Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)
Ja pierdolę, Bożydar Iwanow odstawił leki czy zawsze był taki odklejony? Na siłowni puszczam sobie w tle te różne programy z kanału sportowego/meczykow itd. i w ostatnich tygodniach strasznie mi podnosi ciśnienie ten typ. Wieczna przypierdolka do Santosa i bronienie Michniewicza i nieudacznika Probierza, tydzień temu też coś gadał trzy po trzy naginając fakty pod swoje teorie o polskich drużynach w pucharach, a dzisiaj to już poleciał po całości broniąc Stasiaka i pzpnu
ogólnie sprawia wrażenie wyjątkowo antypatycznego typa, no wkurwiajacy jest strasznie (rozumiem Dziekanowskiego
), a mi naprawdę niewielu dziennikarzy jakiś mocno przeszkadza.
może jednak już jest tym gejemW programie „Motostory”, w którym pokazywałeś swój samochód, wyciągnąłeś torebkę i stwierdziłeś, że męskich nie było. Lubisz prowokować dyskusje, czy jesteś gejem, nie?
Patrz na mój telefon (Bożydar pokazuje białego iPhone’a). To znaczy, że jestem gejem?
Wcześniejszy był „lepszy”.
Taak, różowy. Czy lubię prowokować? Czasami tak. Wiele osób mnie posądzało, że jestem gejem. Nie przejmuje się tym, bardziej mnie to bawi. Kolegowałem się kiedyś z dwoma kibicami Legii, raz zabrali mnie nawet na Żyletę, ale nagle coś się zrobiło nie tak i jeden mówi: – Bożydar. Czemu nam nie powiedziałeś, że jesteś gejem? Nie mamy do ciebie pretensji, że jesteś, ale mamy, że nam nie powiedziałeś.
– Ale jak to?
– Ktoś nam tak powiedział.
Siedzimy później w klubie i stoi ten „ktoś”. Miał gość problem, że tak powiedział. A mnie poparła jeszcze barmanka. „Chłopaki, zapewniam was, że on nie jest gejem”.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
a znacie leszka milewskiego i kube olkiewicza? na pewno nie
Zabawne było to, że nie opublikowałem wywiadu z Terrym, bo wyłączam myślenie, gdy w grę wchodzą emocje.
Pasuje do ciumcioka paciorka
Pasuje do ciumcioka paciorka
na bank w scenariuszu tego poranka maczal palce popularny kamil gapek gapinski
te poranki to najgorsze gówno, ciarki cringe'u się pojawiają jak tylko natrafię na jakiegoś tweeta (iksa?) z nimi związanego. no ale gapiński tu nie był scenarzystą, bo nie ma nic o TRIATHLONIE, ani słowa o zawodach IRONMAN
kanal sportowy chujowy, kto by pomyslal
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- ConeyIsland
Jako żem ja na urlopie z chujowym netem to pytanko, czy eleven gol w weekendy juz wjechalo na nowy sezon?? Jesli tak, to sklad stary czy jakieś zmiany?
Eleven gol w sobotę dopiero, bo wtedy serie a startuje.
- ConeyIsland
Zajebiscie. Thanks
Spoiler
- ebismolarek
Nie no z tym zjebem avim przesadził, pierdolniety
avi najmniej chujowy z tej czwórki co wymienił
normik, propsy by były jakby dał małolata k2 albo edasa
trójkąt bermudzki wola mokotów
@vego czekam na odcinek quizu z rebusami cygańskimi romskimi z kawałków małolatak2