Premier League - liga angielska

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto skończy w TOP6 2023/2024?

Arsenal
69
17%
Aston Villa
21
5%
Bournemouth
4
1%
Brentford
2
0%
Brighton & Hove Albion
17
4%
Burnley
3
1%
Chelsea
38
9%
Crystal Palace
0
Brak głosów
Everton
1
0%
Fulham
1
0%
Liverpool
55
14%
Luton Town
5
1%
Manchester City
66
16%
Manchester United
44
11%
Newcastle United
43
11%
Nottingham Forest
5
1%
Sheffield United
3
1%
Tottenham Hotspur
25
6%
West Ham United
3
1%
Wolverhampton Wanderers
2
0%

Liczba głosów: 407

Awatar użytkownika
trez

Re: Premier League - liga angielska

Post autor: trez »

Nie jest to najlepszy moment. Przy tych zmianach kadrowych to proszenie się o kolejny kłopot, bo w szybkie racjonalne zastępstwo nie wierzę. Lepiej to ogarnąć latem 2024.

O jakich kwotach mówi się o Salahu?
imcat

Post autor: imcat »

@trez Konkretnej kwoty nie widziałem, gdzieś na twitterku mi mignęło, że indywidualnie dostałby więcej niż Ronaldo. Oczywiście moje rozważania brały pod uwagę kwotę 100+ by miały sens, za Fabinho wpadło 40 baniek, a niby właśnie do tej drużyny miałby iść Salah.
Bakan

Post autor: Bakan »

imcat pisze: 25 sie 2023, 7:45 Czytając ostatnie posty miałem przez chwilę wrażenie, że trafiłem na tagi #konfederacja #przegryw na wykopie.
Po drugie żadna kobieta, która miała by mieć tak mocno rozpierdalane wargi regularnie jak rzekomo ma ta, nie została by w związku z tym facetem. To rozpierdolenie wargi to jest fake w chuj.
Ta głupota szczególnie mi się rzuciła w oczy, już odbijając od sprawy samego Greenwooda, to nie słyszałeś/widziałeś nigdy związku w którym jedna z osób jest regularnie napierdalana, a mimo tego w nim trwa?
Duże współczucie dla potencjalnych partnerek, córek, i w sumie też dla matek użytkowników cobraboy i mietek. Polecam poczytać trochę o syndromie sztokholmskim i o traumie spowodowanej gwałtem i idącym za tym strachem przez natychmiastowym zgłoszeniem sprawy. Masakryczne i obrzydliwe jest to, co tu nawypisywaliście.

A co do Salaha, to sprzedawanie go teraz, jest proszeniem się o stratę punktów, która zaważy nad wyjebaniem się z top4 na koniec sezonu. Zimą, po wcześniejszym przygotowaniu następcy na rynku, być może. Teraz nie.

Inna sprawa, że o ile na LW mamy wysyp kozaków jak Leao, Kvara, czy Mitoma, o tyle o lewonożnego RW jest znacznie trudniej.

Tak na szybko przejrzałem transfermarkt i najlepsze opcje to Bowen i Mbeumo, więc straszna posucha. Raczej Salaha nie sposób zastąpić ani teraz, ani zimą.
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Takiego festiwalu incelstwa nie było do tej pory poza jakimiś lygracore, brawo
Ponoć Doku już w niedzielę ma zagrać w barwach City, ciekawe czy Pep go od razu sprawdzi czy jeszcze poczekamy
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

wspaniałe posty, nie zapomnę ich nigdy.

W Utd oprócz mounta kontuzję złapał Shaw. No i spoko. Malacia również z urazem. No to może dać szansę Brendanowi? A nie, przecież kilka dni temu poszedł na wypożyczenie. Zostaje prawy obrońca Dalot. Zatem do pełni szczęścia brakuje żeby AVB lub Dalot właśnie złapali jakiś uraz w meczu chociażby z Notts. Jest jeszcze młodziak alvaro Fernandez który grał latem coś tam ale no nie, kolega nie jest gotowy raczej na Premier League.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

wstyd jak chuj już w trakcie samego czytania

tbh po co Pepowi Doku, w sensie po co mu szklany zadupcacz?
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Po odejściu Sterlinga w sumie nie ma tam nikogo o takim profilu, a teraz jeszcze odejście Mahreza, więc zostają sami skrzydłowi łamani przez ofensywnych pomocników jak Grealish, Foden, Bernardo, a jednak potrzebny jest taki szybki zadupcacz na skrzydle
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Moim zdaniem powinni sprzedać Salaha, póki jeszcze ma jakąś wartość, akurat w ofensywie z tego co sięorientuję mają kim grać.
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Kim? Darwinem Nunezem? :lol: Jota lub Diaz się rozjebie to kaplica.
travis1

