Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
No ale przecież to prujdupa zwykła, takiej kurwie wpierdol wychowawczy się należy
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
no to klej pizde małolat
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Ze masz jeszcze czelność hapsać ty dziwko z aparycją gnębionego gimnazjalisty 
CAŁE ŻYCIE MAM
Że tobie nie głupio będąc takim patusem pisać z gimnazjalistą na forum zamiast ustawić się z nim na rozkminke i go odjebać
ogarnij się młody i skończ popisywać bo koledzy z ławki będą się z ciebie śmiali
ogarnij się młody i skończ popisywać bo koledzy z ławki będą się z ciebie śmiali
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
Przecie jakby suczki wyszly jutro z Malikiem na feacie to by to pobiło wszystkie rekordygods bidness pisze: ↑29 sie 2023, 8:28 Skąd wy bierzecie te pomysły, że disco polo sprzed 20 lat byłoby dzisiaj modne. Mezo byłby takim samym kiczem jak wtedy, ba!, dzisiaj jego piłkarskie porównania byłyby jeszcze bardziej żenujące. To, że dzisiaj jakieś pizdki wyją na autotunie swoje pedalskie jęki, nie znaczy, że ma to coś wspólnego z hip hopolo sprzed 20 lat.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Oportunistycznyebaka
Sam ostatnio to rozkminiałem przy okazji usłyszenia tego nowego aniele. Przecież nawet jak na czasy „hiphopolo”, to nie był zły numer, polskie aint No fun, luźny kawałek z humorem i przesłaniem. Teraz pewnie tez byłby sukces porównywalny do tego ktory osiągneli na tamte czasy, zmieniłoby się tylko to, że teraz nikt by ich o to nie jebal, przynajmniej oficjalnie, bo by sobie pokalkulował.
- marmolad_k2
Mata przecież nagrał Kiss Cam, czyli takie Aniele 20 lat później i zobacz sobie wyświetlenia.Groszek pisze: ↑01 wrz 2023, 8:05Przecie jakby suczki wyszly jutro z Malikiem na feacie to by to pobiło wszystkie rekordygods bidness pisze: ↑29 sie 2023, 8:28 Skąd wy bierzecie te pomysły, że disco polo sprzed 20 lat byłoby dzisiaj modne. Mezo byłby takim samym kiczem jak wtedy, ba!, dzisiaj jego piłkarskie porównania byłyby jeszcze bardziej żenujące. To, że dzisiaj jakieś pizdki wyją na autotunie swoje pedalskie jęki, nie znaczy, że ma to coś wspólnego z hip hopolo sprzed 20 lat.
.........
Ostatnio zmieniony 24 lip 2025, 12:22 przez frikz, łącznie zmieniany 1 raz.
styl zakręcony jak czas akkusativ
- Bryx Fenrir
Biorąc pod uwagę formę obu panów na dwóch ostatnich płytach, wspólny projekt Kaz Bałagane x Sentino pozamiatałby nie tylko na forum, ale i osiągnął gigantyczne zasięgi
no spoko ale po co analizować jakieś niemożliwe scenariusze, w sensie z dupy rozkminkaBryx Fenrir pisze: ↑05 wrz 2023, 11:35 Biorąc pod uwagę formę obu panów na dwóch ostatnich płytach, wspólny projekt Kaz Bałagane x Sentino pozamiatałby nie tylko na forum, ale i osiągnął gigantyczne zasięgi
Życie kurewskie to bardzo dobry(oczywiście pełen moralizatorstwa, ale taki rap wtedy był) numer, który mało kto traktuje poważnie przez refren. Nie zaryzykowalbym stwierdzenia, że to najlepszy numer Peji ale na pewno w topce
PRO8L3M LP to najlepszy materiał od PRO8L3Mu.
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2023, 14:41 przez jAg, łącznie zmieniany 1 raz.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
imo bez większych kontrowersji, też uwielbiam ten materiał, na pewno jest kozacki jeśli idzie o te najlepsze momenty (2040, Molly
)
u mnie gdzieś na 2 miejscu porównywalnie z Art Brut
u mnie gdzieś na 2 miejscu porównywalnie z Art Brut
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2023, 14:43 przez 2do5, łącznie zmieniany 1 raz.
No jednak patrząc po wpisach w temacie Art Brut jest to kontrowersyjna opinia.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Z sentino w obecnej formie, to mogłaby wyjść co najwyżej miękka sraka, a nie dobra płyta, 2-3 lata temu zgodaBryx Fenrir pisze: ↑05 wrz 2023, 11:35 Biorąc pod uwagę formę obu panów na dwóch ostatnich płytach, wspólny projekt Kaz Bałagane x Sentino pozamiatałby nie tylko na forum, ale i osiągnął gigantyczne zasięgi
ground zero>reszta
kiedyś to pisałem i wybuchła afera xd
- przedszkolanek
Peja w ogóle miał memiczne refreny ("Co cię boli", "Tak bardzo chcę"), ale ja to poczytuję jako jego zaletę. Zawsze dodawał trochę swady do kanciastej i surowej materii ulicznego rapu. W Warszawie momentami coś podobnego robił Fusznik ze swoim szalonym, raga-orientorondo stylem, tylko to było jednak 10 poziomów niżej od Rycha
"Życie kurewskie" ma przede wszystkim świetny bit - Tabb pięknie posklejał gitarkę z tym synthowym motywem. No i sam przekaz jest, wbrew pozorom, daleki od takiego typowego moralizatorstwa. Bardziej: "nikt nie wie czy będzie dobrze, ale warto się starać i brać odpowiedzialność za swoje decyzje" niż "rób to, nie rób tego, a najlepiej kupuj nasze ciuchy, ELO".
Fajny track, czasem sobie wracam.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?