Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
przecież on nawet czarny nie jest o co chodzi
- ebismolarek
Pamiętajmy o robieniu miejsca pod Żua Felixa xDDdemon pisze: ↑30 sie 2023, 18:04 Lenglet wypożyczony do Aston Villi, jeden problem z głowy![]()
Ansu Fati prawdopodobnie zostanie wypożyczony na jeden sezon bez opcji wykupu. Najwięcej mówi się o Tottenhamie. Jego ojciec woli wypożyczenie do Sevilli, ale Ansu preferuje premier league, ale podobno liczył na coś lepszego niż Tottenham (ciekawe na jakiej podstawie). Imo całkiem spoko rozwiązanie, jeśli się odbuduje to wróci do Barcelony i będzie grał, jak nie to się go pogoni. Tam na pewno dostanie więcej szans, bo tutaj przy Raphinii, Ferranie, Yamalu i preferencjach Xaviego do gry 4 pomocników dostawałby pewnie ogony, a jeszcze w styczniu przyjdzie Roque, nie wiadomo też czy Abde nie zostanie.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Z takim tempem kupowania zawodników nie zaskoczy mnie jak za rok Mudryk będzie outowal.
Tak jak z tym dowcipem,,Mamy 20 na pana miejsce"
Tak jak z tym dowcipem,,Mamy 20 na pana miejsce"
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- Cz4rny1337
- Moderator
Trochę dziwne to okienko w wykonaniu City. Zamienili Gundogana na szklanego Kovacicia, Mahreza zastępują wiecznie połamanym Doku, do tego oddają Palmera. Dodając do tego co raz częstsze problemy zdrowotne KDB to trochę igrają z ogniem. Wezmą jeszcze kogoś?
- Cz4rny1337
- Moderator
Hawkins: Brecola bliski PSG, kluby dogadały się na 40m euro - zobaczymy, ktora opcja sprawdzi sie lepiej

no o tego mateusza nunesa walczą
pep celowo oslabia kadre zeby miec alibi na brak mistrzostwa i wtope w lm spokojna wasza rozczochrana
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Guardiola trochę ironizuje z Premier League, że tyle zmian a i tak reszta kadr przez okno się jakoś strasznie nie uzbroiła. 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Tez już here we go, 55 chyba i w zamian oddają jakiegoś młodziaka z akademii do Wolves w dobrej cenie ale z duża klauzulą sprzedaży
Kocham, pozdrawiam
- rozklad_gaussa
Ta, 50% z nastepnej sprzedazy, juz widze oczami wyobraźni jak chelsea posrednio wzbogaca budzet city o 40mln za rok
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- ebismolarek
Fati do Brighton, lekko w szoku
Po sezonie odbudowany Fati wraca do Barcelony razem z panem trenerem Roberto de Zerbim
Fati i Moder, kuzyni bez kolan
Fati i Moder, kuzyni bez kolan
Liverpool chce ściągnąć Gravensbercha z Bayernu. Fajny ruch ale trzeba konkretnego obrońcę na już, żeby dał liścia na odmułę VVD i wypierdolił resztę cymbałów tam gdzie ich miejsce 
też uważam że całkiem solidny ruch Gravenberch, ale jako back up dla szobo i maca, nadal pozostaje ten nieszczęsny dm, docoure nie wiem czy wart tyle kasy, ale i tak zapewne nie sprowadza, obrońca to ten Hincapie z Leverkusen, myślę że byłby ok, ale będzie ciężko, skończy się pewnie tylko na Gravenberchu, still lepiej niż jakby Endo miałby być ost transferem
Ufam Kloppowi i wierzę, że rozwinie Holendra tak, że wyjdzie z tego super transfer, ale moim zdaniem celowanie w b2b jest w tym momencie bez sensu, bo tak grać mogą MacAllister, Szobo, Jones, Elliott czy nawet TAA, a na pozycji DMa jest tylko Endo i tutaj trzeba by przerzucić środki.
No i ten środkowy obrońca. Od początku postulowałem za Pavardem (już chyba Inter), bo taki CB/RB byłby w punkt. Masz back-up dla Konate i TAA w jednej osobie. Dużo problemów to rozwiązuje.
No i ten środkowy obrońca. Od początku postulowałem za Pavardem (już chyba Inter), bo taki CB/RB byłby w punkt. Masz back-up dla Konate i TAA w jednej osobie. Dużo problemów to rozwiązuje.
chyba że w lpoolu chcieliby gravenbercha na 6 przekształcić ale on trochę kuleje w rozegraniu od tyłu i często podejmuje głupie decyzje, a szkoda bo warunki fizyczne pod taką pozycję ma idealne