Post autor: travis1 »

Nie, nie powinni sprzedać Salaha, tzn tutaj nie ma o czym dyskutować, za mało czasu, ciężko znaleźć wgl kogoś konkretnego na rynku, który chociaż nie wiem w 70% mógłby zastąpi Mo, na ten moment, mozna pomyśleć za rok, myślę że dla Arabów aż tak bardzo wartość nie spadnie w przeciągu jednego sezonu
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

rozklad_gaussa pisze: 25 sie 2023, 0:32 a co z malacia?

e: tez rozjebany
redman23 pisze: 25 sie 2023, 0:34
potter pisze: 25 sie 2023, 0:22 Mają tam kogoś na LO innego?
Malacia, ew. Dalot też może tam grać
Zapomniałem, że taki piłkarz istnieje. Ale no Shaw i tak weeks bardziej niż months więc duży to problem nie będzie. Bardziej dla Brighton rozjebany Enciso, który już w tym roku nie zagra.
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Shaw rozjebał się akurat jak puścili na wypożyczenie Williamsa xd piękny początek sezonu
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
Mietek

O jezu, co jest z tymi kontuzjami, ten Enciso taki wspaniały talent. Niech te leśne dziadki odwołają połowę tych zbędnych meczy bo widać co się dzieje.

Chociaż w sumie Enciso to chyba akurat zajechany w poprzednim sezonie nie został, ale frustrujące to jest już. Sam nie wiem czy to bardziej kwestia patologicznego terminarza, czy kluby po prostu popełniają błędy w dbaniu o piłkarzy.
Ostatnio zmieniony 25 sie 2023, 12:04 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

mql pisze: 25 sie 2023, 9:35 wstyd jak chuj już w trakcie samego czytania

tbh po co Pepowi Doku, w sensie po co mu szklany zadupcacz?
No nie ma kto zapierdalać po bokach póki co. GRELAJSZ to jednak klasyczny schadzacz do środka, a Foden dużo lepiej pokazuje się ostatnio grając w centrum
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
Bakan

Post autor: Bakan »

Mietek pisze: 25 sie 2023, 11:07 Moim zdaniem powinni sprzedać Salaha, póki jeszcze ma jakąś wartość, akurat w ofensywie z tego co sięorientuję mają kim grać.
Mają kim grać, ale na pozycjach LW i CF. Na RW natomiast, jest tylko Salah. Liverpool potrzebuje mieć na tej stronie lewonożnego zawodnika, szybkiego i agresywnego w pressingu. Nikt poza Elliottem tych 3 parametrów nie spełnia, a Anglik jest zwyczajnie za słaby, by dźwignąć tę rolę.

Tak jak pisałem wcześniej, na rynku nie ma też opcji. Najrozsądniej wygląda Bowen i Mbeumo, ale to półka niżej niż Salah.

No chyba, że ruch po Raphinię i wiara w to, że boisko PL służą mu lepiej, niż te w La Liga, ale to też lipa.
2do5

Post autor: 2do5 »

ale se dzisiaj Chelsea tak dla odmiany zremisuje z Luton ajjjj
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
Awatar użytkownika
Mietek

nie bendzie tak, mam potrojoną chelsea w fplu więc wygrają z 3-0
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

aż zbyt proste sie wydaje ze dzisiaj czelsi przejedzie sie po luton. Ale chyba jednak pochetino urzeźbi tam drużynę która się u siebie nie położy przed beniaminkiem
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Przecież tam będzie piękna historia Rossa Barkleya który w 90+5 strzałem z 30 metrów da Luton zwycięstwo
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Mietek pisze: 25 sie 2023, 1:23 Kobiety serio same z siebie czasem prowokują żebyś im wyjebał.
Jesteś kurwa takim debilem, że szkoda słów. Wypierdalaj na wykop.
ODPOWIEDZ