Koszykówka
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Koszykówka
Przejrzałem to forum i nie znalazłem tematu o koszykówce, widziałem tylko o NBA. Dobra bo jest taka czopka ze wczoraj pierwszy raz od bardzo dawna se pograłem w kosza i w sumie to fajny sport i jest zajawka. Jaka piłke polecacie mi kupić? Jaki model tego spaldinga najlepiej sie odbija?
Dodano po 14 godzinach 32 minutach 17 sekundach:
Jakie polecacie najlepsze albumy do grania w kosza z ziomkami?
Dodano po 14 godzinach 32 minutach 17 sekundach:
Jakie polecacie najlepsze albumy do grania w kosza z ziomkami?
skromny sympatyk kultury gruzińskiej
a siatkówka to jest pedalskie gówno
Re: Koszykówka
Jak juz zejdziesz z fazy sprecyzuj - na jakiej powierzchni chcesz grać, ile chcesz wydać, czy mieszkasz w mieście czy na jakima wypizdowie bez dostepu do sklepu sportowego i czemu od razu ze spalsingiem wyskoczyłeś?
Powijam spaldinga albo Wilsona bo to trzeba napierdalac s nie tam się przymierzać i startować z jakimś gownem za przeproszeniem. Ja wysportowany jestem i napalony, chce mieć super piłeczkę outdoor, do 300zeta tak myśle, dzięki za odp
Spytajcie lepiej szujetsona ths
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Jak ma konto na forum to może mi tu odpisać
W rozgrywkach FIBA gra się obecnie Moltenami - początkowo mialem problem przeskoczyć że Spaldinga nie mniej obecnie uważam że spokojnie im dorównują. Niestety najnowsza kolekcja to im downgrade względem poprzedniej to paradoksalnie może lepiej się sprawdzić na outdoorze no wygląda trwałej i jest mniej miękka (choc ciezko mi powiedzieć jak z trwałością bo na betonie nie grałem już kilka dobrych lat ale wszelkie tartany czy inne syntetyczne daje rade) w twoim budżecie celowałbym w molten bg4000 - choc najlepiej chyba jakbya gdzies do sklepu podjechał i pomacał te piłki samemu. Wilsona nie polecam, miałem okazję grac tymi oficjalkami 3x3 i skojarzenia mialem z nike 500 za 40 zł sprzed 15 lat gdzie i ta dawała rade tylko kosztowała 40 a nie set złotych. Spaldingami nie grałem kilka dobrych lat, przez to że potrącili znaczace kontrakty zapewne ich podaz mocno spadła
mas bardzo fajna wrzuta, oczami wyobraziłem sobie jaranie kiepa na balkonie z nowo poznanym typem na melo i wjeżdża konkretny, soczysty monolog o specyfikacji technicznej piłek do koszykówki
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
aż zapomniałem że taki temat żem założył
dzięki mas za bardzo dobrą rozkminę, ale niestety skuszę się na wilsonka, bo kolega mi zachwałał bardzo, ale podbije jeszcze do ciebie priv z jedna kwestia w tym temacie
sztyc ja przerobiłem to ostatnio z kolegami, tyle że dialog
dzięki mas za bardzo dobrą rozkminę, ale niestety skuszę się na wilsonka, bo kolega mi zachwałał bardzo, ale podbije jeszcze do ciebie priv z jedna kwestia w tym temacie
sztyc ja przerobiłem to ostatnio z kolegami, tyle że dialog
wyjebane
- zemsta1camzata
- scam_sakawa
Transmitowane gdzieś po polsku?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- scam_sakawa
Super, Flashscore nie podawał info. Ja zacznę pewnie od fazy pucharowej baczniej śledzić.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
no mi np brak polakow mocno odbiera smak mistrzostw (a obejrzalem niemal w calosci poprzednie ms, io i eurobasket)
niby zawsze kciuki trzymane za hiszpanow, ale nie ma huja ze oni stuletnim llullem, bracmi hernamgomez i mlokosami zakreca sie kolo polfinalow (chociaz oni regularnie zamykaja mordy niedowiarkom wiec mozliwe ze bede odszczekiwal)
troche brak czasu, troche brak polakow i taki to letni turniej
niby zawsze kciuki trzymane za hiszpanow, ale nie ma huja ze oni stuletnim llullem, bracmi hernamgomez i mlokosami zakreca sie kolo polfinalow (chociaz oni regularnie zamykaja mordy niedowiarkom wiec mozliwe ze bede odszczekiwal)
troche brak czasu, troche brak polakow i taki to letni turniej
Ostatnio zmieniony 30 sie 2023, 17:10 przez pardon, łącznie zmieniany 1 raz.
serbowie, litwini i lotysze
a uwierzysz ze nawet chinczycy sie ugieli i zakontraktowali na turniej amerykanca czarnoskorego niezly upadek konfucjusz sie w grobie przewraca
chiny grają? coś czytałem ze tam wogle się w kosza zdrowo napierdala, niesłychane bo jeszcze lata temu pingpong gadał ze nie ma sensu inwestować w piłkę nożna bo chińczycy z powodu samych predyspozycji genetycznych nigdy nie będą w tym tak dobrzy jak biali i murzynki a tu teraz takie coś. im tez będę kibicował
jasny wracaj na forum