Premier League - liga angielska

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto skończy w TOP6 2023/2024?

Arsenal
69
17%
Aston Villa
21
5%
Bournemouth
4
1%
Brentford
2
0%
Brighton & Hove Albion
17
4%
Burnley
3
1%
Chelsea
38
9%
Crystal Palace
0
Brak głosów
Everton
1
0%
Fulham
1
0%
Liverpool
55
14%
Luton Town
5
1%
Manchester City
66
16%
Manchester United
44
11%
Newcastle United
43
11%
Nottingham Forest
5
1%
Sheffield United
3
1%
Tottenham Hotspur
25
6%
West Ham United
3
1%
Wolverhampton Wanderers
2
0%

Liczba głosów: 407

CobraBOY

Re: Premier League - liga angielska

Post autor: CobraBOY »

redman23 pisze: 25 sie 2023, 0:34 a Ty słyszałeś te nagrania czy nie?
A no słyszałem, czytałem, groził, straszył, wymuszał seks. Ale nie zgwałcił.

Szkoda, że Kartkiego tak środowisko nie canceluje (porównując oba nagrania, to z Kartkiego większy pojebaniec , do niego już się chyba wszyscy przyzwyczaili..... Albo ich podejście się zmieniło i jeden z drugim dochodzi do wniosku, że wyjebanie kobiecie nie może być odbierane jako złe czy dobre. Dużo zależy od sytuacji, emocji, niuansów. A może uświadamiają sobie, że babie czasem pierdolnąć trza? Że niektórym się należy?

Jeszcze bym w 100% rozumiał, gdyby ta typiara go dusiła, podsycała feministyczne bojówki etc.... Ale kobieta jest z nim w związku oraz w ciąży :lol: skoro mu wybaczyła, to nikt więcej nikt mniej powinien się odzywać w ich sprawie.

Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
Groszek pisze: 25 sie 2023, 0:38 I bym dodał Marcosa alonso najebany zabił swoja dziewczynę w wypadku dostał chyba tylko zawiasy które mu później zmienili na 100k euro czy coś takiego ale to normalne bo nawet taki hajto sobie chodzi na wolności
O Cię chuj, dobra ciekawostka, tego nie znałem :bowdown:
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

A mógł sobie zwalić konia i by miał karierę :lol:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

CobraBOY pisze: 25 sie 2023, 0:40 wymuszał seks. Ale nie zgwałcił.
:huh:
CobraBOY

Groszek pisze: 25 sie 2023, 0:38 Cobra przecież Dani alves dalej siedzi w areszcie już pół roku, a Robinho jest skazany we Włoszech tylko Brazylia nie uznaje ekstradycji swoich obywateli jakby gdzieś go zatrzymali w Europie to by go wysłali do Włoch,bo dostał coś około 6 lat więzienia
Fakt, jest reakcja władz w tych przypadkach, po prostu chodzi mi o kwestie związane z klubem i kibicami, żaden z nich nie jest jebany medialnie, o ile Robinho to już piernik i go nie ma na widoku, tak Dani Alves, uznawany za legendę Barcelony.... Wątpię, że gdyby został skazany prawomocnym, a po tym brał udział w jakimś charytatywnym, czy trafił do sztabu to kibice/zarząd by go jebali i pogonili. Tak samo Giggs, z repry wyleciał, ale tak poza tym to dalej uznawany przez większość za legendę/ikonę MU. Czy słusznie? Czy niesłusznie? To jest sport, to jest piłka, tutaj piłkarzy oceniam czysto pod względem sportowym, w życiu prywatnym większość z nich to debile, nieuki, kretyni po prostu, którzy potrafią kopać celnie piłke na 10m i udało się jednemu i drugiemu wyrwać z ghetta. A gdyby nie piłka to zapierdalaliby w MacDonaldzie na obsłudze czy z pistoletem i prochami.

Boli mnie to jeszcze bardziej, przypominając sobie sytuacje Benzemy, z szantażem w reprezentacji. Czy Real go zawiesił? Wyrzucił? Zdeptał? Nie, dalej na niego stawiali. A poza konfliktem między piłkarzami, znaczna część osób była zdania, że prywata nie powinna wpływać na powołania, więc mieli za złe Deschampowi, za odsunięcie Benza od repki.
Awatar użytkownika
Groszek

Ale Benzema był uniewinniany 3 razy dopiero po którym tam odwołaniu dali mu jakieś śmieszne zawiasy i jakąś śmieszna karę kilku tys euro oczywiście mógł się odwoływać ale to się ciągnęło już ponad 5 lat, a typ chciał wrócić do reprezentacji
CobraBOY

Dobra dobra, takie siniaczki to sam sobie robię na robocie, obijając się o wystające półki. Ciężko brać te zdjęcia za 100% legit. Co innego z nagraniem, które myślę jest główną przyczyną/powodem, z jakiego jest taka nagonka na Masona.

