A to żeś mi łapserdaka z początków polskiego internetu przypomniał
Mata
Re: Mata
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
kominek ma bananowych starych, mieszka z matka lekarką w kołobrzegu i wyprowadza jej jamniki, oraz pod zmieniona ksywa robi tajne kursy dla tworcow internetowych, co jakis czas jest cancelowany i znika na kilka tygodni
- Bryx Fenrir
Slabiutenki numer, ani Mata, ani Beteo
-
rubinstein
muzyki nie skomentuje, bo nie warto
ale klip to jest chyba skrojony pod te dzieciaki urodzone po 2005, co siedza naraz na kompie, fonie i TV, ogladaja youtube, insta i tik toka, a w tle leca Schodki i 3KIPA na 98% glosnosci.
siedzisz w jego uniwersum? wiesz coś więcej na ten temat? pamietam że z 15 lat temu zaglądałem na tego jego huja wartego bloga
jasny wracaj na forum
no znam tez z tego bloga, pamietam ze te x lat temu regularnie robil akcje ze jak mu wpadlo wiecej siana z reklam to wyjezdzal np do Nowego Jorku na 2-3 tygodnie i udawal ze sie tam przeprowadzil, a potem cichaczem wracal do starej
a teraz kojarze ze ma inny nick i robi wlasnie jakies kursy na ktorych jest slodziutki, no i ze go odwolali z jakiegos eventu bo ktos wygrzebal jego stare wpisy ktore sie wyjatkowo chujowo zestarzaly
a teraz kojarze ze ma inny nick i robi wlasnie jakies kursy na ktorych jest slodziutki, no i ze go odwolali z jakiegos eventu bo ktos wygrzebal jego stare wpisy ktore sie wyjatkowo chujowo zestarzaly
- marmolad_k2
https://open.spotify.com/track/7pOPalLv ... d2102b44fe
Mamy nowy singiel. Jak siada?
Mimo że nadal tego do końca nie czuję, całkiem okej jeśli weźmiemy pod uwagę ostatnie solowe rzeczy.
Mamy nowy singiel. Jak siada?
Mimo że nadal tego do końca nie czuję, całkiem okej jeśli weźmiemy pod uwagę ostatnie solowe rzeczy.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Mata wypuszcza płytę 8 września? Coś szybkie wypuszczenie jak na status jaki posiada choć szczerze to już nie te czasy kiedy robił 40-60 mln w 5 dni.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Zero zdziwienia. No to teraz pewnie odpali Label 33 z cyfrową dystrybucją w Universalu albo w e-muzyce.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."