Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
Kurwa dawać to Dnipro, mam do Koszyc 150 km, chętnie bym pojechał
Wystarczy to 2:1?
Powinno wystarczyć, również mam nadzieję, że Klaksvik nie dostanie w Molde.
ten aris zaprezentowal sie na poziomie ekipy z dolu ekstraklasy, nie wyobrazam sobie jak mieliby jebnac Rakow w rewanzu, czestochowianie musieliby chyba dostac zbiorowej sraczki albo udaru slonecznego na cyprze czy cos
szkoda tej frajersko straconej bramki, cały chaos się wziął z tego, że ktoś tam (nie pamiętam właśnie kto) wybił piłkę zamiast zostawić ją żeby wyszła na aut bramkowy, na co zreszta Kovacević się mocno wkurwiał jeszcze w trakcie akcji, przed strzałem
to byl jedyny celny strzał arisu xD nie moglem w to uwierzyc, bo sporo klepali na polowie rakowa, no ale są kurwa antykonkretni
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Kane w Bayern . Mocny faworyt do wygrania Ligi Mistrzów.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- rozklad_gaussa
bez bramkarza to se moga, zreszta harry i tak zdecyduje sie na ciumciok move i zostanie w totach
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Harry to właśnie zaczął ta tenelowelę bo nie chce podpisać nowego kontraktu a Totty chcą zarobić.rozklad_gaussa pisze: ↑10 sie 2023, 11:59 bez bramkarza to se moga, zreszta harry i tak zdecyduje sie na ciumciok move i zostanie w totach
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Tylko Raków i Lech mogą nas godnie reprezentować w europejskich pucharach
nic na potem
-
RIVALDO111
- Zbanowany
FC Midtjylland gra dalej z L
No to oby Legia do przodu, bo te punkty trzeba ciułać, a zaraz się okaże, że jak Raków awansuje do LM a Legia odpadnie to tych punkcików nie będzie gdzie nabić.
MalinowyJogurt 2
trzymaj się tam @mql
ogladalem od 60 minuty, niewyobrazalny stojanow ze strony Lecha, na tym etapie sezonu brakło sił? zero zaangażowania, pomysłu, tempa, wszystko za wolno i zbyt przewidywalnie
ogladalem od 60 minuty, niewyobrazalny stojanow ze strony Lecha, na tym etapie sezonu brakło sił? zero zaangażowania, pomysłu, tempa, wszystko za wolno i zbyt przewidywalnie
Kochana Legia wyjebala Austrie Wiedeń
ładnie bramek najebali szkoda ze sami trochę stracili
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
No to nadszedł dzień dzisiejszy. Wazny to tydzień dla polskiej piłki kopanej. O ile życzę Rakowowi zwycięstwa absolutnie, to zastanawiam się czy nie lepiej dla rankingu byłoby zagrać w LE - tam łatwiej o punkty. Legia za to musi przejść 4 rundę i najlepiej pójść w ślady Lecha sprzed roku - inaczej będzie słabo
Chuj w twoj ranking skoro z cl w chuj więcej kasy dostaną
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD