Siatkówka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siatkówka
Luciano De Cecco kozak
No ale co jest nie tak z tą wypowiedzią? Uważam, że świat byłby piękniejszym miejscem, gdyby ludzie częściej mówili co myślą.
wyjebane mam w to, że nie potrafi zaśpiewać mazurka dąbrowskiego jeżeli umie zaśpiewać prawdziwy hymn polski: kalwi i remi - explosion
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- scam_sakawa
Nic dodać nic ująć.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
props za ruchanie zuzi goreckiej
-
Bisclavret
W porę się obudził, powiedziałbym że zaraz się przyjebie do Rokera Pereiro ale zapomniałem że siatkarze gardzą takim prymitywnym plebejskim sportem jak piłka nożna więc może nie wiedzieć o jego istnieniu.
Wczoraj wszedł Leon i uratował nam mecz. Dalej uważam, że z nim na boisku jesteśmy bardziej przewidywalni. W najważniejszych meczach znów będziemy grać świece na lewe - prawe, Kurka i Leona.
Co on chce od Leona - mieszka w Polsce, żona Polka, normalny wybór że chciał grać dla nas - i props dla niego
Wczoraj w gruncie rzeczy wygrał nam mecz
Wczoraj w gruncie rzeczy wygrał nam mecz
- scam_sakawa
No właśnie to, z czym ja się zgadzam - nic z tego, że żona Polka itd. skoro już grał w seniorskiej (nie w juniorach) reprezentacji Kuby (jako 17-latek był jej kapitanem) to zrobienie z niego Polaka jest farbowaniem lisa.
A Polska przegrywy, naturalizować najlepszego siatkarza świata i co? ME - brak finału, IO - 1/4, MŚ - okej finał, ale przegrany.
A Polska przegrywy, naturalizować najlepszego siatkarza świata i co? ME - brak finału, IO - 1/4, MŚ - okej finał, ale przegrany.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Właśnie bez niego graliśmy na mś i zrobiliśmy najlepszy wynik. xd
Leon nie ma już takiej formy z czasów Zenitu.
Leon nie ma już takiej formy z czasów Zenitu.
- scam_sakawa
A tak, przepraszam, nie wykurował się na MŚ.
E: generalnie od kontuzji jest mocno pod formą jak na swoje możliwości, 30 lat zaraz skończy i już chyba do dyspozycji z Zenitu nie wróci.
Dalej będzie siatkarzem klasy światowej, ale już nie takim postrachem, którego wszyscy uznawali za inną ligę przez to jak górował zasięgiem i mocą. Ostatnie mecze Polski pokazują, że ciężko będzie wrócić na taki level, że chłop skończy każdą trudną piłkę ledwie podbitą w obronie.
E: generalnie od kontuzji jest mocno pod formą jak na swoje możliwości, 30 lat zaraz skończy i już chyba do dyspozycji z Zenitu nie wróci.
Dalej będzie siatkarzem klasy światowej, ale już nie takim postrachem, którego wszyscy uznawali za inną ligę przez to jak górował zasięgiem i mocą. Ostatnie mecze Polski pokazują, że ciężko będzie wrócić na taki level, że chłop skończy każdą trudną piłkę ledwie podbitą w obronie.
- scam_sakawa
Rumunia pokonała Francję 3:1 na trwających właśnie ME. 
Francuzi są chujowi ostatnio, ale dzisiaj to pewnie coś kombinowali albo mieli wywalone. Grupę i tak wygrają.
Szkoda, że nasi dostali taką przesłabą grupę i nie ma co zbytnio oglądać do fazy pucharowej.
Szkoda, że nasi dostali taką przesłabą grupę i nie ma co zbytnio oglądać do fazy pucharowej.
ale Kongo
pierwszy raz od 14* lat w finale ME i taka cisza
pierwszy raz od 14* lat w finale ME i taka cisza
Spoiler
nikogo
Hubera wywiady to jest taki śmietnik xd
- scam_sakawa
No, na to czekam, chuj mnie te MŚ i ME, w siatkówce IO to najważniejsza impreza na świecie xd