Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
Newcastle luźno robi top 3
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Mudryk rozjebany 
Oni chyba te kontuzje od siedzenia na podłodze łapią.
Chlop nie byl przygootowany zeby zagrać więcej niz 30 minut w jednym meczu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
to akurat wzmocnienie
- scam_sakawa
To samo pomyślałem
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
nie no akurat spoko grał z tym WHU
Przypomnę że jeszcze nie tak dawno lfc zrobiło 20 różnych zestawień obrony w jednym sezonie
- ConeyIsland
newcastle pogodzi europę z PL a Brighton nie? Newcastle ma tak szeroką kadrę?
Greenwood
J*bać Glazerów, j*bać dyrektora sportowego, j*bać damską sekcję piłkarek. A żeby skończył w przyszłości w takim MC, LFC czy PSG i jebał MU hattrickami co sezon. Banda pajacy. Commercialclub.
Przepraszam, gdzieś musiałem wylać z siebie żal i ból.
J*bać Glazerów, j*bać dyrektora sportowego, j*bać damską sekcję piłkarek. A żeby skończył w przyszłości w takim MC, LFC czy PSG i jebał MU hattrickami co sezon. Banda pajacy. Commercialclub.
Przepraszam, gdzieś musiałem wylać z siebie żal i ból.
chuj z tym greenwoodem, sam jest sobie winien
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Ale w sumie po co go wypierdalać?
A po co robić sobie dodatkowy problem? Przecież typ będzie jebany na każdym angielskim stadionie, na jnstagramach itd. Dla niego samego lepiej będzie zmienić środowisko, może ktoś go weźmie z takiej Ligue 1, moim zdaniem to lepsze miejsce do odbudowy niż United. Przecież w tym klubie jest taka presja i wymagający kibice, że tylko Real i Barcelona są gorsze.
Btw to w sumie zgadzam się z tym co powiedział wczoraj Rudzki. Sprawę Greenwooda dało się lepiej rozegrać wizerunkowo. Oczywiście jest zjebem i moim zdaniem słusznie postąpił MU. Natomiast typ mógł wyjść, przeprosić publicznie, przyznać że zachował się karygodnie, ale zrozumiał swój błąd, pracuje nad sobą, z partnerką mają dziecko i są szczęśliwi, bla bla bla. Jestem pewien że duża część kibiców i mediów trochę by zmiękła i może udałoby się jakoś przepchnąć jego powrót.
Btw to w sumie zgadzam się z tym co powiedział wczoraj Rudzki. Sprawę Greenwooda dało się lepiej rozegrać wizerunkowo. Oczywiście jest zjebem i moim zdaniem słusznie postąpił MU. Natomiast typ mógł wyjść, przeprosić publicznie, przyznać że zachował się karygodnie, ale zrozumiał swój błąd, pracuje nad sobą, z partnerką mają dziecko i są szczęśliwi, bla bla bla. Jestem pewien że duża część kibiców i mediów trochę by zmiękła i może udałoby się jakoś przepchnąć jego powrót.
nie opierałem tej opinii na podstawie ławki tylko ogólnie projektu i mentalu, Newcastle to drużyna która ma w dłuższej perspektywie zagościć w czołówce, jest pod to zaplecze i świadomość oczekiwań, a Brighton to dla mnie drużyna jak Leicester, gdzieś tam aspirują, złapali teraz Boga za kostki na co złożyło się ileś składowych, a zaraz wleci przekonanie że co okno mogą się wyprzedawać bo przecież i tak kupią nowy talencik za 10 baniek który później jakiś Boehly odkupi za 100, tak samo złoży się kilka nietrafionych decyzji i za parę lat wrócą do swojej rzeczywistościConeyIsland pisze: ↑24 sie 2023, 17:52newcastle pogodzi europę z PL a Brighton nie? Newcastle ma tak szeroką kadrę?
@up
To jest w sumie spoko opinia, ale moim zdaniem jeszcze nie w tym sezonie, narazie nadal są na fali wznoszącej jak na moje.
To jest w sumie spoko opinia, ale moim zdaniem jeszcze nie w tym sezonie, narazie nadal są na fali wznoszącej jak na moje.
Tak te oświadczenia są napisane formalnym, oficjalnym slangiem, że nie można na 200% uważać, że rozwiążą kontrakt, bądź go po prostu wytransferują.
Może wypożyczenie? Może sprzedaż z opcją odkupu?
Po prostu nie dowierzam, że największy talent ze szkółki MU zostanie pogoniony lekką ręką, bo parę feministek zagroziło strajkiem. Czy pracownicy klubowi. Przecież jeden Mason wart jest 1000 takich pomagaczy.
