokładnie
Ten sam case co z taco, dobrze wiemy czego się od nich spodziewać, oni nagle nie zaczną nagrywać czegoś w innym stylu
Bo w tym innym stylu się nie odnajdą
Ten sam case co z taco, dobrze wiemy czego się od nich spodziewać, oni nagle nie zaczną nagrywać czegoś w innym stylu
Bo w tym innym stylu się nie odnajdą
Ten preorder nokii już wykupiony?
Generator odpalony.
Pierwsza zwrotka to jakieś prowo i nawijka jak jakiś małolat k2
Meh
Pierwsza zwrotka to jakieś prowo i nawijka jak jakiś małolat k2
Meh
Żadna nowość, etykieta tego forum hehe.