Peep Show
Moderatorzy: gogi, con shonery
Peep Show
dobra ziomy rzucam wam tu perełkę dobrej beki, bo widze że wymeiniacie się śmiesnzymi tekstami kapitana bomby. serial mokumentalny o dwóch typach mieszkających razem w londynie, nieudacznik z prawej, stulejarz-korposzczur z lewej. produkcja u nas raczej mało popularna, a szkoda. 9 sezonów i wszystkie trzymają poziom. aktualnie odświeżam sobie office, ale ja skończę to wlatuje peep co i wam polecam

Re: Peep Show
pierdolony klasyk, polecam mocno
Zajebiste i jest na YouTubie, kiedyś nawet było na netflixie hah xd
- MalkoNTENT
- hustler342
Mega serial, scena jak Mark dzwoni do Sophie do dzisiaj mnie niszczy 
top 1 komediowych rzeczy ever, polecanko
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
Obok Trailer Park Boyz i The Office bardzo mocna pozycja, mam nadzieję, że ciągle pracują nad kolejnymi sezonami. Warto zaznaczyć, że charakterystyczne dla serialu są częste sceny POV, do których trzeba się przyzwyczaić.
Kiedyś zjarany przeglądałem Netflixa w poszukiwaniu czegoś luźnego i tak z przypadku zacząłem oglądać właśnie Peep Show i się zakochałem. Świetnie się ogląda, brytyjski humor w takim wydaniu jaki lubię najbardziej. Polecam wszystkim stonerom i nie tylko!
- FruitOffTheWall
zajebisty serial wszystkie postacie sa swietne ale jestem zajarany jaka ,,ewolucje spoleczna" super hans zrobił z poprzednich seznow na 8 albo 7 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Obejrzane rok temu, ale chyba sobie odswieżę
Kiedyś na channel4 oglądałem na równi z Shameless. Fajnie kręcony, najazd kamery na jape i narracja myśli. Bekowe w takich sytuacjach jak Mark pukał emo małolatę i sam nie mógł uwierzyć w to a ona zaczyna go podduszać,zabawne jak to komentuje w myślach.
Jaki to jest wspaniały serial
uśmiech nie schodzi z mordy. Lecę ósmy sezon niedługo. Coś podobnego w tym gatunku? The Office nie widziałem jeszcze więc może za to się w końcu zabiorę. Chłopaki baraki oczywiście łyknięte, co jeszcze polecicie?
office trzeba obejrzeć, obie wersje, parks&rec, inbetweeners, people just do nothing dla mnie kozak i fajna muzyka, detectorists, ale to już coś innego
to takie luźne propozycje, nie nastawiaj się że będzie ten sam klimat co w peep show
to takie luźne propozycje, nie nastawiaj się że będzie ten sam klimat co w peep show
- FruitOffTheWall
ma ktoś ostatni sezon z napisami i jest chetny poratować????
rip zioloziolo
wyjebali z netflixa i chuj, nie zdążyłem obejrzeć do końca, a nigdzie nie ma napisów
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
To z tego filmu poznałem zwrot "Hitler też mówił, że nie najedzie Czechosłowacji" i do tej pory go używam. Ogólnie niezły humorek, momentami żenujący, ale nadal to bawi. Oglądałem to na ATM jakieś 2-3 lata temu, puszczali to w kółko późnymi wieczorami.
Scena w kościele, gdzie Jez szcza w spodnie 
Ale bym sobie obejrzał i posłuchał tego pieknego języka
jest na brytyjskim jbc
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo