Boxing

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Re: Boxing

Post autor: mateko »

szkoda
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

oj wczesnie ta wywrotka, ten przeciwnik to chyba zaden klasowy piesciarz, jak przebiegała walka?
mundialopsychoza
Połas

Post autor: Połas »

Walka Hameda :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

lecimy
michajlow

Post autor: michajlow »

Polowa ludzi z telefonami podczas hymnu :wall:
travis1

Post autor: travis1 »

jak ktoś nie wykupił a ma iptv, to leci na francuskim canal+
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Spoiler
Obrazek
Co za atak jądrowy. xd
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

haha wiedziałem xd
Awatar użytkownika
trez

No i ubił.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

kończymy
Awatar użytkownika
trez

To teraz czekamy na Arabów i Fury vs Usyk.
Awatar użytkownika
eddy_wata

ten cios dubouis to było KO na usyku, prove me wrong
mundialopsychoza
travis1

Post autor: travis1 »

te bym powiedział że bliżej wątroby niż poniżej pasa, i jakby było odwrotnie to byłoby ko
Awatar użytkownika
eddy_wata

powtórki w ogóle nie pozostawiają złudzeń, przepotężny cios w bebechy, nokautujący

Dodano po 1 minucie :
nie sądze by usyk udawał jak mówią w studiu - cios mógł być tak mocny, że usyk faktycznie mógł poczuć jakby dostał w jądra, bo dostały całe wnętrzności i było blisko, ale było legal
mundialopsychoza
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Imo low

Niech się jakiś crawford wypowie bo framptonowi nie ufam
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Od środka trochę powiem iż gala i organizacja dość fatalna. Każdy siedział gdzie mu się podobało już nie wspominając że żeby kupić piwo trzeba było stać w kolejce po żeton B - warty 13zł a piwo kosztowało BB czyli 26zł. Czyli 15 minut stanie w kolejce po żetony a później minimum 15 w kolejce po piwo/zapiekankę/hot doga. Ilu było wariatów którzy czekali 15 minut po piwo a gdy nadeszła ich kolej wyciągają kartę a tu "sorry, musisz iść kupić żeton, o tam, do tamtej kolejki xD". Z trybun chuja było widać walkę, dosłownie nic oprócz sylwetek ale tego się spodziewałem, gdyby nie telebim to chyba spierdolił do domu :D Ale i tak najpiękniejsze i dość przykre było jak Ci którzy byli pod samym ringiem na płycie czyli bilet za 500zł albo i lepiej na walce Usyka zaczeli spierdalać pod dachy bo zaczął padać deszcz :lol: Atmosfera na samej walce Usyka i przed nią spoko, wcześniej stypa. Generalnie drugi raz nie pójdę

Na Fiodora się spóźniłem, byłem już po liczeniach ale odkąd oglądałem to zasłużona porażka, na wstecznym a rywal w natarciu. A dwóch kelnerów, tego Czecha i jednego Ukraińca to i ja bym chyba najebał :bag:
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Nie ma chuja że to byl low blow... Dibła przekręcony jak dla mnie.
Awatar użytkownika
d3nt

Post autor: d3nt »

Uderzył go poniżej pępka, nwm czy to illegal shot
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS

Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Awatar użytkownika
eddy_wata

https://x.com/mv_biid/status/1695596577 ... oCp_zdt55w

Ten sam sedzia, znowu te spodenki pod same pachy kurwa i ta sama sytuacja, duza skaza na wizerunku Usyka, wynaleziono na niego broń
mundialopsychoza
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Generalnie z atmosferą przed walką Usyk - Dubois było różnie, ludzie często wychodzili, były zrywy ale te walki były słabe, wciśnięto jakiś Ukraińców byle zapchać kartę i żeby widzowie mogli poskandować kilka razy nazwisko albo "Z-S-U!", "U-KRA-I-NA!" itd. :lol: . Ludzi dużo ale do pełnego stadionu trochę brakowało, wiadomo pełno wschodnich sąsiadów z niebiesko-żółtymi flagami, a Polaków było i tak więcej niż się spodziewałem biorąc pod uwagę brak na karcie znanych w środowisku polskich pięściaży czy ogólnie zainteresowanie boksem w Polsce.

Najgorsza walka to 3 od końca jak walczył jakiś Denys from Czernihów Jukrajin który przewalczył pierdolone 12 rund w taki sposób, że autentycznie ludzie z głowami w telefonach, zrywy i skandowanie sporadyczne i jakby od niechcenia, sam przysypiałem. Jeszcze była wciśnięta jakaś stypiarska bitka Polaka z Ukraińcem(nie wiem czy ona była planowana, wyglądała jak wciśnięta na siłę bo wcześniej jakiś gieroj dostał nokaut w 2 rundzie i czasu trochę było), obaj czarne spodenki i w sumie ciężko było skumać co się dzieje. Walka zaraz przed Usykiem to jakieś nieporozumienie, szybko ręcznik poleciał na szczęście xD. Szkoda tylko Czerkaszyna, było do jednej bramki niestety, przynajmniej po liczeniach miał wsparcie z trybun.

Main event spoko atmosfera, ludzie reagowali na każde czyste trafienie Usyka, trochę ucichli jak poleciał na deski i rzucali suka jebłać na Murzyna mimo że na powtórkach było widać jak w pas dostał i się złożył xD no ale wiadomo, widzieli co chcieli, emocje zrobiły swoje. Dubois po walce powiedział że został oszukany, jego ludzie będą dążyć do tego żeby walka została zakwalifikowana jako nieodbyta.

Z perspektywy laika gala takie 5/10 max, drugi raz raczej bym nie poszedł, ale to z perspektywy Polaka więc ładunku emocjonalnego nie było, dla Ukrainców to było święto - wszędzie flagi, przemówienie Zełeńskiego, mają swojego bohatera w postaci Usyka i widać było że mocno tym żyją, chociaż te telefony podczas hymnów to takie średnie xD.

No i ten jebany deszcz i zapchana komunikacja miejska dała się mocno we znaki. Przynajmniej w tej ulewie rozbawiło mnie jak na ulicy było słychać "Z-S-U" to jakaś grupa Polaków zaczęła skandować "S-L-U" :lol:
ODPOWIEDZ