PRO8L3M - PROXL3M (2023)
Re: PRO8L3M - TBA (2023) [Zapowiedź]
jeden z nich zapowiada się zajebiście imo, aczkolwiek no jakiejś rewolucji chyba nie będzie
Ten trailer wygląda jakby zebrali ze sobą wszystko co się z nimi pozytywnie kojarzy - granie na vibie dawnych czasów, trochę prawilności itp.
Ale to wszystko jest już tak do bólu ograne, że nie wiem czy nowy projekt ma szansę powodzenia. Stare płyty wyrzuciły poprzeczkę w kosmos
Trzymam kciuki ogólnie, liczę na coś po prostu porządnego. Mam tylko wielką nadzieję, że będzie bez żadnych gości - Problem bez gości to najlepszy Problem
Ale to wszystko jest już tak do bólu ograne, że nie wiem czy nowy projekt ma szansę powodzenia. Stare płyty wyrzuciły poprzeczkę w kosmos
Trzymam kciuki ogólnie, liczę na coś po prostu porządnego. Mam tylko wielką nadzieję, że będzie bez żadnych gości - Problem bez gości to najlepszy Problem
te nagrania z koncertu napawają optymizmem, wiadomo, że już nic odkrywczego raczej nie zrobią, ale jak wydadzą płytę po prostu na swoim poziomie i bez gości to będzie bardzo dobrze, ja tam w sumie czekam
mam nadzieję na płytę inną niż skierowaną do obecnych klientów męskiego grania
- Rafał81000
Paczka bitów steez.mp3
Bingo Oskara.jpg
Nie musicie oglądać
Bingo Oskara.jpg
Nie musicie oglądać
Singiel już dawno hula:
- Rafał81000
Na chwilę przed startem nowego projektu mamy dla Was pierwszy odcinek z krótkiej serii, którą przygotowaliśmy wraz z newonce we współpracy z Porsche Polska. Zobaczycie w niej kulisy naszej pracy w studio. Na pierwszy ogień intro na temat sprzętu, na którym powstają bity na nowy album oraz retrospekcja w produkcję poprzednich albumów. To pierwszy z czterech odcinków - stay tuned, bo konkretne ogłoszenia już wkrótce.
Spoiler
Zobaczcie ile w tym wiedzy, pracy i zajawy, a Wy póżniej napiszecie, że chujnia.

cyk
Miałbym trochę bekę gdyby to się okazała płyta z odświeżeniami hiciorów + goście i do tego jakieś dwa nowe kawałki żeby było co na singiel rzucićxd
nie wykluczone
- piernikowyskoczek
newonce i tak byłby zadowolony
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
nie wiem po co te złośliwości, było wyraźnie mówione wielokrotnie, że nowy album będzie
juz po nazwie widac ze do wyjebania
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Już po samym kadrze widać jaki to będzie grubo przekminiony teledysk oporowy coś jak te ostatnie klipy pezeta rozjebane
Typowy numer z generatora
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
chujnia
wyslano z macbook pro 256gb
wyslano z macbook pro 256gb