Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Livescore 2115
No przecież to jest karny 
No po tym filmiku już nie jestem taki pewien, meczu nie oglądałem i widziałem tylko ten screen, a jednak robi ruch.
A skaczą tak z rękami @the badman właśnie żeby nie mieć szeroko rąk, bo ktoś by strącił na bliższym słupku i nabił w wystającą rękę i penalty.
Te przepisy z ręką w ogóle są absurdalne, bo jak sam się nabijesz to nie ma karnego, ale jak już opadasz bo nie trafiłeś głową a atakujący cię nabije z pół metra (nawet odwróconego plecami!) to jest karny (City vs Lipsk w LM czy wczoraj karny dla Warty)
W każdym razie Wolves zostało od razu przeproszone za brak karnego, a w stosunku do LIverpoolu takiego komunikatu nie było[?] więc chyba się zasugerowali tymi łokciami wąsko skierowanymi do klaty.
A skaczą tak z rękami @the badman właśnie żeby nie mieć szeroko rąk, bo ktoś by strącił na bliższym słupku i nabił w wystającą rękę i penalty.
Te przepisy z ręką w ogóle są absurdalne, bo jak sam się nabijesz to nie ma karnego, ale jak już opadasz bo nie trafiłeś głową a atakujący cię nabije z pół metra (nawet odwróconego plecami!) to jest karny (City vs Lipsk w LM czy wczoraj karny dla Warty)
W każdym razie Wolves zostało od razu przeproszone za brak karnego, a w stosunku do LIverpoolu takiego komunikatu nie było[?] więc chyba się zasugerowali tymi łokciami wąsko skierowanymi do klaty.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- ebismolarek
Będą ciężary rakowa
oni wygrywaja na trabce boney m czy mi sie zdaje
- ebismolarek
Autobus od początku meczu, dobra taktyka
- the badman
- Artysta
Zeby to Fabiano Piasecki był najlepszym graczem Rakowa a cebula najgorszym to się nie spodziewałem
ale mario dzis nakurwia
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Cypr cienki jak nie wiem ale na ten Raków może starczyć
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- ebismolarek
Mario jakie bomby
fabian piasecki ma zacmienia przed oczami niesamowita kurwa postac nie sposob nie lubic
- ebismolarek
Heh, jednak piłka jest niesprawiedliwa