Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Premier League - liga angielska
Oficjalnie- Timber z Afc wypada na bardzo długo. Czeka go operacja.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Caicedo zagra ze swoim ulubionym numerem 25, warto dodać że Chelsea nie miała tego numeru zastrzeżonego, ale sugerowała piłkarzom by nie grali z tym numerem. I tak po 21 latach od odejścia Gianfranco Zoli numer 25 wraca do łask za zgodą samego Włocha.
Ale wypychanie Lewisa Halla za wszelką cenę nie jest fajne. Rozumiem loan albo nawet sprzedaż z opcją odkupu, ale tak o próbować się pozbyć jednego z ciekawszych kidów, to tego nie rozumiem. Pewnie brakuje tych 30 mln do jakiegoś ffp czy coś.
Ale wypychanie Lewisa Halla za wszelką cenę nie jest fajne. Rozumiem loan albo nawet sprzedaż z opcją odkupu, ale tak o próbować się pozbyć jednego z ciekawszych kidów, to tego nie rozumiem. Pewnie brakuje tych 30 mln do jakiegoś ffp czy coś.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Theo Walcott kończy kariere.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Reece James upada pod krzyżem po raz kolejny
Kariera na śmietnik, przecież on już nigdy nie przestanie się łamać eh, ale już chociaż nie będę musiał Azpilicuety oglądać i Gusto wjeżdża elegancko
-
RIVALDO111
- Zbanowany
A Ci go zrobili kapitanem.Heh.
Reece James has missed 80 games of football through injury in the past four seasons.
Reece James has missed 80 games of football through injury in the past four seasons.
ponoć kilka miesięcy przerwy
no nie jest to dobry dzień dla fanów Chelsea, ale zero zdziwienia, James od dawna wygląda na otyłego to chyba łatwiej o jakieś przeciążenia
Ja pierdole
to jest przeginka
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- ConeyIsland
Kto zatem kapitanem...?
---
piękny avatar kolego powyżej
---
piękny avatar kolego powyżej
Poch twierdzi, że James wróci za kilka tygodni (pewnie bliżej 9 niż 2), znów go za szybko wprowadzą i się całkiem rozpierdoli, tak będzie
No i to jest dobry news, jeszcze Turner 6 pkt dziś robi i można spać spokojnie
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

No i po co Ci to było, po co prowokowałeś los
A KDB wracaj kocie
A KDB wracaj kocie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ten Gibbs-White to naprawdę fajny chłopak jest. Zajebisty poziom ma ta liga, że nawet w potencjalnym spadkowiczu tacy ludzie grają. Pierwszy sezon w jakim oglądam mecze innych drużyn niż Arsenal i jestem pod wrażeniem.
To tylko pokazuje jak obecna piłka jest słaba, że wyroznia się na tle innych, 10 lat temu taki Gibss-White by się nie łapał do kadry drużyn z League Two.
Jak to porównujesz?
Sarkazm Mordo, w nawiązaniu do wpisów niezawodnego rivaldo o tym, że kiedyś to było.
A to wszystko jasne
Już chciałem argumentować, że obecny Arsenal to by rozniósł ten z 2013/2014.
To Ci się udało.