Zastanawia mnie tylko jak by zachował się SAF, czy dałby mu parasol ochronny, czy wyjebał na zbity pysk.
Dodano po 10 minutach 17 sekundach:
Podobne przypadki grubego odpierdalania przez piłkarzy. Żaden z nich nie dostał takiego cancela jak Greenwood. I gdyby MU od początku stało po jego stronie, a nie zawieszenie i lota, to wszystko zapewne rozeszłoby się po kościach.
-Lucas Hernandez, piłkarz Bayernu Monachium. Grając w Atletico Madryt uderzył swoją dziewczynę. Sytuacja więc 1:1. Został PRAWOMOCNIE skazany. Jak widać rozeszło się po kościach i dalej gra na topowym poziomie.
-Benjamin Mendy, piłkarz Manchesteru City, oskarżony o gwałt. Wycięte 2 lata kariery, uniewinniony.
-Kurt Zouma, piłkarz Chelsea, czasem kopnie sobie kota. Środowisko już wymazało z pamięci.
-Cristiano Ronaldo, w trakcie kariery miał chyba 2 albo 3 sprawy posądzające go o gwałt. Czy pauzował przez to choćby 1 mecz?
-Thomas Partey, Arsenal. Ciąży na nim oskarżenie o gwałt(chyba, że też już wycofali), pyka sobie normalnie w klubie.
-Hakimi z PSG, oskarżony o gwałt.
-Dani Alves, Robinho
-Giggs ruchający żone brata i napierdalający (chyba) własną.
Więc, dlaczego Mason?
Może wypożyczenie? Może sprzedaż z opcją odkupu?
Po prostu nie dowierzam, że największy talent ze szkółki MU zostanie pogoniony lekką ręką, bo parę feministek zagroziło strajkiem. Czy pracownicy klubowi. Przecież jeden Mason wart jest 1000 takich pomagaczy.
Zastanawia mnie tylko jak by zachował się SAF, czy dałby mu parasol ochronny, czy wyjebał na zbity pysk.
Dodano po 10 minutach 17 sekundach:
Podobne przypadki grubego odpierdalania przez piłkarzy. Żaden z nich nie dostał takiego cancela jak Greenwood. I gdyby MU od początku stało po jego stronie, a nie zawieszenie i lota, to wszystko zapewne rozeszłoby się po kościach.
-Lucas Hernandez, piłkarz Bayernu Monachium. Grając w Atletico Madryt uderzył swoją dziewczynę. Sytuacja więc 1:1. Został PRAWOMOCNIE skazany. Jak widać rozeszło się po kościach i dalej gra na topowym poziomie.
-Benjamin Mendy, piłkarz Manchesteru City, oskarżony o gwałt. Wycięte 2 lata kariery, uniewinniony.
-Kurt Zouma, piłkarz Chelsea, czasem kopnie sobie kota. Środowisko już wymazało z pamięci.
-Cristiano Ronaldo, w trakcie kariery miał chyba 2 albo 3 sprawy posądzające go o gwałt. Czy pauzował przez to choćby 1 mecz?
-Thomas Partey, Arsenal. Ciąży na nim oskarżenie o gwałt(chyba, że też już wycofali), pyka sobie normalnie w klubie.
-Hakimi z PSG, oskarżony o gwałt.
-Dani Alves, Robinho
-Giggs ruchający żone brata i napierdalający (chyba) własną.
Więc, dlaczego Mason?
A że kontuzje nie tylko w Chelsea to właśnie się rozjebał Luke Shaw. To może Tierney do United? Mają tam kogoś na LO innego? Cameron Borthwick-Jackson już niestety w Śląsku Wrocław, pewnie będzie grał ten knyp Martinez.
- rozklad_gaussa
a co z malacia?
e: tez rozjebany
e: tez rozjebany
Ostatnio zmieniony 25 sie 2023, 0:35 przez rozklad_gaussa, łącznie zmieniany 1 raz.
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Cobra przecież Dani alves dalej siedzi w areszcie już pół roku, a Robinho jest skazany we Włoszech tylko Brazylia nie uznaje ekstradycji swoich obywateli jakby gdzieś go zatrzymali w Europie to by go wysłali do Włoch,bo dostał coś około 6 lat więzienia
I bym dodał Marcosa alonso najebany zabił swoja dziewczynę w wypadku dostał chyba tylko zawiasy które mu później zmienili na 100k euro czy coś takiego
ale to normalne bo nawet taki hajto sobie chodzi na wolności
I bym dodał Marcosa alonso najebany zabił swoja dziewczynę w wypadku dostał chyba tylko zawiasy które mu później zmienili na 100k euro czy coś takiego
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD