Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Bakan

Re: Transfery

Post autor: Bakan »

travis1 pisze: 16 sie 2023, 23:12 Nie no mniej komicznie wyglądało nawet to wypożyczenie Arthura Melo rok temu, kilka dni temu się zastanawiałem czy może ten Lavia jest wart tej kasy i poszukać kogoś lepszego, do momentu gdzie Caicedo nawet nie spojrzał na lfc, Lavia się obraził i wbił caly na biało jakiś japoński Hendo,
aż się kurwa zgadzam z Ronaldo że kiedyś to było tzn piłkarze byli jakiś Xabi Alonso, Gerard no trochę inna pozycja, Fabinho, Henderson, nawet jay spearing który wsadzał łeb tam gdzie inni nogi by nie włożyli, dobra tutaj z przymrużeniem, a teraz jakiś japoński no name, tzn to byłby ciekawy transfer dla takiego Luton, bo poziom odpowiedni, dłaby radę w 1 składzie do tego parę japoncow by się klubem zainteresowało ale do Liverpoolu ecch coraz cieszę życie kibica
No co Ty byku. Akurat w Liverpoolu na DMie wieczna posucha. Jak Mascherano poszedł do Barcy w 2010, to powstał krater, który udało się zasypać dopiero w 2018, kupując Fabinho. A tak to jakieś Lucasy, Spearingi, Poulseny, Emre Cany itd.

I z tym kiedyś to było to się nie rozpędzaj. Konchesky, N’Gong, Voronin, Kyrgiakos, Moreno, Cissokho…

Pamiętacie, czy już zapomnieliście?
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Ten Endo to chyba ma być taki Milner 2.0, z tego co się Klopp wypowiadał. Ziomek ponoć obskakuje kilka pozycji, jest nieśmiertelny, będzie wygrywał przedsezonowe testy mleczanowe i wsadzał głowę w buty rywalom.
A tak naprawdę to pewnie będzie podstawowym DMem, "BO NIE MA NA RYNKU ODPOWIEDNICH OPCJI" i tak do kolejnego okienka.
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

ilość chujozy jaka przewinęła się przez liverpool w erze kloppa sprawia, że ten transfer mnie osobiście nie dziwi. myślałem tylko, że jurgen erę sciągania gości którzy zagrali 5 dobrych meczów w swoich klubach ma za sobą, i będzie stawiał na głośniejsze nazwiska

generalnie to największym problemem liverpoolu w tym momencie jest brak LM i todd boehly, który chyba za cel wziął sobie podpierdalanie piłkarzy łączonych z klubem z czerwonej części merseyside

nawet taki meme heheh smieszny został poczyniony, że rzekomo lfc zainteresowany magłajerem, ale chelsea sie na to nie nabrala
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

A to nie było też kiedys tak, że Chelsea podpierdalała wszystkich, którymi Tottenham był zainteresowany? Oni chyba to lubią
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

na pewno z willianem tak było
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Podpierdalamy wszystkim, najgorsze że potem trzeba jeszcze mecze grać :/
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Obrazek
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

chelsea kupiła jakiegoś kolejnego niezweryfikowanego typa za 58 melonów, to już nie jest klub piłkarski, to jest ponzi scheme
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Chelsea 1 mld na 20 zawodników za Amerykańca a i tak znak zapytania kto będzie kończył akcje golami. Benny Hill.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
travis1

Post autor: travis1 »

nie no akurat to co Chelsea odpierdala na rynku finansowym, od tego czasu gdzie ban i im sie skończył jest totalnie żenujące, boehly jak picki w drafcie sobie tych piłkarzy zbiera, nawet City czy PSG nie obrzydzalo tak rynku piłkarskiego gdzie jakieś ffp
Bakan

Nie wiem. Mam jakieś dziwne przeczucie, że rodząca się w bólach i upokorzeniach, spięta trytytką sympatycznym Japończykiem, drużyna Liverpoolu ostatecznie lepiej wypadnie w tym sezonie, bo w takim chaosie jak jest w Chelsea nie da się żyć, a co dopiero pracować.
Awatar użytkownika
Piters

To zalezy ile Chilwell i James wytrzymaja bez kontuzji
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

Bakan pisze: 17 sie 2023, 7:39 No co Ty byku. Akurat w Liverpoolu na DMie wieczna posucha. Jak Mascherano poszedł do Barcy w 2010, to powstał krater, który udało się zasypać dopiero w 2018, kupując Fabinho. A tak to jakieś Lucasy, Spearingi, Poulseny, Emre Cany itd.

I z tym kiedyś to było to się nie rozpędzaj. Konchesky, N’Gong, Voronin, Kyrgiakos, Moreno, Cissokho…

Pamiętacie, czy już zapomnieliście?
Downing, Spearing i pierdolony Milan Jovanović xD, ta końcówka Beniteza, Woy i pierwszy sezon Brendana absolutny peak chujowości tej drużyny, piękne czasy

Co do Endo, może to jest backup dla innej nowej 6tki, gość który obskoczy kilka pozycji (DM, CM, CB), na twitterze opinie od ludzi którzy widzieli go więcej niż dwa razy na mistrzostwach świata są pozytywne, po prostu późno trafił do Europy i grał w klubie który za cel stawia sobie utrzymanie w Bundeslidze, ale nie wiem, szukam jakiś pozytywów..

problem jest też taki że zajmuje przedostatni slot dla zawodnika nie krajowego, a poza kolejnym DM'em potrzeba tutaj jeszcze stopera o którym zresztą od początku okienka mówi się otwarcie, perspektywa tego że za kontuzjowanego Konate do składu wskakuje Gomez który ma za zadanie asekurowanie schodzącego do środka Trenta przywołuje u mnie wspomnienia z wyjazdu do Neapolu..

no chyba że rozwiązaniem na te problemy jest po prostu Endo :lol:
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

W ogóle przedłużanie kontraktu z tym kurwa gomezem to jakiś sabotaż jebany
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Oficjalnie Mateusz Łęgowski zawodnikiem Salernitany
MalinowyJogurt 2
Bakan

To już nawet Salernitana będzie nam opcje sprzątać?
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

lepiej w salernitanie grać niż siedzieć na ławce w średniaku PL
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

Olise jednak zostaje w CP, właściciel sam to ogłosił na swoich socjalach xD
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Bakan pisze: 17 sie 2023, 13:27 To już nawet Salernitana będzie nam opcje sprzątać?
W sumie to jest bardzo dobry ruch z obu stron. W Salerno przy siwym bajerancie ma szansę pograć i się pokazać, nie ma wielkiej konkurencji i jeżeli naprawdę ma taki potencjał to 2 sezony i zgarnie go jakiś lepszy klub, jak myśli o poważnej grze w reprezentacji to też łatwiej będzie tam trafiać regularnie grając w Serie A. Pogoń dostała za niego 3 bańki euro i też spoko, nie był jakimś game changerem, ot uzdolniony małolat od brudnej roboty, bo w sumie niczym specjalnym nie zachwycał a ostatnie spotkania nie należały do udanych. Na pewno to dla niego lepsza opcja niż ławka w jakimś Evertonie
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
Piters

Piters pisze: 17 sie 2023, 11:44 To zalezy ile Chilwell i James wytrzymaja bez kontuzji
Koniec czelendżu, James już podobno mięśniówka jakaś dzisiaj :lol:
ODPOWIEDZ