OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
piraci to ostatnia pięść w ten spedalony babiloński system. piracić piracić piracić! jebać subskrybentów pozdro
jasny wracaj na forum
tutaj masz trochę odcinków https://www.youtube.com/playlist?list=P ... LJSRlUmS37
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Bo nie chce płacić za coś czego nie będę używał? Ładny debil się wyświetlił 
Przypominając klasyk
Przypominając klasyk
Spoiler
Umysł biedaka zawsze będzie biedny, jak zobaczy pieniądz wyda mu się zbędny
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- zemsta1camzata
kurwa gosciu, placzesz jakby to kosztowalo 300zl a to kosztuje pierdolone 28,99zl jak tak bardzo nie masz to moge ci dac passy do tego disneya i se obejrzysz
jaki dresscode? w klubie w dresach
Nie potrzebuje twojej jałmużny aczkolwiek dziękuje za propozycje, miło z twojej strony
Nie wiedziałem ile to kosztuje bo nawet nie sprawdzałem
Nie wiedziałem ile to kosztuje bo nawet nie sprawdzałem
CAŁE ŻYCIE MAM
no i ten czlowiek do czegoś dojdzie, rozsądnie zarządza pieniędzmi, do tego oszczędza czas ruchając i robiąc brzuch jednocześnie, łącząc przyjemne z pożytecznym
100% racji, polecam użycie Waszej ulubionej wyszukiwarki (np ecosia która sadzi drzewa) w Waszej ulubionej przeglądarce (np firefox) do wyszukania terminu
Spoiler
streambase
Spoiler
fmhy
oczywiście props dla piratów, normiki będą i reklamy oglądać płacząc, że fspierajom twujcuw
props, ale tylko dla tych co sami sobie umieją znaleźć
- scam_sakawa
szanuję bracie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Piracić piracić, ale prawilnie torrenty, a nie płakać "gdzie obejrzę online w przeglądarce"
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- ConeyIsland
e jak ktoś obejrzy "LIPOWO. ZMOWA MILCZENIA" to niech podzieli się wrazaniemi. dzisiaj wjezdza. opis w sumie ciekawy, mam nadzieje ze nie ssie jak pozal sie boze pierdolona sortownia.
giga GÓWNO jak cos, dialogi chujowe, wszyscy tacy ze wsi na Kujawach jakbys ich wyrwal z Charlotte na Nowym Świecie, głowna bohaterka wkurwiająco śmieszkowata, no ugułem nie ma nic co by mnie zachęciło do drugiego odcinka tbh
-
genocidegeneral
nie no kurwa, "the rookie" to jest takie gówno dla zaczadzonych "ratowników butów nike" że aż mam ochotę liderom blm się dorzucić do willi
tytułowy bohater odnajduje w "he a goodboy" dzielnicy park/plac zabaw zamknięty na kłódkę, rozcina ją.
niedojeb-aktywista (powtarzam się) murray wyskakuje z pretensjami, że strzykawki tam znaleźli w piaskownicy, że lampy jak skurwysyn rozwalone i jest tam ciemno, co czyni plac idealny dla handlarzy narkotyków i innych gwałcicieli, więc rekrut instaluje nowe oświetlenie, murray twierdzi, że i tak "przyjdo zbuje i rozwalo", policjant kontruje, niedługo zainstalują monitoring, a jego dowódca obiecał więcej patroli, na co beelemiarz:
XDDDDDDDD ewidentnie była farba azbestowa lizana w celu zabicia głodu
tytułowy bohater odnajduje w "he a goodboy" dzielnicy park/plac zabaw zamknięty na kłódkę, rozcina ją.
niedojeb-aktywista (powtarzam się) murray wyskakuje z pretensjami, że strzykawki tam znaleźli w piaskownicy, że lampy jak skurwysyn rozwalone i jest tam ciemno, co czyni plac idealny dla handlarzy narkotyków i innych gwałcicieli, więc rekrut instaluje nowe oświetlenie, murray twierdzi, że i tak "przyjdo zbuje i rozwalo", policjant kontruje, niedługo zainstalują monitoring, a jego dowódca obiecał więcej patroli, na co beelemiarz:
Spoiler
"czyli więcej czarnych i brązowych trafi do aresztu?"
wlasnie mialem ogladac the rookie, ale ogladam wikingow i nie moge doczekac sie konca, bo im dalej w las tym wieksze gowno
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
@genocidegeneral To sobie obejrzyj "Gliniarze z Southland" nie jest to komedyjka ,a podobny format, oczywiście nie do porównania, realistyczny, nie znalazłem drugiego takiego, nie wiem czy "The Rookie" się czasami na nim nie wzorował, genialny, wciąga od pierwszego odcinka , bądź "Świat gliniarzy".
-
genocidegeneral
the shield oczywiście oglądałem i jest to mój ulubiony serial stricte policyjny (bo za taki nie można uznać the wire), southland następne w kolejce bo wysoko na każdej liście seriali o policji
- ConeyIsland
Dla fanów "Mostu nad Sundem" i szerzej - skandynawskich kryminałów, jestem po trzech sezonach serialu Wisting (na Viaplayu).
Pierwszy sezon imo najsłabszy, ale drugi i trzeci naprawdę sztos. Skrócono ilość odc. po S01 do ledwie czterech ale wyszło to na plus. Jest klimat, jest chłód, jest fabuła, jest zaskoczenie.
A, z ciekawostek, drugoplanową rolę gra Trinity z Matrixa.
===
I kolejny - Trom, również z Viaplaya. Rzecz się dzieje na Wyspach Owczych więc klimat do potęgi - deszcz, pizga i wieje, a ludzie się nie uśmiechają bo ryby wszędzie czuć. Pięknie, prawda? Jak ktoś kojarzy taki klasyczek jak Festen sprzed 25 lat to główną rolę gra właśnie gość z tamtej obsady. Sześć odcinków i im dalej w las tym lepiej. Powoli robi się zasada jakaś, że te skandynawskie seriale bywają ciężkie na starcie ale później widz nie żałuje dania im szansy. Zakończenie otwarte więc przypuszczam, że wleci wkrótce kolejny sezon. Takie 6/10 - 7/10 dałbym w skali, gdzie Most nad Sundem to 10/10.
pozdro, artur kinomaniak pietras coney kinomaniak island
Pierwszy sezon imo najsłabszy, ale drugi i trzeci naprawdę sztos. Skrócono ilość odc. po S01 do ledwie czterech ale wyszło to na plus. Jest klimat, jest chłód, jest fabuła, jest zaskoczenie.
A, z ciekawostek, drugoplanową rolę gra Trinity z Matrixa.
===
I kolejny - Trom, również z Viaplaya. Rzecz się dzieje na Wyspach Owczych więc klimat do potęgi - deszcz, pizga i wieje, a ludzie się nie uśmiechają bo ryby wszędzie czuć. Pięknie, prawda? Jak ktoś kojarzy taki klasyczek jak Festen sprzed 25 lat to główną rolę gra właśnie gość z tamtej obsady. Sześć odcinków i im dalej w las tym lepiej. Powoli robi się zasada jakaś, że te skandynawskie seriale bywają ciężkie na starcie ale później widz nie żałuje dania im szansy. Zakończenie otwarte więc przypuszczam, że wleci wkrótce kolejny sezon. Takie 6/10 - 7/10 dałbym w skali, gdzie Most nad Sundem to 10/10.
pozdro, artur kinomaniak pietras coney kinomaniak island