Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
No zwolakiem i piaseckim sie europy nie zwojuje, niestety
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
minimalny effort ze strony kopenhagi
Walimy ich za tydzień 3:0 i nie ma to tamto, nic wielkiego nie zagrali
- Cz4rny1337
- Moderator
oczywiscie, ze byla, ale indolencja w ataku rakowa.. jest znaczna
Mega pech, taktycznie to Kopenhaga to jest taka Pogoń, tylko mają piłkarzy lepszych, 9 na 10 meczów z nimi by wygrał Raków. W rewanżu ich jedziemy byle kupy w gaciach nie było ale o to raczej bym się nie obawiał także grupa easy.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Strasznie cienka ta Kopenhaga była w Polsce. Polscy obcokrajowcy mogą sobie pluć w brodę że ich nie walnęli jakieś 3-1.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
90 procent składu Rakowa nie zna polskiego więc wywalone co pisze jakiś Przegląd Sportowy czy Onet.pl 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- the badman
- Artysta
że co? Tam prawie każdy obcokrajowiec dość spoko po Polsku gada, pewnie poza nowymi
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Czyli świat nas oszukał, że język polski to trudna rzecz.the badman pisze: ↑23 sie 2023, 12:48 Post 7 min temu
że co? Tam prawie każdy obcokrajowiec dość spoko po Polsku gada, pewnie poza nowymi
nie no nie wiem skąd ten wniosek że Kopenhaga taktycznie to jest akurat taka Pogoń, ale dawno nie czytałem czegoś tak absurdalnego. Duńczycy szczelna obrona, głównie na tym bazują właśnie, że są dobrze poukładani a Pogoń to radosny futbol od kiedy odszedł Kosta i tracone bramki na poziomie dolnej połowy Ekstraklasy.
będzie remis
No i chuj, ale jak dają takie rożne
pierwszy
brawo widzewiak dzbanie za sprokurowanie rożnego
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam