Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
bronek
FAJNOSLGWKOWICZ

Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach

Post autor: bronek »

Props, oby cos bylo o budokai tenkaichi 4
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużego
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Raczej nie ma co oczekiwać wielkich nowych zapowiedzi. Prędzej gry, które wyjdą w najbliższym czasie.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

A tu zapytam. Czy jak chce ogarnac pesa / efootball 2021 to musze mieć wczesniejsza wersję czy to "osobna pozycja" jest??
Pytam poniewaz zatrzymałem sie na pes 2019 którą kocham i chcialbym cos aktualniejszego od konami sprawdzic a 2k21 ma jeszcze jak cie moge te opinie
Kalom

Post autor: Kalom »

2021 to standalone season update, ale jak na PC to powodzenia jak chcesz legalnie nabyć, bo już wycofali ze sprzedaży wszędzie i w pizdu drogie
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Wybacz mą niewiedzę. "Standalone season update" w tym wypadku oznacza że - jeśli jakimś cudem kupię tę grę - to będę mógł pykać czy muszę mieć 2k20? Standalone wskazuje że będę mógł, prawda?
Kalom

Post autor: Kalom »

będziesz mógł tak
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

a nie myslales, zeby jakiś patch do 2019 sciągnąć aktualny? na pewno jakiś brazol albo hindus coś tego typu zrobił. kiedyś było takie forum, evo-web, i tam masa pełnych uaktualnień do różnych wersji pesa wychodziła
Awatar użytkownika
ConeyIsland

mówisz o updacie składów / logo / / herbów, blabla etc., zgadza się?
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

najnowsze Saints Row bedzie w PS Plus na wrzesien. Chyba spoko na wieczorna gre, ja gralem kiedys w 2 i 3 czesc i milo wspominam. Ta najnowsza zbiera niby slabe noty, ale moze warto bedzie sprawdzic tego gniota
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

Sony to powinno na łeb wyłapać za podniesienie cen plusa o 20/30%, zwłaszcza, że jakoś super interesujących tytułów to nie dają
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

no te ceny po podwyzce smiechu warte, ja na szczescie mam turecki numer telefonu, turecka karte i moge jeszcze zaoszczedzic przed podniesieniem ceny PS Plusa
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
kvcper

Post autor: kvcper »

no plus przez tureckie konto obecnie najsensowniejsza opcja, jak wejdzie ta podwyzka. choc ostatnio jakies cyrki byly, że trzeba odpiac karte, zeby moc pobrac gre z plusa. na pepperze ludzie ogarniaja temat i na biezaco informuja co i jak.
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

rockstar sprzedaje spiracone wersje midnight club 2, max payne 2 i manhunta na steamie :bowdown:

Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

W końcu się doczekałem. Tak jakby szykowała się ultimate gra rajdowa. Aż ciężko mi uwierzyć w to co obiecują

17 rajdów
Fur od chuja
Możliwość ustawienia dowolnej pory roku na każdym rajdzie (np. Finlandia ze śniegiem, jest nawet na trailerze)
Unreal Engine 5 (chociaż tutaj średnio wygląda grafika, ale to nieważne)
Brak numerka w tytule, więc może jedna gra na parę lat

Cena 230zł na konsole więc też mile zaskoczenie
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

jak robi to ea to bedzie chujnia
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Sha6e

Post autor: Sha6e »

EA jest wydawcą.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

no robi to codemasters, ktore zostalo kupione 2 lata temu przez ea

f1 22 (ktore bylo pierwsze robione w calosci przez codemasters pod nadzorem ea) to jedna z najgorszych gier w serii
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
Rozpierdalator

Post autor: Rozpierdalator »

No ale właśnie wylistowałem powody dlaczego to nie zapowiada się na chujnię, mimo że wydaje to EA. Zapomniałem napisać że na razie nie ma żadnych wzmianek o edycji super extra deluxe. Jest jedna która ma wszystko za te 230zł

Też nie lubię EA, ale patrząc na suche dane tutaj na serio zapowiada się dobrze
Awatar użytkownika
Paul
Mistrz Fantasy NBA

Post autor: Paul »

No jeśli Codemasters zrobią to WRC jak co najwyżej średniego Dirt 5 tylko z przemalowanymi samochodzikami, to naprawdę bym nie oczekiwał zbyt wiele.
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Chuja prawda, to będzie Dirt Rally 3.0 z licencjami czego im i sobie życzę. Po pierwsze wrc to niszowy sport chociażby względem f1 gdzie i tak nie poszli po najmniejszej lini oporu i zrobili dosyć mocno wymagający system jazdy wiec tym bardziej będą mogli eksperymentować w wrc żeby trafić pod specyficzne grono klientów. Po drugie wydaje się że jeżeli ma im się to marketingowo spiąć to wydania „rally” mają w prasie bardzo dobry PR więc z automatu okrzykniecie nowego wrc jako duchowego spadkobiercę dirtów rally z licencjami to oceny rzędu 9/10. Po trzecie myśle że mistrzowie kodu czekali na możliwość zrobienia takiej gry ładnych pare lat i jak tylko nadarzyła się okazja na przejęcie licencji to wynegocjowali z ea że muszà to kupić, w końcu chyba musieli też coś przy przejęciu przez ea sobie zagwarantować.
F1 to królowa. Zawsze była.
ODPOWIEDZ