Siłownia
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Siłownia
Widziałeś kiedyś trening dwuboistów? Wiesz, że praktycznie nie ćwiczą brzucha poza wielostawami jak clean&jerk, snatch, siady, martwy?
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
nom na 100% robia tylko te 4 cwiczenia, widac jakie masz pojecie o treningu sportowcow
Spoiler

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- rozklad_gaussa
- zemsta1camzata
niewazne w jakim temacie hawaja sie wpierdoli i zacznie pierdolic glupoty i udawac przemadrzalego, kompromitacja
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Wyjdź z tego tematu chłopie bo jeszcze będziesz miał zakwasy od samego czytania
no i co ty mi tu wysylasz jakiegos youtubera co jedyne co udało mu się osiągnąć to granie w jakieś gry zespołowe w szkole (według tego co google podaje) a bierze się za układanie programu olimpijskiego wyciskania
każdy sportowiec trenuje core i mase innych ćwiczeń supportujących jego główną dyscyplinę
ludzie myślą, że ćwiczenie brzucha nic nie daje, bo wystarcza im to, że jest płaski i nie ma tłuszczu, to jest mięsień jak każdy inny, zabawa się zaczyna kiedy chcesz zrobić jakieś ćwiczenie gdzie faktycznie go używasz do podnoszenia ciężaru, wtedy okazuje się, że tak naprawdę jedyne do czego ten twój brzuch się nadaje, to trzymanie powietrza w środku
To samo ze sportowcami, którzy muszą trenować wszystko naokoło, zwłaszcza w zawodowym sporcie żeby zmaksymalizować wynik i uchronić się od kontuzji
koncze dyskusje, bo nie bede na głupie szczekanie odpowiadał więcej
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
tradycyjnie jeszcze przyszedl ksiazenieporzadek co pytał o spalacz tłuszczu przy wadze 100kg zamiast przestać wpeirdalać po prostu się powymądrzać xD
spoko ćwiczcie jak chcecie, wyjebane mam na to co robicie narq
każdy sportowiec trenuje core i mase innych ćwiczeń supportujących jego główną dyscyplinę
ludzie myślą, że ćwiczenie brzucha nic nie daje, bo wystarcza im to, że jest płaski i nie ma tłuszczu, to jest mięsień jak każdy inny, zabawa się zaczyna kiedy chcesz zrobić jakieś ćwiczenie gdzie faktycznie go używasz do podnoszenia ciężaru, wtedy okazuje się, że tak naprawdę jedyne do czego ten twój brzuch się nadaje, to trzymanie powietrza w środku
To samo ze sportowcami, którzy muszą trenować wszystko naokoło, zwłaszcza w zawodowym sporcie żeby zmaksymalizować wynik i uchronić się od kontuzji
koncze dyskusje, bo nie bede na głupie szczekanie odpowiadał więcej
Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
tradycyjnie jeszcze przyszedl ksiazenieporzadek co pytał o spalacz tłuszczu przy wadze 100kg zamiast przestać wpeirdalać po prostu się powymądrzać xD
spoko ćwiczcie jak chcecie, wyjebane mam na to co robicie narq
- zemsta1camzata
ale to ty sie wymadrzasz ulomie co juz wytknelo ci kilka osob tutaj, a mnie bawi twoja postac po prostu, kumasz
jaki dresscode? w klubie w dresach
Ja zawsze największe zakwasy w brzuchu mam po ostrym jebaniu, pozdrawiam oraz polecam
Cardio i brzuch w sam raz
Cardio i brzuch w sam raz
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
chlopaki, patrzcie, on R U C H A
Spoiler
gobliny 2,5/10 i menelice, do tego faktycznie potrzebny ciezki brzuch zeby utrzymać je, osiągnięcie porównywalne do ezio
to ze ty takie ruchasz to nie znaczy ze kazdy dzbanie xd
Wrzucałem kiedyś dla przykładu zdjęcie JEDNEJ dupy z tindera w owym temacie i jakby to był goblin to bym został zlinczowany a nikt się nawet nie odezwał, to ze ty jebana zaparchana fajo nie potrafisz wyrwać dupy albo ruchasz od gimnazjum tą samą „ukochaną” Jolkę co dojeżdżała do szkoły autobusem z jakiejś wsi to teraz musisz swoją frustracje wylewać xd
Wrzucałem kiedyś dla przykładu zdjęcie JEDNEJ dupy z tindera w owym temacie i jakby to był goblin to bym został zlinczowany a nikt się nawet nie odezwał, to ze ty jebana zaparchana fajo nie potrafisz wyrwać dupy albo ruchasz od gimnazjum tą samą „ukochaną” Jolkę co dojeżdżała do szkoły autobusem z jakiejś wsi to teraz musisz swoją frustracje wylewać xd
CAŁE ŻYCIE MAM
a Ty je brzuchem ruchasz ze zakwasy masz czy co
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hip thrusts ziomus
CAŁE ŻYCIE MAM