KOSZULKI

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Re: KOSZULKI

Post autor: zemsta1camzata »

piszesz do @Bolo
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Balaclava

Post autor: Balaclava »

inspektorgadzet pisze: 22 sie 2023, 1:10 siema, chce zrobić kilka-kilkanaście koszulek dla siebie i ziomkow z wlasnym nadrukiem, jak to zorganizować? lepiej kupić samemu koszulki i zlecic to komus czy znacie jakies spoko firny z dobrej jakości t-shirtami. Zależy mi na jakości nadruku - jakis sitodruk a nie plastikowa prasowanka i jakości samej koszulki - w miarę gruba, i nornalny krój. jak ktoś przerabial taki temat niech sie wypowie, pzdr
odezwij się na priv
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Może ktoś polecić jakieś longsleeve'y z porządnym ściągaczem u szyi?
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Bakan

Post autor: Bakan »

Potrzebuję kilkanaście jednokolorowych koszulek (głównie białe) w bardzo przystępnej cenie, które będą wytrzymywać dłużej niż 2-3 prania. Którą sieciówkę polecicie i jeśli jakąś konkretną, to za ile t-shirt brać? W takim H&M jest chyba od 20 zł do niewiadomo ilu, a ja chcę się wstrzelić w ten konkretny model, gdzie stosunek jakości do ceny będzie najbardziej sensowny.

Chciałbym za takie koszulki zapłacić max 40-50 zł.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ja takie basic biorę z PierOne na Zalando i nie narzekam, kolorów dużo, jak się bierze w wielopaku to tanio bardzo wychodzi i nie zauważyłem żeby po praniu były inne.
AseOne

Post autor: AseOne »

Bakan pisze: 21 cze 2025, 11:38 Potrzebuję kilkanaście jednokolorowych koszulek (głównie białe) w bardzo przystępnej cenie, które będą wytrzymywać dłużej niż 2-3 prania. Którą sieciówkę polecicie i jeśli jakąś konkretną, to za ile t-shirt brać? W takim H&M jest chyba od 20 zł do niewiadomo ilu, a ja chcę się wstrzelić w ten konkretny model, gdzie stosunek jakości do ceny będzie najbardziej sensowny.

Mam h&m prima za 50 pare ziko. Polecam świetny basic
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Bakan pisze: 21 cze 2025, 11:38 Potrzebuję kilkanaście jednokolorowych koszulek (głównie białe) w bardzo przystępnej cenie, które będą wytrzymywać dłużej niż 2-3 prania. Którą sieciówkę polecicie i jeśli jakąś konkretną, to za ile t-shirt brać? W takim H&M jest chyba od 20 zł do niewiadomo ilu, a ja chcę się wstrzelić w ten konkretny model, gdzie stosunek jakości do ceny będzie najbardziej sensowny.

Wszystko zależy od kroju, ale skoro z każdym kolejnym postem idziemy w górę z ceną, to te z Zary za 66 zeta są na tyle grube, że się nie rozciągają i są całkiem wytrzymałe.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

podbijam zarę
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

zara/h&m 2-3 lata temu miala hujowej jakosci koszulki (te z grubszej bawelny z grubym kolnierzykiem), ktore kurczyly sie mimo prania w 30-40*c, a kolnierzyk po dwoch praniach wygladal jak wypluty przez psa - cos sie zmienilo w tym temacie, ze tak propsujecie?

z basicow teraz topka to uniqlo (zwlaszcza te airism), ktore przypominaja jakoscia teesy nike, a sa tansze o 100zl. za mniej niz 40zl to polecam t-shirty marki b&c na allegro - nosze je na silowni i w szoku jestem ile znosza, a kosztuja ~25zl za sztuke @Bakan
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

ja kupowałem te właśnie z grubszej bawełny z grubym kołnierzem, piorę chyba w 40 i po kilkunastu praniach dalej są git, ewidentnie moje ulubione basiki (tylko no nie wiem finalnie, czy nie brałem tych za 100zł, a nie za 66, ale CHYBA mam takie i takie, bo na pewno mam dwa rodzaje i jedne i drugie się trzymają, a kupowałem kilka sztuk ze 2 lata temu)

z kolei uniqlo mi padły dość szybko. w sensie jakość/materiał git, ale się skurczyły, tylko nie wiem, czy w praniu, czy nie ogarnąłem i wrzuciłem do suszarki
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Ja mam basicowe koszulki z uniclo (te takie grubsze nie te airism) kupione jakies 3 lata temu i pomimo prania i suszenia regularnego nic im nie jest (ok dobra mialem 2 biale to zaplamilem je jakims sosem ale to juz moja wina a nie koszulek :lol: )
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
rodolfov

Post autor: rodolfov »

te grube z uniqlo kozackie, ale chyba rozmiary coś tam sie pozmieniały bo kupiłem se XLkę w tym roku i jakaś ciaśniejsza jest niż te co kupiłem w zeszłym (może przyjebałem trochę na wadze albo faktycznie rozmiary się pozmieniały)
Awatar użytkownika
IllEisenheim

Post autor: IllEisenheim »

A jeżeli chodzi o koszulki polo to gdzie kupujecie dobre jakościowo, ale nie po 300/500 za sztukę? W sieciówach straszne szmaciaki. Pamiętam, że kiedyś miałem Ralpha czy Tommiego, który w moim odczuciu żadnym wyznacznikiem jakościowym nie jest, ale te połówki były mięsiste i zdecydowanie porządniejsze. Może jest coś pomiędzy albo jakiś święty grall stosunku jakości do ceny?
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

No w tej cenie to ewentualnie lacoste na wyprzedaży albo budżetowy bytom
AseOne pisze: 22 cze 2025, 16:05 Mam h&m prima za 50 pare ziko. Polecam świetny basic
Podbijam, jedne z lepszych basicowych koszulek tylko mały wybór kolorystyczny (dawać mi chuje czarną)
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

jack i jones, mam dwie polowki od nich i kozak, ok. 100 za sztuke placilem
Awatar użytkownika
strobe

Post autor: strobe »

ffeee pisze: 25 cze 2025, 18:59 No w tej cenie to ewentualnie lacoste na wyprzedaży albo budżetowy bytom
AseOne pisze: 22 cze 2025, 16:05 Mam h&m prima za 50 pare ziko. Polecam świetny basic
Podbijam, jedne z lepszych basicowych koszulek tylko mały wybór kolorystyczny (dawać mi chuje czarną)
Może coś się pozmieniało ale parę lat temu kupiłem z bytomia 2 polówki to po dwóch-trzech praniach się nadawały do mycia podłogi (tylko to że były wyrwane za jakieś grosze na promo je ratował), milion razy lepiej celować w krokodyla na lounge np. Mam też jakieś polo napapijri i się zaskakująco dobrze trzyma.
ODPOWIEDZ