Neymar też miał niedawno aferę o gwałt, też było nagranie, sprawa padła i poszła w niepamięć.
Kevin Spacey, Johny Deep.... Uniewinnieni.

Greenwood NIE ZOSTAŁ prawomocnie skazany. Nie został również uniewinniony, bo sprawa została wycofana. Klub zarzeka się, że GREENWOOD NIE DOPUŚCIŁ SIĘ zarzucanych mu czynów. Chociaż popełnił błędy :lol: To jest wszystko takie zawiłe, że każde wyjście z tej sytuacji jest złe. Rozumiem ludzi, co uważają, że słusznie, ponosi konsekwencje. Ja stoję po tej drugiej stronie, która dałaby mu szanse i wsparcie.

I tak, jestem pierdolonym hipokrytą, uznaję przemoc za zło, które powinno skutkować ukróceniem rąk. Gdyby to nie był Greenwood tylko np. Welbeck albo Macheda to w pierwszym rzędzie bym stał i darł pizde, żeby go zamknąć na dożywocie :lol: Ale to Mason. I to boli w chuuuuj.
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Przecież to zdjęcie z rozciętą wargą to jest jakiś festiwal żenady, a nie przemoc domowa.

Po pierwsze kobiety często same prowokują i jak dostaną cios ostrzegawczy taki, po którym właśnie jest siniak na ramieniu, czy cokolwiek podobnego, to dla nich jest wielkim sukcesem, bo one właśnie na coś takiego liczyły.

Po drugie żadna kobieta, która miała by mieć tak mocno rozpierdalane wargi regularnie jak rzekomo ma ta, nie została by w związku z tym facetem. To rozpierdolenie wargi to jest fake w chuj.

Po trzecie, ona ewidentnie nie walczy o przetrwanie, tylko o zyski.
Ostatnio zmieniony 25 sie 2023, 1:09 przez Mietek, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Groszek

Neymara sprawa padła i rozeszła się po kościach? :rotfl:

Ale ją kurwa zgwałcił :lol:
Awatar użytkownika
Mietek

Po czwarte ona wycofała zarzuty, bo pewnie dostała dokładnie to czego chciała. Co jest też dowodem na twierdzenie trzecie, że ona nie walczy o przetrwanie tylko o zyski.

Po piąte, to nawet po ryju widać, że ona się nie boji o to, że stanie jej się krzywda tylko prowadzi sobie wojenke medialną.

Po szóste, jeśli ona wycofała zarzuty i postanowiła pozostać z nim w związku to chyba najlepszy dowód kurwa na to, że nic jej nie zrobił.
Ostatnio zmieniony 25 sie 2023, 1:12 przez Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
CobraBOY

Groszek pisze: 25 sie 2023, 1:05 Ale ją kurwa zgwałcił
No nie zgwałcił, nie pierwsza sucz co chciała naciągnąć na hajs. Jego szczęście.

Panna co pozwała CR również wycofała zarzuty, po otrzymaniu sowitego czeku za milczenie i wycofanie sprawy :cool: a czy zgwałcił czy nie zgwałcił..... czy to ważne? Jak masz hajs i dobrych prawników to wyciągną Cię z każdego gówna.
Chociaż z tego co pamiętam wyjebali go z okładki FIFY więc jakoś to odczuł wtedy.

Przepraszam, jeśli czasem coś napiszę niespójnie/ciężkim stylem, ale jestem w kryształowym stanie i staram się przelewać strumień świadomości na klawiaturę, gdyż chęć do dyskusji jest ogromna.
Awatar użytkownika
Mietek

Jeżeli kobieta wycofuje oskarżenie o gwałt po otrzymaniu odpowiedniej kwoty to znaczy, że nie mamy do czynienia z gwałtem tylko z prostytucją i scamem. Proste.
CobraBOY

Kolejny w kolejce jest brany pod lupę, kolejny z Manchesteru United, kolejny skrzydłowy...... Brazyliski Antony oskarżony o przemoc domową. Jego ex podobno przyszykowała 70+stronny dokument w tej sprawie.
Ta sama która chwilę wcześniej spłakała się w internetach, że Antony ją napadł, w Brazylii. Problem w tym, że w trakcie tego napadu, Antony grzał ławę w meczu z Bournmouth :lol: Czy zdanie takiej persony powinno mieć jeszcze jakiś posłuch?
Awatar użytkownika
Mietek

Ewidentnie trzeba wprowadzić jakieś kary za fałszywe oskarżenia o gwałt.
CobraBOY

Mietek pisze: 25 sie 2023, 1:13 Jeżeli kobieta wycofuje oskarżenie o gwałt po otrzymaniu odpowiedniej kwoty to znaczy, że nie mamy do czynienia z gwałtem tylko z prostytucją i scamem. Proste.
Bo tylko o to im chodzi, gdyby postawić je w sytuacji "Albo zadośćuczynienie finansowe" albo "wyciągnięcie konsekwencji wobec sprawcy/napastnika, przez ograniczenie wolności" myślę, że spokojnie 99% brałoby hajs. Bo większości z nich w sumie dobrze było, w sumie same chciały, zakochały się, poodklejało klepki i idąc z duchem #METOO chcą wpierdolić trochę tego tortu same.
Awatar użytkownika
Mietek

Kobiety serio same z siebie czasem prowokują żebyś im wyjebał.
CobraBOY

Oczywiście, a nie które nawet zasługują, jeszcze inne się o to proszą i oczekują. Często jakieś borderki, gotki, czy alternatywki. Przypadek?
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

Dokładnie chłopaki, jak się baby nie bije to jej wątroba gnije
CobraBOY

To przemoc w końcu ma płeć? Dlaczego pierdolnięcie baby przez chłopa jest dużo gorzej odbierane, niż jak chłop chłopu przypadkiem zakończy żywot, gdy po płaskim, odświeżaczu, obrywający upada i ryje łbem o krawężnik, umierając. Przecież ma być postęp, równouprawnienie, albo nikt się nie bije, albo wszyscy się napierdalajmy, z czystym kontem, bez handicapu od płci.

Ja ogólnie nacodzień jestem antyprzemoc, co do kobiet, to sam zapewne- nawet pod wpływem prowokacji i nacisków ze strony najebanej+naćpanej karyny- nie zrobiłbym nic, wycofując się, uciekając, trzymając rączki przy sobie
ALE
Byłem świadkiem na baletach jak megapatol wykurwił lufe na ryj takiemu megakurewskiemu szlaufowi. Czy zasłużyła? Możliwe. Czy megapatol miał przez to jakieś problemy, stanęli nad nim białorycerze? Nie. Więcej śmiechów z tego niż dramatu. Myślę, że to tylko dlatego, że łeb był napompowany sterydami, stąd lęk w otoczeniu do tego kafara z nierówną kopułą.
Albo jak zdradza, też nie idzie usprawiedliwić liścia ogłuszacza?
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Groszek pisze: 25 sie 2023, 0:42
Spoiler
Spoiler
Obrazek
imcat

Post autor: imcat »

Czytając ostatnie posty miałem przez chwilę wrażenie, że trafiłem na tagi #konfederacja #przegryw na wykopie.
Po drugie żadna kobieta, która miała by mieć tak mocno rozpierdalane wargi regularnie jak rzekomo ma ta, nie została by w związku z tym facetem. To rozpierdolenie wargi to jest fake w chuj.
Ta głupota szczególnie mi się rzuciła w oczy, już odbijając od sprawy samego Greenwooda, to nie słyszałeś/widziałeś nigdy związku w którym jedna z osób jest regularnie napierdalana, a mimo tego w nim trwa?

A żeby było bardziej na temat - wczoraj pojawiły się kolejne ploty o Salahu w Arabii, oczywiście tak samo szybko pojawiło się ich dementowanie. Ja jednak zacząłem to rozkminiać i doszedłem do wniosku, że jeśli kwota wykupy byłaby serio ogromna, to dla LFC sprzedaż Salaha nie musi być wcale taką katastrofą. Pomijając to, że nie ma zastępcy i to nie jest najlepszy moment okienka na sprzedaż, to chłop ma 31 lat, oczywiście dalej jest kozakiem, ale mam wrażenie, że już swojego peaku formy z Liverpurzu nie powtórzy. Gdyby wleciała oferta, która zapewnia dobre, potencjalnie wieloletnie zastępstwo, plus wzmocnienie obrony, to LFC mogłoby to wyjść na dobre w perspektywie czasu, coś jak po sprzedaży Coutinho do Barcelony. Oczywiście pomijając typowo względy sportowe, bo gdzie Coutinho do Salaha. Co myślicie ekoledzy?
ODPOWIEDZ